Arkadaşlar daha önce bir kaç topikte geçen yaz akupunktur tedavisiyle kilo verdiğimi yazmıştım. Şuan karta bakarak yazıyorum 3 Haziran da 79.2 ile tedaviye başladık(doktorun tartısı da bi alemdi ya her neysebence ben daha fazla bile olabilirdim ) 20 Eylülde 69 kilo olduğum da doktorum artık daha fazla gelip paranı boşa harcama bünyen alıştı artık kendin devam et dedi. Bu arada Temmuz ayında ameliyat olduğum için yine tedaviye ara vermiştim yani Haziran Ağustos ve Eylülün yarısını akupunkturla geçirerek 10 kilo verdim 5 ekimde üniversiteye geri dönerken 66.5 kiloydum. Yani 3 ayda 13 kilo civarı kilo verdim. Geçen dönem 63.9 kg kadar düşmüştüm sınav dönemleri falan derken ama ara tatilde eve gidince babam öleceğimi sanarak beni besledi de besledi besledi besledi Şubat ta üniversiteye dödüğümde 68 kiloydum:83: şuan 65.5 civarında gezinip duruyorum.
Bu kadar şeyi hakkımda bilgi sahibi olmanız için anlattım. Kendime akupunktur küpesi aldım ve onunla tatlı krizlerimi önlüyorum. Ama sorun şurda yurdun içinde can sıkıntısından yemeye içmeye sarıyorum. Bu yemek saldırılarımı nasıl önleyebileceğimi bilmiyorum karnım şiş davul gibi oluyor ama ben hala yemek yemek istiyorum. Canım böyle bir şey isteyince sürekli su içiyorum ama o da bir yere kadar :26::26: Canım çektiği için yemiyorum elimde ağzımda bir şeyler olsun oyalanıyim diye yiyorum resmenSpora gittiğim için kilo almıyorum şimdilik ama veremiyorum da.. Bu böyle alışkanlık gibi devam ederse kilo almaya da başlarım
Napıcam ben:84:
bizlerin yanlışı aslında rejim yapmak istediğimiz kiloya düşünce rejimi bırakmak onun yerine yeme alışkanlıklarımızı düzeltsek kalıcı kilo veririz.altı aylık bir kızım var 53 kiloyla hamile kaldım 60 kiloyla doğuma girdim 54 kiloyla doğumdan çıktım şuan 51 kiloyum.doğum sonrası yeme alışkanlıklarımı değiştirdim.insan herşeyden yemeli ama tıka basa olmamak şartıyla.kendimi hiç kısıtlamadım rejım yapacağım dediğim zaman daha çok yiyordum.şimdi okadar rahatım ki bence sizde rejim yerine yemek yeme alışkanlığınızı değiştirin
Spor yaparken ilk zamanlar kilo veremeyebilirsin ama sonra mutlaka vericeksin bırakma bence. Bu arada kek yiyorum şu an
hiç bir zaman doymuyorum gibi hissediyorum canım bir şey çektiği için değil öyle hissettiğim için midem dolu olsa da yiyorum
canım 2 gün kendine engel olsan 3. gün canın istemez zaten.. sadece 2 gün sabret.. burayakadar gelmişsin kendine güven yapabilirsin bence..
Yok adetlerim sağolsunlar baya bi düzenli 28 gün de tıkAma şöyle bir durum var eskiden bu kadar çıldırmıyordum adet dönemimde şimdi 10 gün önceden krizlerim başlıyor. Açıkçası gizli şekerden korkuyorum ben aslında:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?