- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 35
- Konu Sahibi Latinachica
-
kızlar çok kötüyüm ya ölmek istiyorum artık.şu hayatta her şeyi yaparım da bi kilo alamam heralde..23 yaşında bi kız bu kadar zayıf olur mu.gören bırak 23ü 17-18 ancak der.hiç bi kıyafet olmuyo bana.yüzüm küçücük,parmaklarım bileğim kolum bacaklarım boynum incecik...kendimi o kadar çirkin,ezik hissediyorum ki.şu yaşıma kadar hiç bi seyi gönlümce giyemedim.dışarı çıkmak istemiyorum.yaz geliyo insanlar cıvıl cıvıl giyinirken ben zayıflıktan kırılcam.elbiseleri hayallerimde bile giyemiyorum
ben artık bıktım Allah canımı alsa da kurtulsam:'(
canım, kilo almanın bir sürü yolu var.. şükret ki istediğin kiloya geldiğinde bi yerin sarkmayacak, çok fit ve güzel görüneceksin.. ben 26 yaşındayım kilom 45.. dediğin gibi ellerim bileklerim çocuk gibi.. alyans bulamıyorum kendime düşün.. hep çocuk reyonlarından giyiniyorum ama şükrediyorum.. çünkü senin yaşındayken 62 kiloydum.. kiloluyken bu kadar zayıf olmak daha kötü, bir sürü sorun yaşadım.. inşallah istediğin kiloya gelirsin ? kaç kilosun bu arada ?
canım yok olmuyo ben seneler önce de 42 kiloydum şimdi de 42 kiloyum.aklım almıyo gercekten çıldırıcam.boyum 166 yani çok batıyo zayıflığım hadi biraz kısa olsam neyse de aradaki farka bakar mısın 24!!!
bırak istediğim kiloya ulaşmayı bu kilonun üstüne dahi çıkmadım hiç...
aman şekerim bi dur bakalım neler düşünüyosun...
bi endokrin ve metabolizma doktoruyla görüş o sana tahlil fln yapıp diyetisyene yönlendirir....
güzel güzel alısın kilonu istediğinide giyersin...
hemen tövbe de tatlım, o nasıl laf allah korusun. dur bakalım bi herşeyin çaresi bulunur elbet. canım seni çok iyi anlıyorum. gün gelecek pantolonların sığmayacak göreceksin. doktora gittinmi bunun için? iştahınmı yok hep beraber çözüm bulalım canım.
Kilo vermek nasıl ki mümkünse, kilo almakta emin ol ki mümkündür canım Allaha şükret isyan etme nolur.. Bu kadar seni mutsuz ediyo madem ki bir an önce doktora gitmeni tavsiye ediyorum.
bak cnm ben 20 yasna kadar 38 40 kilo idm smdı 24 55 kloyun 20 dn snra alrsn bnde kendme kyafet bulamyordum ama artk aldım alrsın 20 den snra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?