seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı durumda olaraktan:/ insanlar biri kilolu olduğunda üzmemek için kilo almışsın demez çoğu zaman ama bize gelince ayy şöylesin ay böylesin en az onlar kadar üzülüp gülümsemeye çalışmak berbat bişey ama gerçekten azimli olmak gerekiyor benim babamda çok zayıftı midemiz küçük tatlım:/ bi 5-6 ay boyunca gerçekten kilo almak istedi abur cubur yediği ne varsa aldı ,ilk 1-2 ay başına ağrılar girmiş artık çünkü vücut kabul etmiyo ama sonraaa istediği kiloları aldıı:) istesek alırız ama zor gerçekten istekli olmalıyız:)ve ben okuyorum misal kahvaltı alışkanlığım yok kahvaltı yapsam öğlene acıkmıyorum sürekli yiyorum ama asıl öğünleri atlıyorum.kahvaltı ki en önemlisi.basküle çıktıkça moralin bozuluyo dimi ama 1 kilo aldığını görsen iyi geliyo hemen bişeyler yemeye koyuluyosun.p
-burada gördüm bebek maması meselesi okumuşsundur onu dene ben başladım
-arkadaşım demişti kardeşi hergün yarım bardak pekmez içermiş kilo almış,hem kansızlığada iyi gelir ki zayıf olduğumuz için haif kansızlığa meyilimiz var çok üşüyoruz ve pekmez acayip sıcak tutuyormuş.
-öğün atlama kesinlikle ye.babam derdiki hergün ihtiyacın olan kadar ye ama onun üstüne 1000ckalori daha abur cubur ye.
-yatmadan önce bi bardak süt iç kesinlikle
bunları bende yapmıyorum ama bi hayatımıza oturttuğumuzu düşünsene:)?ya bunları yaparak en az ayda 1 kilo almaz mıyız?yılda 12 kilo demek normal insan olmuşuz demek yıllarca isteyip ulaşamadığımız bedenler basenler
kendimize kızıp düzene koyalım herşeyi, başlayalım bugün?