cevabin iicn cok tesekkur ederim canim cok saol.benim pasam disari cikmayi cok seviyo bayliyo ama kucakda gezcek beyfendi yoksa arabasina tobe billah binmiyo binsede 5 dkya kalmadan basliyo zirlamaya.surekli cikamiyorum dediim gibi 40 derece sicak vra evde zapt edemiyorum sanirim oglum yanina kendi yaslarinda bi cocuk isityo .cocuk yapmakdan feci sekilde korktugum halde belki ise yaraa diye tekrara anne olmayida dusunmuyo degilim .yaninda bir cocuk oldumu cok mutlu .evde cani cok sikiliyo yatak odama giriyo cekmecleri acip ne varsa yere indiriyo atiyo heresyi sirf aglamsin istedigi olsun diye gikiimi cikartmiyorum inanki ama oda 10 dkaya kalmadan savas dan cikmis gibi oluyo.
parmaginda oyanatiyo bizi hemde fildir fildir .dediklerini yapcam canim onu bolye kabullencem sakin olcambu nekadar iyi bilmyiorum ama baska turlu yapamam zaten .offffffff offffffffff cocuk buyutmek cok zor is cok
ya oncelikle allah sabir versin diyorum sana gercekten zor...
kucuk pasayi bir krese yazdirsan en azindan yarim gun yada 2-3 saat senin icin ii olabilir cunku o orda diger cocuklarla oynar yorulur eve gelince seni ozledigi icin huysuzluk yapmaz die dsunuyorum bi dene istersen:)