- 2 Mart 2011
- 1.251
- 5
- 316
Arkadaşlar daha önce bir kaç topikte geçen yaz akupunktur tedavisiyle kilo verdiğimi yazmıştım. Şuan karta bakarak yazıyorum 3 Haziran da 79.2 ile tedaviye başladık(doktorun tartısı da bi alemdi ya her neyse
bence ben daha fazla bile olabilirdim
) 20 Eylülde 69 kilo olduğum da doktorum artık daha fazla gelip paranı boşa harcama bünyen alıştı artık kendin devam et dedi. Bu arada Temmuz ayında ameliyat olduğum için yine tedaviye ara vermiştim yani Haziran Ağustos ve Eylülün yarısını akupunkturla geçirerek 10 kilo verdim 5 ekimde üniversiteye geri dönerken 66.5 kiloydum. Yani 3 ayda 13 kilo civarı kilo verdim. Geçen dönem 63.9 kg kadar düşmüştüm sınav dönemleri falan derken ama ara tatilde eve gidince babam öleceğimi sanarak
beni besledi de besledi besledi besledi Şubat ta üniversiteye dödüğümde 68 kiloydum:83: şuan 65.5 civarında gezinip duruyorum.
Bu kadar şeyi hakkımda bilgi sahibi olmanız için anlattım. Kendime akupunktur küpesi aldım ve onunla tatlı krizlerimi önlüyorum. Ama sorun şurda yurdun içinde can sıkıntısından yemeye içmeye sarıyorum. Bu yemek saldırılarımı nasıl önleyebileceğimi bilmiyorum karnım şiş davul gibi oluyor ama ben hala yemek yemek istiyorum. Canım böyle bir şey isteyince sürekli su içiyorum ama o da bir yere kadar :26::26: Canım çektiği için yemiyorum elimde ağzımda bir şeyler olsun oyalanıyim diye yiyorum resmen
Spora gittiğim için kilo almıyorum şimdilik ama veremiyorum da.. Bu böyle alışkanlık gibi devam ederse kilo almaya da başlarım
Napıcam ben:84:

Bu kadar şeyi hakkımda bilgi sahibi olmanız için anlattım. Kendime akupunktur küpesi aldım ve onunla tatlı krizlerimi önlüyorum. Ama sorun şurda yurdun içinde can sıkıntısından yemeye içmeye sarıyorum. Bu yemek saldırılarımı nasıl önleyebileceğimi bilmiyorum karnım şiş davul gibi oluyor ama ben hala yemek yemek istiyorum. Canım böyle bir şey isteyince sürekli su içiyorum ama o da bir yere kadar :26::26: Canım çektiği için yemiyorum elimde ağzımda bir şeyler olsun oyalanıyim diye yiyorum resmen

Napıcam ben:84: