• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık psikolojim bozuldu:'(

canım sakın 24 kilo alacam diye falan düşünüpte üzme kendini sana el birliğiyle 8 kilo aldırsak yeter 50 ol be güzelim yeter pantalonlarına sığmıcan inan bana:34:herşeye moralini düzeltip bi dahiliye uzmanına git hormonlarıma ve kan değerlerime baktıracam demekle başla onlarda bi problem varsa kanın eksikse yada hormonlarında bi problem varsa doktor kontrolünde ilaç kullanırsın kan ilacı öneriyo ya bazı arkadaşlar ihtiyacın yoksa sakın kullanma daha sonra kahvaltı alışkanlığı edin kendine ben çalıştığım için zor oluyo ama her sabah kesin bir tane simit ve peynir yumurta yiyorum yumurta baya kilo aldırıyo:9: kuruyemişlerim çikolatalarım işyerimde çekmecemde mutlaka gizli gizli atıştırıyorum sonra her seferinde kusma ihtiyacı hissetsemde durup sakinleşip ekmek yiyorum pilav bile olsa bi dilim ekmeği tıkıştırıyom ağzıma sende salma sakın kendini güçlü ol bol bol şükret allah'a

solitarycim ben 23 yaşındayım.24 kilo değil tabi aynen dediğin gibi 50 kilo olmak istiyorum.54 e kadar yolu var.ahhh keşke keşkeee...
bu arada ben kan değerlerime baktırdım her şey normal dedi.bikaç tane vitamin verdi.hormonlar için nereye gitmem lazım onu bilmiyorum???ona da baktırsam iyi olucak

Tatlım, konu zayıf olmaktan şikayet olunca okumadan geçemiyorum nedense :)

Aslında bende 23 yaşına girimce temmuzda ve bende çok üzülürdüm zayıf olduğum için hep kilo almaya çalışırdım bi 5 6 kilo alsam tamam olucak diye hayaller kurardım üstelik kendimi bildim bileli zayıfım iştee olmayınca olmuyor bırakın olmadığı gibi bi ara eşimle flört ederken 2 yıl hasretınden dahada zayıflamıstım :) artık evlendim 10 ay oldu evleneli ben hala 45 kılodayım 50 yı görmedim hiç ama hiç.inanırmısın fındıklar fıstıklar pilavla ekmek makarna yemeler kilo hapları hepsinde çare arar dururdum ama anlıyorum boşunaymış aslında zayıf olmak bize benceee bi lütuf muş en azından 23 yasıma girmeye surda bı kac ay kaldı ben 10 aydır boyle düşünüyorum...Bukadar uğraş veren ben artık halimden inanılmas mutluyum neden diye soracak olursanız yaşadığım ortamda inanılmaz ordanda hep kilosundan şikayet eden hanımlar var ve hepsi baanaa basta yadırgasalarda imrenerek bakıyorlar farkediyorum ve söylüyorlarda.şimdi anlıyorumdaa nasılsa bigün gerektiğinden fazka kilo alıcak bu bünyelerimizin emin olun ben bile 2 3 kilo aldım bırakın 1 kilo almam bile mucizeyken çocuk olcak vs yıllar geçicek hormanlar değişicek ama biz hiç bir zaman kilolarından bunalıma girmeyeceğiz düşünsenee ne çok artımız var herşeyi gönlümüze göre yiyebiliyoruz kısıtlama olmadan.hayatın bizlere sunduğu durumlardan pozitif sonuçlar çıkarabilmeliyiz.mesela bana nasıl bukadar zayıfsın diyenlereee cevaben yiyerek zayıf kalıyorum diyip gülüp geçebiliyorum. bak bende 23 yasındayım 163 boyunda ve 45 kıloyum bılek yok bacaklar ınce :D etek gıyınce cubuklar çıkıyor ortayaa :D amaa takmıyorum herkez bız gıbıı zayıf olmaya calısırken kılo almak nekadar sacmaymıs bunu anladım sağlıgın yerınde ıse doktora gıttınse sakın uzulmeee kendıne yakısıcak kıyafetler emın ol bulucaksın

senin gibi kendimle barışık olmayı ne çok isterdim.haklısın aslında ilerde zaten alıcaz -ben hic bi durumda alıcağıma inanmıyorum orası da ayrı bi konu ama-...kendimi güzel hissetmiyorum canım.normal hissedemiyorum yani diğerlerinden ne eksiğim var da bu kadar zayıfım diyorum.ve coğunuzun boy kilo oranı benimkinden çok daha iyi kızlar ben bi kotun icini dolduramıyorum :'(ki kot da 25 beden yani düşünün.afedersiniz kalça yerine kemik geliyo elime:'(elimde olsa dışarı adım atmıycam inanın.sağlıklıyım şükür ama dışardan hiç öyle görünmüyo işte.aşırı olunca göze batıyosun...iyisin hoşsun ama çok zayıfsın.....diye başlayan cümleyi duymak istemiyorum artık.tatile gidicem bu zayıflıkla nerene mayo bkini giyiyosun.benim icin dua edin kızlar bu yaz inş 48 bari oluym

solitarycim ben 23 yaşındayım.24 kilo değil tabi aynen dediğin gibi 50 kilo olmak istiyorum.54 e kadar yolu var.ahhh keşke keşkeee...
bu arada ben kan değerlerime baktırdım her şey normal dedi.bikaç tane vitamin verdi.hormonlar için nereye gitmem lazım onu bilmiyorum???ona da baktırsam iyi olucak

senin gibi kendimle barışık olmayı ne çok isterdim.haklısın aslında ilerde zaten alıcaz -ben hic bi durumda alıcağıma inanmıyorum orası da ayrı bi konu ama-...kendimi güzel hissetmiyorum canım.normal hissedemiyorum yani diğerlerinden ne eksiğim var da bu kadar zayıfım diyorum.ve coğunuzun boy kilo oranı benimkinden çok daha iyi kızlar ben bi kotun icini dolduramıyorum :'(ki kot da 25 beden yani düşünün.afedersiniz kalça yerine kemik geliyo elime:'(elimde olsa dışarı adım atmıycam inanın.sağlıklıyım şükür ama dışardan hiç öyle görünmüyo işte.aşırı olunca göze batıyosun...iyisin hoşsun ama çok zayıfsın.....diye başlayan cümleyi duymak istemiyorum artık.tatile gidicem bu zayıflıkla nerene mayo bkini giyiyosun.benim icin dua edin kızlar bu yaz inş 48 bari oluym

Canım artık umursamıyorum elden bişi gelmedi ve ben hep kendime yaptım.bak benimde 163 43 45 arası evlenmeden önce düğün heyecanından eminim dhaa düşmüştüm şimdi 45 anca geliyorum kıyafetle.yani benimde 10 kiloya ihtiyacım var ama o artık bi hayal gibi geliyor gitmediğim doktor kalmadı emin ol profösöre bile gittim muayne için 200lira mı ne ödedim 2 yıl önce amaherşeyim çok normal şükür mideden tut dahiliye diyetisyen herşey amaherşey değişen bişi olmadı. moralim çok bozuktu artık bunalıyordum hergören nekadar zayıfsın yemiyormuusun kemıklerın sayılıyor vs neler neler çektim bi ara heryoluda denedim ama hiç alamadım sonuç haala zayıfım ilk gören hayatıma yenı gıren ınsanlar önce laf eder muhakkak budurm bile moralimi alt üst eder pataklayasım gelirdi düşün gel görki sağlam yemem rağmen dut pekmezi tükettim ne duydumsa mantıgıma uyuyorsa denedim ama yok yok yok :) 23 olucam hhalaa kollarım bebek kolu giibiii düşünse benden küçük kuzen yiğen iri yarılar büyüyüp serpildiler bunalıma girmek için çevrede çok sebep var ve bu insanı yiyp bitiriyor artık ailemde çok üzülüyordu.baktım olmuyor zorlamanında anlamı yok yeter dedim yaaa çevremdekileree özenmek nereye kadar hep hayal kırıklığı eşimle nişanlıykende çok takıyordum ailesi sürekli çok yemem için uğraştı yeemediğimi sanıyorlardı baktılar çok güzel yiyorum alamıyorumda onlarda alıştıı.hayatınızdaki insanların desteği çok önemli bunu söyleyebilirim çok nnet birşekilde morole ihtiyaç duyuyor insan artık evliyim etrafımda 1 çocuk 2 çocuk derken artık kılolarla cebelleşip bana imrenen kıskanann vee benim gibi olmak isteyen insan çok tavsiyem uygun kıyafet seçimiiii kendinize yakışanı giymenizzz gerçekten fizğinizii ön plana farklı şekilde çıkaracaktır.bunu hala zayıf olarak mutlu olmayı başaran sizi en iyi anlayan ben söylüyorum :3::3::3:

kızlar çok kötüyüm ya ölmek istiyorum artık.şu hayatta her şeyi yaparım da bi kilo alamam heralde..23 yaşında bi kız bu kadar zayıf olur mu.gören bırak 23ü 17-18 ancak der.hiç bi kıyafet olmuyo bana.yüzüm küçücük,parmaklarım bileğim kolum bacaklarım boynum incecik...kendimi o kadar çirkin,ezik hissediyorum ki.şu yaşıma kadar hiç bi seyi gönlümce giyemedim.dışarı çıkmak istemiyorum.yaz geliyo insanlar cıvıl cıvıl giyinirken ben zayıflıktan kırılcam.elbiseleri hayallerimde bile giyemiyorum
ben artık bıktım Allah canımı alsa da kurtulsam:'(

Bu nasıl bir mesajdır?? Ne demek ya Allah canımı alsın da kurtulsam,kilo alamadığın için Allah'a isyan etmekle zaten en büyük hatayı yapıyorsun sen. Allah gücenir yapma sakın.

Ben 31 yaşındayım 165cm-45kiloyum.. Bacaklarım çöp gibi, sevgililerim bana "senin bacakların kılçık" derler:)) Ama zayıf olmanın artıları var bunları düşün..

Kilo almaya gelince de: guatr,tam kan sayımı gibi tahlillerini doktor yazsın git doktora ve baktır. Hayatta bazı şeylerin çaresini vermiş Allah. haaaaaaaa vermedi mi????

Sen de ki: ELHAMDÜLİLLAH buna da ELHAMDÜLİLLAH..

Ama canımı al deme

Bu arada sert yazdım biraz ama kusura bakma.

kızlar çok kötüyüm ya ölmek istiyorum artık.şu hayatta her şeyi yaparım da bi kilo alamam heralde..23 yaşında bi kız bu kadar zayıf olur mu.gören bırak 23ü 17-18 ancak der.hiç bi kıyafet olmuyo bana.yüzüm küçücük,parmaklarım bileğim kolum bacaklarım boynum incecik...kendimi o kadar çirkin,ezik hissediyorum ki.şu yaşıma kadar hiç bi seyi gönlümce giyemedim.dışarı çıkmak istemiyorum.yaz geliyo insanlar cıvıl cıvıl giyinirken ben zayıflıktan kırılcam.elbiseleri hayallerimde bile giyemiyorum
ben artık bıktım Allah canımı alsa da kurtulsam:'(

bende kilo almak için uğraşıyorum ama alamıyorum...
diyetisyene gidiyorum..
sen gittinmi..
benim sorunum iştahsızlık..
senin yemen yerindeyse başka bi problem vardır belki...
hem ne bu isyan canım..
rabbim şifa versin..
rabbim beterinden korusun..
ne hastalıklar var biliyorsundur değil mi....

Milletin ne derdi var senin Allah canımı alsın kurtulayım dediğin olaya bak?tamam zor olabilir ama neler neler yaşayanlar var... ölümü bekleyen hastalar,yıllardır yataktan kalkamayan felçliler vs vs..... Bugün ege üni. de okutman sunum için bulunduk ve sınavlar vardı. gözüme ilişti dersin hocasına telaşlı telaşlı sunumdan sonra. ne oluyor dedim? sınav varmış ve bir öğrencim de aralarında özel bir öğrenci özel yardıma ihtiyacı var dedi sınavda... ve tesadüfen gördüm öğrenciyi iki kolu yok iki bacağı yok ve bir mühendislik bölümünde sınavda ve notları süpermiş..... o gözlerinde ateş çıkıyor Allahım ona nice güzellikler sunsun..... azimli,kararlı,inançlı... soruların cevabını yazamıyor ve bir görevliye söylüyor cevabı o kişi aktarıyor...... ve çıkışta şükür bu sınavı da atlattım dedi. üç kişi kucakla özel sandalyesine oturttu ve babası geldi aldı.... neler var azme bak inanca bak????bence sen tövbeden gel güzelim şükür de Allahın izniyle kilo da alırsın....... isyankar oldukça kötüye gider herşey ve haline şükret... hepimiz şükredelim:(

Bu nasıl bir mesajdır?? Ne demek ya Allah canımı alsın da kurtulsam,kilo alamadığın için Allah'a isyan etmekle zaten en büyük hatayı yapıyorsun sen. Allah gücenir yapma sakın.

Ben 31 yaşındayım 165cm-45kiloyum.. Bacaklarım çöp gibi, sevgililerim bana "senin bacakların kılçık" derler:)) Ama zayıf olmanın artıları var bunları düşün..

Kilo almaya gelince de: guatr,tam kan sayımı gibi tahlillerini doktor yazsın git doktora ve baktır. Hayatta bazı şeylerin çaresini vermiş Allah. haaaaaaaa vermedi mi????

Sen de ki: ELHAMDÜLİLLAH buna da ELHAMDÜLİLLAH..

Ama canımı al deme

Bu arada sert yazdım biraz ama kusura bakma.

kusura bakmıyorum haklısın isyan etmemem lazımdı ama o gün bi olay üzerine yazdım bu msjı o duyguların verdiği bi şeydi.tşkkürler cvbın için

bende kilo almak için uğraşıyorum ama alamıyorum...
diyetisyene gidiyorum..
sen gittinmi..
benim sorunum iştahsızlık..
senin yemen yerindeyse başka bi problem vardır belki...
hem ne bu isyan canım..
rabbim şifa versin..
rabbim beterinden korusun..
ne hastalıklar var biliyorsundur değil mi....
kan tahlili yaptırdım bir şey cıkmadı ama diyetisyene hic gitmedim.iştahsızlık bende de var.gitsem de okul iş uyabilceğimi düşünmüyorum ki ben çok öğün atlarım.faydasını görüyo musun

kusura bakmıyorum haklısın isyan etmemem lazımdı ama o gün bi olay üzerine yazdım bu msjı o duyguların verdiği bi şeydi.tşkkürler cvbın için

kan tahlili yaptırdım bir şey cıkmadı ama diyetisyene hic gitmedim.iştahsızlık bende de var.gitsem de okul iş uyabilceğimi düşünmüyorum ki ben çok öğün atlarım.faydasını görüyo musun

titiz bir uygulama istiyor malesef..
uyguladığım zaman görüyorum hemen farkediyo..
ama uygulamak çok zoruma gidiyor:((..
günde 6 öğün falan yemem gerekiyor...
bense 2 öğünle idare ederim nerdeyse..
off offf iştahım olsa eminim kilo alırım bende

titiz bir uygulama istiyor malesef..
uyguladığım zaman görüyorum hemen farkediyo..
ama uygulamak çok zoruma gidiyor:((..
günde 6 öğün falan yemem gerekiyor...
bense 2 öğünle idare ederim nerdeyse..
off offf iştahım olsa eminim kilo alırım bende

öyle bi programa uyablmem için iş güç hiçbir şeyle ilgilenmemem lazım.benim için de uymak çok zor olurdu tahmin edebiliyorum.belki böyle böyle mideni büyütürsün sen de...bir öğün daha artırabilrsin.umarım dileğidiğin kiloya kavuşursun

ahh ah duygularımız aynı yanlız değilsin yani:) kış oldumu katkat giyiniyoruz kilo almışssın diyolar yazın sıcağa yenik düşüp açıldıgımızda çöp gibiisin bune zayıflık deniliyo:D denemediğim şey kalmadı .erkek arkadaşım sporcu ve protein tozlar karbonhidrat tozları kullanmak zorunda oda bizdendi fakat hem bunları kullanıp hem düzenli öğünlerini yiyip hemde spor yapıp tam 1.5senede 60kilodan 87ye çıktı:) ve bunu gözlerimle gördüğüm için bende başladım artık! nıtrofull diye bi ürün var milkshake giibi sütle karıştırıp içiyosun ama dediğim gibi içip killo almayı beklemicez:/ sıkı öğün yemeliyiz en az 6 ve ben hayatımda hiç 45olmamıştım fakat 44ten şuan 49kiloyum benim için 1kilo almak bile mucizeydi 6ayda falan bunu yaptım .haa ama kilolumuyum hala HAYIR:d çünkü boyum 1.72 en az 60 olmalıyım:/ muhakkak yiyip egzersiz yap canım:/ çünkü kaslar geliştikçe irilediği için seni kalın gösterir düşünme sakın kas yığıntısı olurmuyum diye! bayanlara özel bacak egzersizleri falan var videolu onlara bak ve yap eminim faydasını görüceksin.

cok hareketli bir iste mi calisiyorsunuz? hergün aksam 7de eve gelip sabah 4te isemi kalkiyosunuz? Cevabi HAYIR ise ben sasiyorum gercekten. Uzman Tip asistantligina 23 yasinda basladim ve ozamanki kilom 50 kg zaten fazla kilo alan bir tip deildim her zaman zayif herzaman istahsiz.ama hergün kosusturmadan nerdeyse bir ögünle geciniyodum ve 47 kiloya düstüm naptiysam tekrar kilo alamadim cünkü yesem bile tekrar yakiyordum sürekli ayakta ve hareket halindeydim. Es dost gördükce endiseleniyorlardi neden böyleyim diye. bacaklar cöp gibi gören 17-18 saniyo is yerinde cocuk muamelesi felaket bir durum...kücük cocuklar laf atiyodu dedim yuh artik biseyler yapmam lazim. ama stress uykusuzluk hareket bunlar kilo almak isteyen biri icin felaket. Yanliz yasiyosun bide yorgun eve gelip bide yemek yapmak acayip zor geliyor insana. 4 yil hep 47-48 arasi gidip geliyodum 49 kg oldugumda havalara ucuyordum. Ama nihayet memlekete döndüm nisanlandim ailemin yaninda özel bakimla 56kiloya ciktim! ne mi yaptim? önce bi güzel dinlendim düzenli uykuya alistim (mutlaka 8 saat uyuyun!!hem beden icin hem de güzelliginiz icin cok faydali!) sabah kahvaltisini güzel yapin. benim hep miydem bulanirdi ama kendimi zorlamaktan. kendinizi fazla zorlamayin yemekten zevk alin istahli bi sekilde mmm diyerek yiyin :D patates kizartin recel yiyin en sevdiginiz seylerden yiyin bu gün boyu size enerji verecek seyler oldugunu unutmayin CESIT cok önemli peynir, zeytin, recel, sucuk salam vs bi kac cesitten hic olmazsa tadin onun bile faydasi olcak. fazla HAREKET etmeyin bol bol rahat yürüyüsler haric elinizde findik fistik olmasi sartiyla abur cubur kesinlikle Yemeyin!!! cips kola yasak! cikolata olabilir(bende sivilce olustugu icin fazla yiyemiyorum...yiyebilen benim icinde yesin :)) findik, Fistik, Ceviz alin onlari ya öylece yiyin yada robottan gecirip hergün mutlaka en az bi kase kasiklayin! normal yemek ögünlerinden haric. hamur isleri cennet ve en son bu sitede ögrendigim Cicibebe yemeyi uygulayin mutlaka onu paylasan kiza sonsuz tesekkürler! mama haline getirmezdim olurki migdem bulanir diye ama öylece süte batirip yerdim aksamlari harika bisey cok hosuma giderdi. öyle böyle 5 ay icinde 8 kilo aldim Allaha sükür. Psikolojinizi rahat tutun: bunlari yapiyorum artik kilo alacagim insallah diyin mutlaka! tartildiginizda bi degisiklik olmadiginda ümitsizlige kapilmayin bunlar ise yaramiyor demeyin! kilo alamiyorum diyerek üzülerek ben daha cok verirdim o düsünceyi ne zaman biraktim kilo almaya basladim. Yemek yemekten hoslanin istahli yemek ayri mecburi yemek ayri bi etki birakiyor insanda. büyük beden Pantolon alin kendinize elbet birgün dolduracagim diyin kendinize(XS yerine S alin 36 yerine 38) bi pantolon almistim yanlislikla denemeden (bi magza vardi hep kücük beden pantolonlar ucuza satilirdi kimseye olmazdi cünkü...ben haric...) nasil olduysa büyük beden almisim, kemersiz takilmaz disari cikilmazdi kesinlikle cok komik duruyodu, geri vermeyi düsünürken bi an vazgectim... dedimki: birgün bunun icine sigacagim insallah! ve geri vermedim...su an bu yaziyi yazdigimda bilin bakalim hangi pantolon var üzerimde :)) ve bana DAR geliyor *haha* umarim yardimci olmusumdur. Allah herkeze istedigi kiloya erismeyi nasip etsin

Back