artık psikolojim bozuldu:'(

Bir de şu, evlenince alırsın, yirmi yaşından sonra alırsın sözlerini de sevmiyorum ben. Önemli olan gençken istediğini giymek, gençken kendini iyi hissetmek değil mi.. Öbür türlüsü için bi manası yok yani 28-30 yaşımda neyleyeyim kiloyu artık lütfen yanlış anlamayın ama bence öyle biraz.. :/

aynen canım aynen...kilo almak istiyorum diyince insanlar hep aynı şeyleri söylüyo ben de şu saatten sonra napıym o kiloları diyorum.ayrıca alamayan da alamıyo bizim bi komşu var iki tane boyunca çocuğu var ama kadın iskelet gibi resmen.ben de yaşlanınca öyle olmak istemiyorum

Beni anlattın. Ben de çok zayıfım hatta geçende 34 beden bir etege bile bol geldim dahada zayıflamışım....
Yemek yemene engel olan şey ne? mesela ben biliyorum neden yiyemediğimi...

hayır malesef...artık yaz geldi benim moral yerlerde zaten canım.dışarı çıkmak dahi istemiyorum kaldı ki iştah:'(

seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı durumda olaraktan:/ insanlar biri kilolu olduğunda üzmemek için kilo almışsın demez çoğu zaman ama bize gelince ayy şöylesin ay böylesin en az onlar kadar üzülüp gülümsemeye çalışmak berbat bişey ama gerçekten azimli olmak gerekiyor benim babamda çok zayıftı midemiz küçük tatlım:/ bi 5-6 ay boyunca gerçekten kilo almak istedi abur cubur yediği ne varsa aldı ,ilk 1-2 ay başına ağrılar girmiş artık çünkü vücut kabul etmiyo ama sonraaa istediği kiloları aldıı:) istesek alırız ama zor gerçekten istekli olmalıyız:)ve ben okuyorum misal kahvaltı alışkanlığım yok kahvaltı yapsam öğlene acıkmıyorum sürekli yiyorum ama asıl öğünleri atlıyorum.kahvaltı ki en önemlisi.basküle çıktıkça moralin bozuluyo dimi ama 1 kilo aldığını görsen iyi geliyo hemen bişeyler yemeye koyuluyosun.p
-burada gördüm bebek maması meselesi okumuşsundur onu dene ben başladım
-arkadaşım demişti kardeşi hergün yarım bardak pekmez içermiş kilo almış,hem kansızlığada iyi gelir ki zayıf olduğumuz için haif kansızlığa meyilimiz var çok üşüyoruz ve pekmez acayip sıcak tutuyormuş.
-öğün atlama kesinlikle ye.babam derdiki hergün ihtiyacın olan kadar ye ama onun üstüne 1000ckalori daha abur cubur ye.
-yatmadan önce bi bardak süt iç kesinlikle

bunları bende yapmıyorum ama bi hayatımıza oturttuğumuzu düşünsene:)?ya bunları yaparak en az ayda 1 kilo almaz mıyız?yılda 12 kilo demek normal insan olmuşuz demek yıllarca isteyip ulaşamadığımız bedenler basenler
kendimize kızıp düzene koyalım herşeyi, başlayalım bugün?

canım mrb.söylediklerini yapabilsem keşke.neden yiyemediğim konusuna gelince ben de öğrenciyim senin gibi.okul hayatım boyunca kahvaltı alışkanlığım olmamıştır.öğle öğününü de kimi zaman atlarım kimi zaman yerim.artık yemeye yemeye insan alışıyo.sadece akşam yemek yediğim günleri biliyorum.canım istemiyo işte.
okul bitse de yazın artık kendimi yemk yemeye adıycam.hiç bir şey yapmadan sadece yemek.ben 1 sene daha bekleyememçok cok uzun bi süre hemen olsun istiyorum artık
ben de üşengeçlik de vardır.kalkıp da bişey yemeye üşeniyrum.cici bebe aldım hala açılmadı duruyo.pekmezler alıyorum iki günden sonra hobaaa o heves gidiyo.sütü çok severdim artık hiç icmez oldum.
valla bilmiyorum nolcak bizim bu halimiz:'(

ben kiiim kilo alabilmek kim.1 de kalkarsan çok beklerim tabi!!!!
12 saatten fazla uyudum nerdeyse.insan hic mi acıkmaz ya kalktığımda yedğim şey çeyrek bi ekmek
dışarıda çok güzel bi hava var ben evde takılı kaldım.çıkmak istmiyorum işte ne giycem diye düşünmek istemiyorum.insanlara özenmek istemiyorum artık:'(
spora başlamak istiyorum ondan da çekiniyorum
tembel-mutsuz-zapzayıf hayatımın kısır döngüsü...

ben de hep ne giycem derdini çekiyorum. Napalım kızlar ya of? Nasıl açılacak bu iştahlar. Kimyasallarla ilaçlarla olmuyor ben aylardır balık yagı kullanıyorum olmuyor... spora başladım 1 güncük gittim vaktim olmadı bi de beslenme programı verdiler günde 2 yumurta 4 muz bal pekmez 2 tabak et yemegi vs vs vs o kadat cok yiyecek vardıkı zaten bunları yiyebilsem spora gitmezdim. sana tavsyem spora gitme boşuna beslenme programını uygulayamıcaksan daha da zayıflarsın tabi sen bılıtsn

bende çok zayıftım kızlar denemedigim kalmadı haplar şuruplar falan filan..bazı zayıf arkadaslarla kilo alma yarışına bile girdikk kaç kere....arkadaşlarımın çogu tontişti. bense kupkuru. onlar bana özenir ben onlara.. kıyafetler üstümde emanet gibiydibana dedilerki bi gün kilo almak istersen gündüz degil gece yiyeceksin öyle mırın kırın ederek degil tabii.. bide kafayı takmıcaksın kilo alamıyom diye.. boyum vardı kilom yoktu 50 kiloya cıkamazdım 42 43 falandım..şimdi 58 kiloyum görenler cok degişmişsin iyileşmişsin fıstık gibi olmussun diyolar ee birazdan kendime baktım ne yiyesim varsa üşenmedim gittim yaptımmm... insallah sizde istediginiz kiloya kavusursunuz kızlar

canım sakın böyle düşünme 25 yaşındayım ve daha bu sene kilo almaya başladım ne yaptıysam 45 kilonun üstüne çıkamıyordum herkes 17-18 sanıyordu beni bide göğüslerim küçük sen tahmin et artık. ama inan belli bi yaştan sonra kilo alacaksın sakın ölmeyi falan düşünme haline şükret inan senin yerinde olmak isteyen çok insan vardır öyle düşün canım :)

4 muz muu:) bunları yiyebilsek zaten kilo alırız.kıyafet olayına hiç girme valla yaz bana zehir oluyo resmen bu derdimden dolayı.mümkün olsa hiç dışarı cıkmıycam.zatn her çkışımda moralim bozuluyo

tahmin etmeme gerek yok canım benimkiler de küçük gayet.kilo alsam dolucaklar biliyorum ama ne mümkün.45in üstüne cıkamıyodum demişsin ama boyun ne canım o da var.ben sanmıyorum benim kadar zayıf biri olduğunu nadirdir...ve emin ol benim yerimde kimse olmak istemez.bugün biraz fazla yürüdüm kalçam ağrıyo ve yanlardan kemiklerim çıkıyo resmen durum bu kadar vahim yani

tahmin etmeme gerek yok canım benimkiler de küçük gayet.kilo alsam dolucaklar biliyorum ama ne mümkün.45in üstüne cıkamıyodum demişsin ama boyun ne canım o da var.ben sanmıyorum benim kadar zayıf biri olduğunu nadirdir...ve emin ol benim yerimde kimse olmak istemez.bugün biraz fazla yürüdüm kalçam ağrıyo ve yanlardan kemiklerim çıkıyo resmen durum bu kadar vahim yani[/QUOTE]

benim boy 1,61 canım inan bende sen gibiydim aslında dışardan hala kilo aldığım pek belli değil kemiklerim çok ince
hergece yatağa yattığımda dua ettim ağladım allahım benim ne farkım var diğer insanlardan diye neden bende kilo alamıyordum ve yaşıtlarımdan çok küçük gösteriyorum hala kimse 25 yaşında olduğuma inanmıyor. ama troid problemim olduğunu öğrendim tedavi oldum ve metabolizmamda yaştan dolayı biraz durdu sanıyorum ki kilo almaya başladım ama yemek yemeğede özen gösteriyorum psikolojimi yüksek tutmaya çalışıyorum ya yemek görmeğe dayanamıyordum hele ekmekle düşmandım sanki o kadar iştahsızdım ki anlatamam sen kaç yaşındasın cnm?

aynen canım üşenmicen gitcen arkadaş ama iştah olmayınca çok zor kızlar moralinizi lütfen yüksek tutun ya hergün ağlıyordum ben aynanın karşısına geçince kendimden tiksiniyordum resmen ama olmayınca olmuyodu ama çok şükür almaya başladım tabi şuan durdu vucuttas bi yere kadar alıyo tabi bebe bisküvisine başlıcam bakalım aldım gece yatarken yicem göğüsüm dolgunlaşsın istiyorum ama nerdee kaç senedir aynı bunlar

canım sakın 24 kilo alacam diye falan düşünüpte üzme kendini sana el birliğiyle 8 kilo aldırsak yeter 50 ol be güzelim yeter pantalonlarına sığmıcan inan banaherşeye moralini düzeltip bi dahiliye uzmanına git hormonlarıma ve kan değerlerime baktıracam demekle başla onlarda bi problem varsa kanın eksikse yada hormonlarında bi problem varsa doktor kontrolünde ilaç kullanırsın kan ilacı öneriyo ya bazı arkadaşlar ihtiyacın yoksa sakın kullanma daha sonra kahvaltı alışkanlığı edin kendine ben çalıştığım için zor oluyo ama her sabah kesin bir tane simit ve peynir yumurta yiyorum yumurta baya kilo aldırıyo kuruyemişlerim çikolatalarım işyerimde çekmecemde mutlaka gizli gizli atıştırıyorum sonra her seferinde kusma ihtiyacı hissetsemde durup sakinleşip ekmek yiyorum pilav bile olsa bi dilim ekmeği tıkıştırıyom ağzıma sende salma sakın kendini güçlü ol bol bol şükret allah'a

Tatlım, konu zayıf olmaktan şikayet olunca okumadan geçemiyorum nedense :)

Aslında bende 23 yaşına girimce temmuzda ve bende çok üzülürdüm zayıf olduğum için hep kilo almaya çalışırdım bi 5 6 kilo alsam tamam olucak diye hayaller kurardım üstelik kendimi bildim bileli zayıfım iştee olmayınca olmuyor bırakın olmadığı gibi bi ara eşimle flört ederken 2 yıl hasretınden dahada zayıflamıstım :) artık evlendim 10 ay oldu evleneli ben hala 45 kılodayım 50 yı görmedim hiç ama hiç.inanırmısın fındıklar fıstıklar pilavla ekmek makarna yemeler kilo hapları hepsinde çare arar dururdum ama anlıyorum boşunaymış aslında zayıf olmak bize benceee bi lütuf muş en azından 23 yasıma girmeye surda bı kac ay kaldı ben 10 aydır boyle düşünüyorum...Bukadar uğraş veren ben artık halimden inanılmas mutluyum neden diye soracak olursanız yaşadığım ortamda inanılmaz ordanda hep kilosundan şikayet eden hanımlar var ve hepsi baanaa basta yadırgasalarda imrenerek bakıyorlar farkediyorum ve söylüyorlarda.şimdi anlıyorumdaa nasılsa bigün gerektiğinden fazka kilo alıcak bu bünyelerimizin emin olun ben bile 2 3 kilo aldım bırakın 1 kilo almam bile mucizeyken çocuk olcak vs yıllar geçicek hormanlar değişicek ama biz hiç bir zaman kilolarından bunalıma girmeyeceğiz düşünsenee ne çok artımız var herşeyi gönlümüze göre yiyebiliyoruz kısıtlama olmadan.hayatın bizlere sunduğu durumlardan pozitif sonuçlar çıkarabilmeliyiz.mesela bana nasıl bukadar zayıfsın diyenlereee cevaben yiyerek zayıf kalıyorum diyip gülüp geçebiliyorum. bak bende 23 yasındayım 163 boyunda ve 45 kıloyum bılek yok bacaklar ınce etek gıyınce cubuklar çıkıyor ortayaa amaa takmıyorum herkez bız gıbıı zayıf olmaya calısırken kılo almak nekadar sacmaymıs bunu anladım sağlıgın yerınde ıse doktora gıttınse sakın uzulmeee kendıne yakısıcak kıyafetler emın ol bulucaksın

evlenip çocuk doğurduğun zaman kıvama gelir o derdi rahmetli dedem... 2008 yılında evlendiğimde 42 kiloydum aradan 3 yıl geçti 44 kiloyla hamile kaldım doğuma gittiğimde 65 kiloyla girdim ameliyathaneye doktorum kilo sınırı koymadı bile zayıfsın hamileliğin ve doğumun muhtemelen rahat geçer dedi gerçektende çok rahat bi doğum yaşadım hiçbir şekilde uyuşturma yada epidural olmadan normal doğum yaptım.21 kilo almıştım çok da güzel oldu kendime aynada bakmaya doyamaz oldum resmen ya 10 kilosunu hastaneden ewe bile getiremedim şuan 52 geliyorum ama vericem heralde bünye meselesi ne kadar yese bile insan olmuyo:)))))

düğünüme 1,5 ay var.. 32 yaşında 162 boy ve 46 kilodayım... üzülüyorum ben de hatta çirkin bir gelin olucam kaygısı yaşıyorum.. yemek alışkanlığım az ve sık.. herşeyden yerim ama az Galiba sebebi bu.. İş yerimde bayanların çoğu sana verelim bizden fazla kiloları diyorlar.. hayatım boyunca gördüğüm en yüksek kilo 53. Nişanlım da 92kg :) oda kilo vermek için spora gidiyor.. benim kilolu 1 bayan olmamamdan memnun gibi, sen hamilelikde de almazsın diyor.. psikoloji çok önemli!! zayıfsam zayıfım Beni begenen begenmiş ki ZAYIFLIKTAN şikayet eden arkadaşlar inanın küçük popoları seven erkekler daha çok Bebiş iltifatı almak güzel. pozitif olunca kilo alıyor insan yeterki kendimizi bırakmayalım.... kendinize zaman ayırın, insanların yorumlarını hiç düşünmeyin derim.. 46 kiloyum vicut yag oranım %10 bunlar normal. Tartıya cıktıgımda hep gülen surat cıkıyor ben de ama ablam kilolu ona aglayan surat cıkıyor... aslında ben normalim :) 2-3 kilo zayıfmışım niye dert edeyim... vıcık vıcık yag içinde yaz kış terleyen biri değilim çok şükür. 1 de herşey allahtan.. şükredelim beterinden korusun rabbim..

Canım innanki başta nasıl olucak gelinlik yakışacakmı diye bnde düşünürdüm moralım bozulurdu ama zayıf olunca her gelinliğe sığma şansınız yüksek size göre uyarlatıyorlar ya buda büyük nimet biraz öütevazi olmıcak aamaa herkez banada prenssesler gibi olduğumu söylemişti düğünümde 10 ay oldu evlenelı herkez bayıldı yani zayıflık benimde derdim oldu bu yaşıma kadar ama şimdi bana imrenenler var herkez kilolu veremıyorlarda ben herseyııı gıyıyor zevkıme gore cıvıl cıvıl oluyoırum ve zayıflıgımı ılk gorenler yadırgasada sonra ımrenıyorlar artık umursamıyorum bende zaten moral çok önemli özellıkle eşimde böyle olmamı çok beğeniyor çok yerim ben ona rağmen almam bazen takılır bana az ye az kilo alıcaksındaaa şişko olursan istemmem diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…