Artık kilo veremiyorum..

duygusuzm

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.251
5
316
Arkadaşlar daha önce bir kaç topikte geçen yaz akupunktur tedavisiyle kilo verdiğimi yazmıştım. Şuan karta bakarak yazıyorum 3 Haziran da 79.2 ile tedaviye başladık(doktorun tartısı da bi alemdi ya her neyse bence ben daha fazla bile olabilirdim) 20 Eylülde 69 kilo olduğum da doktorum artık daha fazla gelip paranı boşa harcama bünyen alıştı artık kendin devam et dedi. Bu arada Temmuz ayında ameliyat olduğum için yine tedaviye ara vermiştim yani Haziran Ağustos ve Eylülün yarısını akupunkturla geçirerek 10 kilo verdim 5 ekimde üniversiteye geri dönerken 66.5 kiloydum. Yani 3 ayda 13 kilo civarı kilo verdim. Geçen dönem 63.9 kg kadar düşmüştüm sınav dönemleri falan derken ama ara tatilde eve gidince babam öleceğimi sanarak beni besledi de besledi besledi besledi Şubat ta üniversiteye dödüğümde 68 kiloydum:83: şuan 65.5 civarında gezinip duruyorum.

Bu kadar şeyi hakkımda bilgi sahibi olmanız için anlattım. Kendime akupunktur küpesi aldım ve onunla tatlı krizlerimi önlüyorum. Ama sorun şurda yurdun içinde can sıkıntısından yemeye içmeye sarıyorum. Bu yemek saldırılarımı nasıl önleyebileceğimi bilmiyorum karnım şiş davul gibi oluyor ama ben hala yemek yemek istiyorum. Canım böyle bir şey isteyince sürekli su içiyorum ama o da bir yere kadar :26::26: Canım çektiği için yemiyorum elimde ağzımda bir şeyler olsun oyalanıyim diye yiyorum resmen Spora gittiğim için kilo almıyorum şimdilik ama veremiyorum da.. Bu böyle alışkanlık gibi devam ederse kilo almaya da başlarım

Napıcam ben:84:

ay canıımm, bana yurttaki günlerimi hatırlattın :)) üni.ye başladığımda 42 kiloydum ben, bitirdiğimde 59 yurtta kızlarla ye ye ye, sevgilinle burger, mc donalds ye ye ye, okulda ders aralarında ye ye ye... sonu yokmuş :) ben kendime geldiğimde 60 kiloyu görmüştüm ve hayatım boyunca hep 40'lı kilolarda kürdan ötesi bi insan olarak yaşadığım için bana kabus gibi gelmiti. (boyum 1.69 bu arada) sonra siteye üye olduktan sonra, burdaki kızlarla birlikte, işte cuma yarışması aşkına falan 52 kiloya düştüm. tek yaptığım günde 2-2,5 lt su içmek, öğünlerde abartmamak ve ara öğünler yemek oldu, ekmek hiç yemiyorum zaten. tatlı, pasta, börek gibi şeyleri de canım çok isterse yedim, ama nasıl yedim: mesela çikolata mı istedi canım, aldım bi ısırık. yuttuktan sonra canım ikinci bi ısırığı istediyse aldım, istemediyse paketi kaldırdım. böyle canımın isteği geçene kadar lokma lokma yedim bu tarz şeyleri, zaten çoğu kez ilk lokmandan sonra geçiyo canının isteği. sonra da o düzenimi hiç bozmadım, 2 yıldır falan 54 kiloyum, ne alıyorum ne veriyorum, demek ki ideal kilom buymuş diyorum.

atıştırmadan duramıyosan, elinin altında muz gibi kalorisi yüksek olmayan meyvelerden ve tuzsuz sarı leblebi bulundurabilirsin

bizlerin yanlışı aslında rejim yapmak istediğimiz kiloya düşünce rejimi bırakmak onun yerine yeme alışkanlıklarımızı düzeltsek kalıcı kilo veririz.altı aylık bir kızım var 53 kiloyla hamile kaldım 60 kiloyla doğuma girdim 54 kiloyla doğumdan çıktım şuan 51 kiloyum.doğum sonrası yeme alışkanlıklarımı değiştirdim.insan herşeyden yemeli ama tıka basa olmamak şartıyla.kendimi hiç kısıtlamadım rejım yapacağım dediğim zaman daha çok yiyordum.şimdi okadar rahatım ki bence sizde rejim yerine yemek yeme alışkanlığınızı değiştirin

Teşekkür ederim cevap verdiğin için miska
Öyle dışarda yeme alışkanlığım yok zaten yurtta kendi yemeğimi kendim yapıyorum o yüzden yağını tuzunu kendime göre ayarlıyorum ekmek falan yemiyordum ama artık hiç bir zaman doymuyorum gibi hissediyorum canım bir şey çektiği için değil öyle hissettiğim için midem dolu olsa da yiyorum bir de oda arkadaşım hep dışarda ben de hep yalnız kalıyorum doğal olarak sıkıntı sıkıntı:18:

Spor yaparken ilk zamanlar kilo veremeyebilirsin ama sonra mutlaka vericeksin bırakma bence. Bu arada kek yiyorum şu an

Yemek yeme alışkanlığım değişmişti zaten ben günde 6 7 öğün yiyince kilo alan bir insanım o yüzden günde 3 öğün + akşam meyve şeklinde besleniyordum ama oda arkadaşım diyette ve günde en az 6 öğün yiyor o geldiğinden beri durdu aslında kilo vermem ona ayak uydurdum sonrasında da yeme alışkanlığım bozuldu yine eski düzene geri dönemiyorum şimdi de

Spor yaparken ilk zamanlar kilo veremeyebilirsin ama sonra mutlaka vericeksin bırakma bence. Bu arada kek yiyorum şu an

Ben de bugün spordan 1, 1 buçuk saat kadar sonra 2 tane topkek yedim 3. yü de yesem mi diyorum
Sene başında marketin abur cubur bölümüne 2 haftada bir ya da ayda bir uğruyordum şimdi oraya uğramadan geçemiyorum. Bir de çikolata getirmemişler diye sinirlerdim kızdım adama
Reglim yaklaşıyor bu seferki o sebepten olabilir ama ya öncekiler

canım 2 gün kendine engel olsan 3. gün canın istemez zaten.. sadece 2 gün sabret.. burayakadar gelmişsin kendine güven yapabilirsin bence..

Yok adetlerim sağolsunlar baya bi düzenli 28 gün de tık Ama şöyle bir durum var eskiden bu kadar çıldırmıyordum adet dönemimde şimdi 10 gün önceden krizlerim başlıyor. Açıkçası gizli şekerden korkuyorum ben aslında:18:

canım 2 gün kendine engel olsan 3. gün canın istemez zaten.. sadece 2 gün sabret.. burayakadar gelmişsin kendine güven yapabilirsin bence..

Evet aslında öyle ama etrafınızda birileri sürekli yerken zaten sarsılmış olan düzeninizi toparlamak çok zor oluyo nasıl başarıcam çok korkuyorum eskisi gibi olmaktan

aa allah korusun be, ailede falan varsa git bi test yaptır hayatım, için rahat etsin.
sen en iyisi canın bi şey yemek istedikçe gel buraya, dertleşiriz :))

Eve gidince yaptırcam burda şimdi öyle bi şey çıkarsa tek başıma yapamam ben
Teşekkür ederim miska bundan sonra burası canım bi şey isteyince yememe topikim olsun benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…