- Konu Sahibi Latinachica
-
Bir de şu, evlenince alırsın, yirmi yaşından sonra alırsın sözlerini de sevmiyorum ben. Önemli olan gençken istediğini giymek, gençken kendini iyi hissetmek değil mi.. Öbür türlüsü için bi manası yok yani 28-30 yaşımda neyleyeyim kiloyu artık lütfen yanlış anlamayın ama bence öyle biraz.. :/
kızlar çok kötüyüm ya ölmek istiyorum artık.şu hayatta her şeyi yaparım da bi kilo alamam heralde..23 yaşında bi kız bu kadar zayıf olur mu.gören bırak 23ü 17-18 ancak der.hiç bi kıyafet olmuyo bana.yüzüm küçücük,parmaklarım bileğim kolum bacaklarım boynum incecik...kendimi o kadar çirkin,ezik hissediyorum ki.şu yaşıma kadar hiç bi seyi gönlümce giyemedim.dışarı çıkmak istemiyorum.yaz geliyo insanlar cıvıl cıvıl giyinirken ben zayıflıktan kırılcam.elbiseleri hayallerimde bile giyemiyorum
ben artık bıktım Allah canımı alsa da kurtulsam:'(
canım mrb.söylediklerini yapabilsem keşke.neden yiyemediğim konusuna gelince ben de öğrenciyim senin gibi.okul hayatım boyunca kahvaltı alışkanlığım olmamıştır.öğle öğününü de kimi zaman atlarım kimi zaman yerim.artık yemeye yemeye insan alışıyo.sadece akşam yemek yediğim günleri biliyorum.canım istemiyo işte.seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı durumda olaraktan:/ insanlar biri kilolu olduğunda üzmemek için kilo almışsın demez çoğu zaman ama bize gelince ayy şöylesin ay böylesin en az onlar kadar üzülüp gülümsemeye çalışmak berbat bişey ama gerçekten azimli olmak gerekiyor benim babamda çok zayıftı midemiz küçük tatlım:/ bi 5-6 ay boyunca gerçekten kilo almak istedi abur cubur yediği ne varsa aldı ,ilk 1-2 ay başına ağrılar girmiş artık çünkü vücut kabul etmiyo ama sonraaa istediği kiloları aldıı:) istesek alırız ama zor gerçekten istekli olmalıyız:)ve ben okuyorum misal kahvaltı alışkanlığım yok kahvaltı yapsam öğlene acıkmıyorum sürekli yiyorum ama asıl öğünleri atlıyorum.kahvaltı ki en önemlisi.basküle çıktıkça moralin bozuluyo dimi ama 1 kilo aldığını görsen iyi geliyo hemen bişeyler yemeye koyuluyosun.p
-burada gördüm bebek maması meselesi okumuşsundur onu dene ben başladım
-arkadaşım demişti kardeşi hergün yarım bardak pekmez içermiş kilo almış,hem kansızlığada iyi gelir ki zayıf olduğumuz için haif kansızlığa meyilimiz var çok üşüyoruz ve pekmez acayip sıcak tutuyormuş.
-öğün atlama kesinlikle ye.babam derdiki hergün ihtiyacın olan kadar ye ama onun üstüne 1000ckalori daha abur cubur ye.
-yatmadan önce bi bardak süt iç kesinlikle
bunları bende yapmıyorum ama bi hayatımıza oturttuğumuzu düşünsene:)?ya bunları yaparak en az ayda 1 kilo almaz mıyız?yılda 12 kilo demek normal insan olmuşuz demek yıllarca isteyip ulaşamadığımız bedenler basenler
kendimize kızıp düzene koyalım herşeyi, başlayalım bugün?
ben kiiim kilo alabilmek kim.1 de kalkarsan çok beklerim tabi!!!!
12 saatten fazla uyudum nerdeyse.insan hic mi acıkmaz ya kalktığımda yedğim şey çeyrek bi ekmek
dışarıda çok güzel bi hava var ben evde takılı kaldım.çıkmak istmiyorum işte ne giycem diye düşünmek istemiyorum.insanlara özenmek istemiyorum artık:'(
spora başlamak istiyorum ondan da çekiniyorum
tembel-mutsuz-zapzayıf hayatımın kısır döngüsü...
kızlar çok kötüyüm ya ölmek istiyorum artık.şu hayatta her şeyi yaparım da bi kilo alamam heralde..23 yaşında bi kız bu kadar zayıf olur mu.gören bırak 23ü 17-18 ancak der.hiç bi kıyafet olmuyo bana.yüzüm küçücük,parmaklarım bileğim kolum bacaklarım boynum incecik...kendimi o kadar çirkin,ezik hissediyorum ki.şu yaşıma kadar hiç bi seyi gönlümce giyemedim.dışarı çıkmak istemiyorum.yaz geliyo insanlar cıvıl cıvıl giyinirken ben zayıflıktan kırılcam.elbiseleri hayallerimde bile giyemiyorum
ben artık bıktım Allah canımı alsa da kurtulsam:'(
ben de hep ne giycem derdini çekiyorum. Napalım kızlar ya of? Nasıl açılacak bu iştahlar. Kimyasallarla ilaçlarla olmuyor ben aylardır balık yagı kullanıyorum olmuyor... spora başladım 1 güncük gittim vaktim olmadı bi de beslenme programı verdiler günde 2 yumurta 4 muz bal pekmez 2 tabak et yemegi vs vs vs o kadat cok yiyecek vardıkı zaten bunları yiyebilsem spora gitmezdim. sana tavsyem spora gitme boşuna beslenme programını uygulayamıcaksan daha da zayıflarsın tabi sen bılıtsn
canım sakın böyle düşünme 25 yaşındayım ve daha bu sene kilo almaya başladım ne yaptıysam 45 kilonun üstüne çıkamıyordum herkes 17-18 sanıyordu beni bide göğüslerim küçük sen tahmin et artık. ama inan belli bi yaştan sonra kilo alacaksın sakın ölmeyi falan düşünme haline şükret inan senin yerinde olmak isteyen çok insan vardır öyle düşün canım :)
bende çok zayıftım kızlar denemedigim kalmadı haplar şuruplar falan filan..bazı zayıf arkadaslarla kilo alma yarışına bile girdikk kaç kere....arkadaşlarımın çogu tontişti. bense kupkuru. onlar bana özenir ben onlara.. kıyafetler üstümde emanet gibiydibana dedilerki bi gün kilo almak istersen gündüz degil gece yiyeceksin öyle mırın kırın ederek degil tabii.. bide kafayı takmıcaksın kilo alamıyom diye.. boyum vardı kilom yoktu 50 kiloya cıkamazdım 42 43 falandım..şimdi 58 kiloyum görenler cok degişmişsin iyileşmişsin fıstık gibi olmussun diyolar ee birazdan kendime baktım ne yiyesim varsa üşenmedim gittim yaptımmm... insallah sizde istediginiz kiloya kavusursunuz kızlar
canım yok olmuyo ben seneler önce de 42 kiloydum şimdi de 42 kiloyum.aklım almıyo gercekten çıldırıcam.boyum 166 yani çok batıyo zayıflığım hadi biraz kısa olsam neyse de aradaki farka bakar mısın 24!!!
bırak istediğim kiloya ulaşmayı bu kilonun üstüne dahi çıkmadım hiç...
düğünüme 1,5 ay var.. 32 yaşında 162 boy ve 46 kilodayım... üzülüyorum ben de hatta çirkin bir gelin olucam kaygısı yaşıyorum.. yemek alışkanlığım az ve sık.. herşeyden yerim ama az Galiba sebebi bu.. İş yerimde bayanların çoğu sana verelim bizden fazla kiloları diyorlar.. hayatım boyunca gördüğüm en yüksek kilo 53. Nişanlım da 92kg :) oda kilo vermek için spora gidiyor.. benim kilolu 1 bayan olmamamdan memnun gibi, sen hamilelikde de almazsın diyor.. psikoloji çok önemli!! zayıfsam zayıfım Beni begenen begenmiş ki ZAYIFLIKTAN şikayet eden arkadaşlar inanın küçük popoları seven erkekler daha çokBebiş iltifatı almak güzel. pozitif olunca kilo alıyor insan yeterki kendimizi bırakmayalım.... kendinize zaman ayırın, insanların yorumlarını hiç düşünmeyin derim.. 46 kiloyum vicut yag oranım %10 bunlar normal. Tartıya cıktıgımda hep gülen surat cıkıyor ben de ama ablam kilolu ona aglayan surat cıkıyor... aslında ben normalim :) 2-3 kilo zayıfmışım niye dert edeyim... vıcık vıcık yag içinde yaz kış terleyen biri değilim çok şükür. 1 de herşey allahtan.. şükredelim beterinden korusun rabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?