• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık psikolojim bozuldu:'(

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
35
kızlar çok kötüyüm ya ölmek istiyorum artık.şu hayatta her şeyi yaparım da bi kilo alamam heralde..23 yaşında bi kız bu kadar zayıf olur mu.gören bırak 23ü 17-18 ancak der.hiç bi kıyafet olmuyo bana.yüzüm küçücük,parmaklarım bileğim kolum bacaklarım boynum incecik...kendimi o kadar çirkin,ezik hissediyorum ki.şu yaşıma kadar hiç bi seyi gönlümce giyemedim.dışarı çıkmak istemiyorum.yaz geliyo insanlar cıvıl cıvıl giyinirken ben zayıflıktan kırılcam.elbiseleri hayallerimde bile giyemiyorum
ben artık bıktım Allah canımı alsa da kurtulsam:'(

kızlar çok kötüyüm ya ölmek istiyorum artık.şu hayatta her şeyi yaparım da bi kilo alamam heralde..23 yaşında bi kız bu kadar zayıf olur mu.gören bırak 23ü 17-18 ancak der.hiç bi kıyafet olmuyo bana.yüzüm küçücük,parmaklarım bileğim kolum bacaklarım boynum incecik...kendimi o kadar çirkin,ezik hissediyorum ki.şu yaşıma kadar hiç bi seyi gönlümce giyemedim.dışarı çıkmak istemiyorum.yaz geliyo insanlar cıvıl cıvıl giyinirken ben zayıflıktan kırılcam.elbiseleri hayallerimde bile giyemiyorum
ben artık bıktım Allah canımı alsa da kurtulsam:'(

canım, kilo almanın bir sürü yolu var.. şükret ki istediğin kiloya geldiğinde bi yerin sarkmayacak, çok fit ve güzel görüneceksin.. ben 26 yaşındayım kilom 45.. dediğin gibi ellerim bileklerim çocuk gibi.. alyans bulamıyorum kendime düşün.. hep çocuk reyonlarından giyiniyorum ama şükrediyorum.. çünkü senin yaşındayken 62 kiloydum.. kiloluyken bu kadar zayıf olmak daha kötü, bir sürü sorun yaşadım.. inşallah istediğin kiloya gelirsin ? kaç kilosun bu arada ?

aman şekerim bi dur bakalım neler düşünüyosun...
bi endokrin ve metabolizma doktoruyla görüş o sana tahlil fln yapıp diyetisyene yönlendirir....
güzel güzel alısın kilonu istediğinide giyersin...

hemen tövbe de tatlım, o nasıl laf allah korusun. dur bakalım bi herşeyin çaresi bulunur elbet. canım seni çok iyi anlıyorum. gün gelecek pantolonların sığmayacak göreceksin. doktora gittinmi bunun için? iştahınmı yok hep beraber çözüm bulalım canım.

canım, kilo almanın bir sürü yolu var.. şükret ki istediğin kiloya geldiğinde bi yerin sarkmayacak, çok fit ve güzel görüneceksin.. ben 26 yaşındayım kilom 45.. dediğin gibi ellerim bileklerim çocuk gibi.. alyans bulamıyorum kendime düşün.. hep çocuk reyonlarından giyiniyorum ama şükrediyorum.. çünkü senin yaşındayken 62 kiloydum.. kiloluyken bu kadar zayıf olmak daha kötü, bir sürü sorun yaşadım.. inşallah istediğin kiloya gelirsin ? kaç kilosun bu arada ?

canım yok olmuyo ben seneler önce de 42 kiloydum şimdi de 42 kiloyum.aklım almıyo gercekten çıldırıcam.boyum 166 yani çok batıyo zayıflığım hadi biraz kısa olsam neyse de aradaki farka bakar mısın 24!!!
bırak istediğim kiloya ulaşmayı bu kilonun üstüne dahi çıkmadım hiç...

canım 25 26dan sonra almaya başlarsın merak etme ben de senin gibiydim şimdi tam normal kilodayım
yok ben okadar bekleyemem diyorsan önce git bi değerlerine baktır tiroidin çok çalışıyor olabilir yada başka bir şeyden kaynaklanıyordur tedavi görüp normal kiloya gelirsin
yada diyetisyene git zaten orda da bakarlar nerden kaynaklandığına ona göre beslenme programı hazırlarlar
hallolmayacak bir şey değil....

canım yok olmuyo ben seneler önce de 42 kiloydum şimdi de 42 kiloyum.aklım almıyo gercekten çıldırıcam.boyum 166 yani çok batıyo zayıflığım hadi biraz kısa olsam neyse de aradaki farka bakar mısın 24!!!
bırak istediğim kiloya ulaşmayı bu kilonun üstüne dahi çıkmadım hiç...

arkadaşların dediği gibi bi diyetisyenle görüşsen.. hem bak bu kadar stres yaparsan hiç kilo alamazsın.. biraz oluruna bırak tatlım.. rahat olmaya çalış.. zaten doktora gittiğinde bunun yollarını anlatacaktır sana..

aman şekerim bi dur bakalım neler düşünüyosun...
bi endokrin ve metabolizma doktoruyla görüş o sana tahlil fln yapıp diyetisyene yönlendirir....
güzel güzel alısın kilonu istediğinide giyersin...

hemen tövbe de tatlım, o nasıl laf allah korusun. dur bakalım bi herşeyin çaresi bulunur elbet. canım seni çok iyi anlıyorum. gün gelecek pantolonların sığmayacak göreceksin. doktora gittinmi bunun için? iştahınmı yok hep beraber çözüm bulalım canım.

kızlar sağolun ama ben artık gercekten bıktım anlatılmaz yaşanır.her dışarı cıktığımda artık insanlara bakıp iç çekmek istemiyorum:( bu durum o kadar trajikomik ki yolda yürürken bu insanlar bi yerlerini nerde büyütüyo diyip duruyorum:)
mümkün değil benim kalınlaşmam biliyorum
gittim cnm doktora bişey yok diyolar.ama benim iştahım yok işte yiyemiyorum.her dk da yemek düşünemem ki ya

sende canının çektiği şeyleri yee. bak mesela belki sağlıksız bir örnek ama bu fast foodlar inanılmaz kilo aldırıyor. ben kilomu çalışmaya başlayınca fast foodlardan aldım. onun dışında patates yemekte çok kilo aldırıyor. ve bunlar genelde sevilen şeyler canım. insanın canının hamburger istemediği bir zaman yoktur heralde:)

canım yemez miyim.daha bu sabah hamburger menü yedim bile,çok da severim.ama bilmiyorum az mı yiyorum başka bişey mi var...deneylik bi insan olduğumu düşünüyorum cidden:)
ama yemek yemesem de aklıma dahi gelmez durabilirim yani öyle bütün gün

evlenmeden önce bende çok zayıftım 173 boyum var 47-48 kiloydum. akşamları yatmadan 1 koca tabak makarna yer yatardım. çalışmaya başlayınca (masa başı iş) ye otur olunca 50 kilo oldum. evlenince 58 kiloya kadar çıktım. annemde çok zayıfmış doktor hormon iğnesi yapmış öyle almış kiloyu.

canım bence önce iştahını nasıl açabilirsin onun üzerine düş , bazı karsımlar var eczanede iştah acacı onlardan al ilk önce daha sonrada iyi bir fitness salonuna git sana efor testi yapsınlar metabolizman cok hızlı calısıyor ve parmagını kıpırdatsan kalori veriyor olabilirsin bunu sana yaptıklarında hocan sana günlük kaç kalori alman gerektiğini ve hangi spor altelerini ne kadar kullanman gerektiğini söylicek ve kural sadece bu saatten sonra günlük harcadığından daha 500 kalori daha fazla yemek yemek. toparlarsak önce morelini düzğün tutup neşeli bir şekilde eczaneye git iştah acıcı birseyler versin sana sonra ii bir fitness salonu ve sonra kalorisi en yüksek yemekler tüketmek.sen kalorisi düşük yiyecekleri çok yemeye çalışma inanılmaz kalori barındıran yiyecekler var onları ye , ve sakın unutma kilo vermekte almakta sabır işidir. 8000 kalori = 1 kilo demektir.

Aa,kızacağım ama!..Dr a gidiyorsun hemen,sağlıklı kg na ulaşmana yardımcı olacaktır.;)

canım ne yazıkki senin metabolizman böyle,ama hemen üzülme,multivitamin ve balık yağı kombinasyonu yaparsan çabuk kilo alırsın,ayrıca 8000 değil

2000 ve üzeri kaloriler 1 kilo eder senin boyun ve kilon için.

çoooook iyi anlıyorum seni canım.
kilo alamıyoruz değil, almak için yeterince uğraşmıyoruz.
çünkü gerçekten zorlayıp sınırımızı aşarsak alıyoruz, bunu başardım daha önce.
ama sonra yine benim iradesizliğim yüzünden verdim birazını ama yine de eskisi gibi öyle zayıf değilim.

şimdi, bunu bi oyun gibi düşünceksin önce. oyuna dönüştürünce daha eğlenceli ve kolay oluyor,
kendinle yarışıyormuşsun gibi düşüneceksin, atıyorum bir şey mi yiyorsun
akşam yemeğin mesela, doyduğunu mu hissettin, işte o zaman daha çok asılacaksın kaşığa.
yemeğin bitti mi, beyin egzersizi yapcaksın "evde ne var başka" "daha ne yiyebilirim" gibi.. :)
o bitince bir başka egzersiz daha :)
zaten yedikçe, ooo amma da yedim yaaa, deyip kendin gaza gelirsin..
bi de yazın giyeceğin o güzel şeyleri düşün üüüf :)

mideni çok çok doldur ağrıyana kadar.. miden genişliyor öyle. ağzın hiç boş durmasın.. ne var ya yanında sürekli atıştırmalık bir şeyler tut
badem en basitinden mesela, kuru incir, kuru kayısı at ağzına gitsin.. sürekli ne buluyorsan ye, CANININ İSTEYİP İSTEMEMESİ ÖNEMLİ DEĞİL. sadece YE! :)

tabi bunları kendim de uygulayayım ben.. :)
hadi kolay gelsin.

Kilo vermek nasıl ki mümkünse, kilo almakta emin ol ki mümkündür canım Allaha şükret isyan etme nolur.. Bu kadar seni mutsuz ediyo madem ki bir an önce doktora gitmeni tavsiye ediyorum.

bak cnm ben 20 yasna kadar 38 40 kilo idm smdı 24 55 kloyun 20 dn snra alrsn bnde kendme kyafet bulamyordum ama artk aldım alrsın 20 den snra

Kilo vermek nasıl ki mümkünse, kilo almakta emin ol ki mümkündür canım Allaha şükret isyan etme nolur.. Bu kadar seni mutsuz ediyo madem ki bir an önce doktora gitmeni tavsiye ediyorum.

canım haklısın şükretmek lazım ama inan bazen dayanamıyorum.evden hazırlanıp çıkmak benim için zulüm.dışarda hiç yüzüm gülmüyo hep aklımda bu derdim var.gittikçe umutsuzlaşıyorum benim isyanım kendime aslında yoksa şükür sağlıklıyım tabi.bunu yine azmedip yine ben yapıcam ama olmuyo işte olmuyo.gittim canm doktora vitamin veriyo o kadar,yiyceksin diyo ben de bilmiyorum ya bunu:(

bak cnm ben 20 yasna kadar 38 40 kilo idm smdı 24 55 kloyun 20 dn snra alrsn bnde kendme kyafet bulamyordum ama artk aldım alrsın 20 den snra

canım 23 yaşındayım zatenn:(işte buna üzülüyorum ya insanlar ergenlikte hacimce iki katına cıkarlar ben hep aynı hep aynı..30umda artık kupkuru bi kadın olucam

Back