- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 35
- Konu Sahibi Latinachica
canım sakın 24 kilo alacam diye falan düşünüpte üzme kendini sana el birliğiyle 8 kilo aldırsak yeter 50 ol be güzelim yeter pantalonlarına sığmıcan inan banaherşeye moralini düzeltip bi dahiliye uzmanına git hormonlarıma ve kan değerlerime baktıracam demekle başla onlarda bi problem varsa kanın eksikse yada hormonlarında bi problem varsa doktor kontrolünde ilaç kullanırsın kan ilacı öneriyo ya bazı arkadaşlar ihtiyacın yoksa sakın kullanma daha sonra kahvaltı alışkanlığı edin kendine ben çalıştığım için zor oluyo ama her sabah kesin bir tane simit ve peynir yumurta yiyorum yumurta baya kilo aldırıyo kuruyemişlerim çikolatalarım işyerimde çekmecemde mutlaka gizli gizli atıştırıyorum sonra her seferinde kusma ihtiyacı hissetsemde durup sakinleşip ekmek yiyorum pilav bile olsa bi dilim ekmeği tıkıştırıyom ağzıma sende salma sakın kendini güçlü ol bol bol şükret allah'a
solitarycim ben 23 yaşındayım.24 kilo değil tabi aynen dediğin gibi 50 kilo olmak istiyorum.54 e kadar yolu var.ahhh keşke keşkeee...
bu arada ben kan değerlerime baktırdım her şey normal dedi.bikaç tane vitamin verdi.hormonlar için nereye gitmem lazım onu bilmiyorum???ona da baktırsam iyi olucak
Tatlım, konu zayıf olmaktan şikayet olunca okumadan geçemiyorum nedense :)
Aslında bende 23 yaşına girimce temmuzda ve bende çok üzülürdüm zayıf olduğum için hep kilo almaya çalışırdım bi 5 6 kilo alsam tamam olucak diye hayaller kurardım üstelik kendimi bildim bileli zayıfım iştee olmayınca olmuyor bırakın olmadığı gibi bi ara eşimle flört ederken 2 yıl hasretınden dahada zayıflamıstım :) artık evlendim 10 ay oldu evleneli ben hala 45 kılodayım 50 yı görmedim hiç ama hiç.inanırmısın fındıklar fıstıklar pilavla ekmek makarna yemeler kilo hapları hepsinde çare arar dururdum ama anlıyorum boşunaymış aslında zayıf olmak bize benceee bi lütuf muş en azından 23 yasıma girmeye surda bı kac ay kaldı ben 10 aydır boyle düşünüyorum...Bukadar uğraş veren ben artık halimden inanılmas mutluyum neden diye soracak olursanız yaşadığım ortamda inanılmaz ordanda hep kilosundan şikayet eden hanımlar var ve hepsi baanaa basta yadırgasalarda imrenerek bakıyorlar farkediyorum ve söylüyorlarda.şimdi anlıyorumdaa nasılsa bigün gerektiğinden fazka kilo alıcak bu bünyelerimizin emin olun ben bile 2 3 kilo aldım bırakın 1 kilo almam bile mucizeyken çocuk olcak vs yıllar geçicek hormanlar değişicek ama biz hiç bir zaman kilolarından bunalıma girmeyeceğiz düşünsenee ne çok artımız var herşeyi gönlümüze göre yiyebiliyoruz kısıtlama olmadan.hayatın bizlere sunduğu durumlardan pozitif sonuçlar çıkarabilmeliyiz.mesela bana nasıl bukadar zayıfsın diyenlereee cevaben yiyerek zayıf kalıyorum diyip gülüp geçebiliyorum. bak bende 23 yasındayım 163 boyunda ve 45 kıloyum bılek yok bacaklar ınce etek gıyınce cubuklar çıkıyor ortayaa amaa takmıyorum herkez bız gıbıı zayıf olmaya calısırken kılo almak nekadar sacmaymıs bunu anladım sağlıgın yerınde ıse doktora gıttınse sakın uzulmeee kendıne yakısıcak kıyafetler emın ol bulucaksın
senin gibi kendimle barışık olmayı ne çok isterdim.haklısın aslında ilerde zaten alıcaz -ben hic bi durumda alıcağıma inanmıyorum orası da ayrı bi konu ama-...kendimi güzel hissetmiyorum canım.normal hissedemiyorum yani diğerlerinden ne eksiğim var da bu kadar zayıfım diyorum.ve coğunuzun boy kilo oranı benimkinden çok daha iyi kızlar ben bi kotun icini dolduramıyorum :'(ki kot da 25 beden yani düşünün.afedersiniz kalça yerine kemik geliyo elime:'(elimde olsa dışarı adım atmıycam inanın.sağlıklıyım şükür ama dışardan hiç öyle görünmüyo işte.aşırı olunca göze batıyosun...iyisin hoşsun ama çok zayıfsın.....diye başlayan cümleyi duymak istemiyorum artık.tatile gidicem bu zayıflıkla nerene mayo bkini giyiyosun.benim icin dua edin kızlar bu yaz inş 48 bari oluym