• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artik kendimden korkmaya basladim

1.50 boyundayım ve şişmanım hep de öyle oldum. Ben de zorbalığa maruz kaldım. Sonra zayıfladım farketmeden. boyum hala kısa tabi. Ama benim takıntım kiloydu o gidince özgüven doldum. Konuşmam davranışım değişti. Bana iyi gelmeyen herkesin yüzüne iğreniyor gibi baktım son kez, sonra bıçak gibi kestim irtibatı selam bile almadım. Özgüvenle ezdim. Platonik aşık oldukları kişiler filan gelip konuşup arkadaş olur bazen de çıkma teklif ederlerdi. güzel olduğumdan değil insanlara indan gözüyle baktığım onlar gibi olmadığım için. Şimdi yine kiloluyum eskiye döndüm biraz söylenenlerden etkileniyorum.Düzelteyim kendimi.
Dip not :minyon bıldırcınlar yakışıklıları kapar ;) özellikle uzun boyluları :)

Selam kizlar,

bir pazar gunumu yine elimle zehir etmis halde size icimi dokmek istiyorum.

ben yasadigim bazi olaylari artik asamadigimi hissediyorum ve bunun ilerisinde kendime zarar vermekten korkuyorum.

yillar once yasadigim olaylar gun yuzune cikiyor ve ben o telkinlere gore hareket ediyorum.

Universite zamaninda bir kizla arkadaslik ediyodum. Kizla yiyip iciyoruz egleniyoruz ama arada durup durup beni sokuyor. Spor esyalarimi goruyor aaa seni bu boyla(1.53) spora da mi aliyorlar diyip guluyor, ya da derse hazirlanirken seni boyle gorunce aklima kucuk fino kopekleri geliyor diyor?! kendisi ay ne cirkin dedigi cocugu gosterip seninle cok yakistiriyorum diyor ve daha nice kucuk kucuk zorbaliklar. Arada boyle yapip sonra tekrar iyi pluyor ben de ya cok hassasisim diyip yada biraz surat asip devam ediyorum. Ama ustunden yillar gecti ben bir anda spora gitmekten vazgectim cunku bu boyumla ne isim var diye dusunuyorum.

bir baska ornek abla dedigim kuzenim. Aslinda aramiz yine cok iyi ama ara ara iste boyun kisa. Kilo mu aldin? Kilo verdim diyince al cok zayifsin. Bu aldiklarina para veriyosun salak misin? Ve daha bir suru aptal saptal ornekler.

Istanbulda staj yaparken kizin gelip su cocuklara dikkat et hos sana bakacaklarini sanmam ama demesi. Ya da kusura bakma da kisa boylu insanlara karpuz kol yakismiyor ki ben oyle bir sey de giymedim ama her soylediginw inandim artik ne giysem kendime yakistiramiyorum.

en son yasadigim beni etkileyense eski is yerimdeki turk kadin. Gercekten beni cok uzdu. Ayni yukarida bahsettigim gibi seni cok seviyorum falan diyip birden seni simdiye kadar kimse istememis cunku herkesin bir standarti var dedi. Bu icime oyle oturdu ki. Yada iyiki zayifsin kisa boylusun sisman olsan cok kotu olurdu bile dedi. Ki kendisi de guya cocukken sismanligi yuzunden itilip kakilmis.

simdi ben geriye donup baktigimda o kadar uzuluyorum ki nasil kendime bunlarisoylettigime izin verdigime. Uzerinden yillar gecti ama spora gitmiyorum, kimsenin beni istemedigini dusunuyorum. Bu insanlari kuzenim de dahil hayatimdan cikardim ama hic cevap vermedim ya icime dert oldu. Bir de yukarida bahsettigim gibi bunun bir adim sonrasi intihar mi diye cok korkuyorum. Simdiye dek hep soyle dusunuyordum boyle kotu insanlar ontihar etmeli ben degil ama simdi yavas yavas dediklerine biat etmeye basladim.

psikologa gittim 1 yil ama fayda goremedim, simdi baskasindan yine randevu aldim ama pek umutlu degilim.
Eğer hayatımda kimse yok, olmadı gibi yoruma açık cümleler kuruyorsanız kurmamakta çalışın. Yorum yapmalarına müsaade etmeyin. Kötü yorum yaparlarsa da kırgınlığınızı anında belirtin, içinize atmayın. Enerjinizi sömüren kişiyi hemen çember dışına atın. İyi gelmiyorsa iyi gelmeyecektir yakında durmasına gerek yok. Sevmediğiniz yönlerinizi dillendirmeyin, sevdiğiniz yönlerinizin üzerine gidin. Sevimsiz insanları şutlayıp sevdiklerimizle takılıyoruz. Özel şeylerimizi kimseye açmıyoruz. Üç gün sonra huzursuzluk çıkarırsa şutlanma ihtimalini göz önünde tutuyoruz.
Zamanla ‘senin fikrinin ne önemi var vasat şey’ demek kolaylaşıyor, bir bakışla bile anlatılıyor hatta. Emin olun benzer şeyleri yaşayan çok insan var. Değerlisiniz, teksiniz, hepimiz yanlış seçimler yapa yap doğru seçimler öğreniyoruz. Deneyimlerimiz bizi biz yapıyor.

Size zarar veren insanları kendinizden uzaklaştırmalısınız. Bu insanları yakınınıza almazsanız onların düşüncelerinin de sizi bu kadar etkilemesine izin vermemiş olursunuz. Size önerim Beyhan Budak 'ın kendine iyi davran güzel insan isimli kitabını okumanız. Çok faydası olacağını düşünüyorum. Hatta tam da bu durumdan bahsettiği bir bölüm var.

Narsist manipülatif insanları hayatınızdan uzaklaştırmanız İyi olmuş, neden başkalarıyla değil benimle uğraştılar derseniz, genelde bu tarz insanlar diğerleriyle de uğraşır ama ses ettiklerini fark ederlerse yaklaşmazlar. Siz bu durumlardan almanız gereken dersleri almışsınız zaten, geçmişte yaşamayı bırakın lütfen. Siz olduğunuz gibi güzel ve mükemmelsiniz, biriciksiniz. Kendinizi sevin her bir hücreniz hemde. Hatalarınızı, yanlışlarınızı, doğrularınızı, düşüncelerinizi sevin ve kendinize sarılın affedin ve teşekkür edin bu beden ve ruhta var olduğunuz için, sağlıklı olduğunuz için ve kim ne derse desin ( beyninizin içindeki o bık bık öten ses bile ) kendinizi sevmekten asla vazgeçmeyin. Bir de nacizane kitap önerim var şu içinizde susmayan ses için Aykut Oğut Evrenden Torpilim Var. Ayrıca merakınızı cezbederse Theta Healing ve Access Bars gibi bilinç altı temizliği yöntemleri var araştırıp seans alabilirsiniz.

Bazı.insanlwr cvp veremeyenler bende mesela cvp veremyrm.senin gibi zaman geçince keşke cvp verseydm diyorm :)ya amannn bizdem değerli.mi.ya boşver gtsn cidden aniden aklıma gelir sonra sallarim sen bence çok takıntılı da deglsn :)))

Su anda aglamak uzereyim o yuzden tek tek alintilayamiyorum. Burdan toplu cevap yazmak istedim.
Iyi ki yazmisim buraya cunku anneme babama bile anlatamiyorum. Benim inanamadigim sey: bunlari soyleyenlerin hic biri boy haricinde benden ustun degil hic biri bir victoria secret kizi degil yani ne cesaret bana bunu soylerler.

ve kendime yediremedigim ben buna nasil musaade ettim. Iste bunu asamiyorum. Isteyken aklima gelmiyor yada birseye cok dalmissam ama iste boyle olur olmadik zamanlarda birden cikip beni mahvediyor. Bir de soyledigim gibi ben sundan korkuyorum bunlar yasanirken tabii rahatsiz oldum ama boyle takmamistim simdi birdenbire giydiklerimi yakistiramamaya spora gitmemeye basladim. Insallah bunun bir adim sonrasi kendime zarar vermek olmaz.

orta olcekli depresyon tanisi konuldu bana iki farkli psikolog tarafindan.

Seni cok iyi anliyorum. Bende zamaninda cevap vermeye cekinir gece basimi yastiga koydugumda. Allahim neden geri laf sokmadim diye sikintidan gozume uyku girmezdi.

Bak senin artik degismen lagzim. Bu yasadiklarin hepsi senin icin bir ders. Ama artik keskelerle yasamamalisin. Illaki insan keske der ama boyle seyler icin degil. Negatif enerji sacan, seni asagilayan, kotu yorumlarda bulunan ve herhangi katkisi olmayan insanlari hayatindan cikarma vakti geldi. Ha bazi insanlari cikaramazsin onlarlada bas edebilmeyi ogrenmelisin. Artik insanlarin ne dusundugu ne soyledigini onemseme. Inan senden daha iyi bilmiyorlar. Kimse senden daha iyi bilmiyor. Kendinde soyluyosun zaten. Boylari kisa oldugu halde sana laf atiyorlarmis. Zaten kimin ne dedigi okadarda onemli degil. Herkes konusur cunku. Burda onemli olan senin durusun. Insanlarin iki cift lafina bukadar takilman. Kendine guven. Kitaplar oku ve kendini gelistir.

Depresyondaymissinda inan kimse sana yardim etmeyecek. Kimse senin elinden tutmayacak. Sen yapacaksin. Sen kendini degistirecek gelistireceksin. Ayagin yere saglam basacak. Bencil ol biraz yaa. Deki ben varim, guzelim, istedigimi yaparim. Keyfim istemezse yapmam.

rusya degil ama almanyada yasiyorum ve burada insanlarin hepsi abartmiyorum deve gibi ya😅 yanlarinda inanilmaz kotu hissetmeye basladim. Hele bu seyler soylenildikten sonra kafama yer etmis iyice yoksa onceleri boyle dusunmuyordum ozguvensiz olsam da
Doğru almanlarda uzun oluyor. Genelde ordakiler Türklerle takılır ama bunları söyleyenler Türk mü? Yani o kadar kısa insan gördüm bu şekilde tepki aldıklarına hiç şahit olmadım. En fazla bücür bodur filan denir yani. Kadın olunca sempatik bile bulunabiliyor

yuh ya hayatınızda ne biçim insanlar varmış okudukça sinirlendim. hayatınızdan çıkarmakla kendiniz için çok güzel bir şey yapmışsınız. boy bu kilo değil ki zayıflayasın ya da burun değil ki estetik yaptırasın böyle kabul etmen gerek. Türkiye’de kızlar çok uzun boylu değil size böyle davrananların boyu kilosu kaç çok merak ediyorum. Bence her şeyin en güzelini hak ediyorsunuzdur. Özgüvenli olmak çok önemli boyunuz kaç olursa olsun dik ve kendinden emin bir duruş karşısında kimse sizinle bu şekilde konuşmaya cesaret edemez

Selam kizlar,

ben yasadigim bazi olaylari artik asamadigimi hissediyorum ve bunun ilerisinde kendime zarar vermekten korkuyorum.

yillar once yasadigim olaylar gun yuzune cikiyor ve ben o telkinlere gore hareket ediyorum.
Yazının hepsini okuyamadım. Fakat başta anladığım kadarıyla kıskançlık ya da aşağılık kompleksi seziyorum. Rahat olun. Geçiyor bitiyor her şey.

Universite zamaninda bir kizla arkadaslik ediyodum. Kizla yiyip iciyoruz egleniyoruz ama arada durup durup beni sokuyor. Spor esyalarimi goruyor aaa seni bu boyla(1.53) spora da mi aliyorlar diyip guluyor, ya da derse hazirlanirken seni boyle gorunce aklima kucuk fino kopekleri geliyor diyor?! kendisi ay ne cirkin dedigi cocugu gosterip seninle cok yakistiriyorum diyor ve daha nice kucuk kucuk zorbaliklar. Arada boyle yapip sonra tekrar iyi pluyor ben de ya cok hassasisim diyip yada biraz surat asip devam ediyorum. Ama ustunden yillar gecti ben bir anda spora gitmekten vazgectim cunku bu boyumla ne isim var diye dusunuyorum.

bir baska ornek abla dedigim kuzenim. Aslinda aramiz yine cok iyi ama ara ara iste boyun kisa. Kilo mu aldin? Kilo verdim diyince al cok zayifsin. Bu aldiklarina para veriyosun salak misin? Ve daha bir suru aptal saptal ornekler.

Istanbulda staj yaparken kizin gelip su cocuklara dikkat et hos sana bakacaklarini sanmam ama demesi. Ya da kusura bakma da kisa boylu insanlara karpuz kol yakismiyor ki ben oyle bir sey de giymedim ama her soylediginw inandim artik ne giysem kendime yakistiramiyorum.

en son yasadigim beni etkileyense eski is yerimdeki turk kadin. Gercekten beni cok uzdu. Ayni yukarida bahsettigim gibi seni cok seviyorum falan diyip birden seni simdiye kadar kimse istememis cunku herkesin bir standarti var dedi. Bu icime oyle oturdu ki. Yada iyiki zayifsin kisa boylusun sisman olsan cok kotu olurdu bile dedi. Ki kendisi de guya cocukken sismanligi yuzunden itilip kakilmis.

simdi ben geriye donup baktigimda o kadar uzuluyorum ki nasil kendime bunlarisoylettigime izin verdigime. Uzerinden yillar gecti ama spora gitmiyorum, kimsenin beni istemedigini dusunuyorum. Bu insanlari kuzenim de dahil hayatimdan cikardim ama hic cevap vermedim ya icime dert oldu. Bir de yukarida bahsettigim gibi bunun bir adim sonrasi intihar mi diye cok korkuyorum. Simdiye dek hep soyle dusunuyordum boyle kotu insanlar ontihar etmeli ben degil ama simdi yavas yavas dediklerine biat etmeye basladim.

psikologa gittim 1 yil ama fayda goremedim, simdi baskasindan yine randevu aldim ama pek umutlu degilim.

Selam kizlar,

Allah Allah çok ilginç gelen vurmuş giden vurmuş.Ağız birliği yapmış gibi laf sokup durmuşlar.Başkalarının ne düşündüğünü umursamakla geçmez hayat.Geçmişe bir şey yapamazsın bir daha olursa lafı yapıştırıverirsin.Herkesin her lafını önemseme

43 yaşındayım boyum 1.63, kilom 83
Spor yaptığım zamanlar ay çok kaslısın erkek gibi dediler
Sporu bıraktım kemiklerin çok iri dediler
Kilolusun dediler
Burnuna estetik yaptır dediler
Tüm bunlar kılımda bile değil
Geçenlerde beyaz bir bluz aldım arkadaşım yapma sen o rengi giyemezsin dedi😂
Ben güzel ve seksapeli olan bir kadınım o bluzu da giydim çatır çatır bak senin için resim ekliyorum, yapma güzel kardeşim hayat çok kısa, insanları bu kadar umursama, canına yazık

Cok güzel olmus, onu diyenler kiskanmis olmali

Bir kere, önce kendini degistirmekle basa.
Insanlarin seni manupule etmelerine izin verme.
Insanlarin söylediklerinden etkilenme.
sonrada bu Tür Insanlari hayatina sokmak degil, bir dakikani bile harcama.

Ayyy yani bizim ülkemize göre gayet normal bir boy 153
Zannedersin ki herkes 175 falan
En fazla 160 tır sana bunu söyleyenler
Zaten bu ülkede herkes 170
Kızın boyu en fazla 165 bana geliyor 170 im e ben 170 im deyince sen daha uzunsun diyorlar bide e değilim yani 170 im
Ne dert ediyorsun ya 153 gayet güzel bir boy !Git spora mis gibi pilates yap hem esnersin hem iyi gelir piskolojine
Böyle laf sokanlara sinir oluyorum ya
Kendileri mükemmel gibi yok göbeğin çıkmış yok bacağında çatlak var yok bilmem ne sanane ya sen kendine bak diyesi geliyor insanın
Kimse kendini görmüyor zaten
Hep hemcinslerimiz yapıyor
Birinle samimi ol hemen eleştiri fiziğine
Bir tane arkadasım vardı kendi dana gibi kalkmış bana biraz kilo almıştım o dönem yok basenin var yok şöyle sürekli sürekli laf sokup kendini tatmin ediyordu
Ben kimse kırılmasın diye ağzımı açmam
İnsanlara fiziği üzerinden vurmak ne çirkin ne cahilce ya

rusya degil ama almanyada yasiyorum ve burada insanlarin hepsi abartmiyorum deve gibi ya😅 yanlarinda inanilmaz kotu hissetmeye basladim. Hele bu seyler soylenildikten sonra kafama yer etmis iyice yoksa onceleri boyle dusunmuyordum ozguvensiz olsam da
Ay AlmanlR mi diyor bunu
Kendileri dev gibi valla
Dikkate bile almazdım
Selma Hayek ne kadar güzel bir kadın
Almanya’da yaşasa bütün Alman erkeklerinin dibi düşerdi
Konuşmasınlar onlar

kendinde beğendiğin özellikleri yaz sürekli bak .
sonra beğenmediğin özellikleri yaz , kendimi olduğum gibi kabul ediyorum de. O insanlarada yüzlerine söylemen gerekmiyor , x sana çok kızıgınım bu sözlerini unutamadım , senden nefret ediyorum diye sinirini attıktan sonra bunları söylemen benim değil senin sorunun , seni affediyoruö kendimi olduğum gibi kabul ediyorum gibi kendi kendine çözebilirsin. Abdullah canı tez araştır , unutma herkesin kusuru var . Kendini o halinle kabul etmen önemli. Bizede neler diyorlar ama kıskandıkşarı yönler var demekki o onların sorunu kimse mükemmel değil. Çok güsel olanlar ın da var bir kusuru öerak etme

Yine bir suru guzel mesaj gelmis, desteginiz icin cok tesekkur ederim gercekten!

hepsini bir sekilde hayatimdan cikardim. Zaten artik ic sesimi daha cok dinlemeye ve daha cok aninda reaksiyon gostermeye basladim.

Geriye gidip dusundugumde sunu farkediyorum; kiminle tanissam fazla sicak, fazla kibar davraniyordum. Tanidigim insanlarin masasina gidip cay birakiyordum, kahve birakiyordum tuhaf tuhaf hareketler. Bunun karsiligini su olarak beklemisim: ben zamaninda cok hirpalandim aslinda iyi bir insanim lutfen bana iyi davran.

mesela is degistirdigimde artik bunu yapmadim :) gecenlerdeki konumdan ve gelen yorumlardan ders cikardim, evde su cok iyi bu cok iyi diye bahsetmiyorum, kendime bile telkin ediyorum.

Sabredip deneyimleyerek bunu da asarim diye umit ediyorum ve hepinizin bayramini da kutluyorum <3

Kuzum ne üzülüyorsun. Türk kadınının boy ortalaması kısa napalım. Hem bodur tavuk her dem piliç demişler.
Şunu da unutma insanlar seni sürekli eleştirip yaralamaya çalışıyorsa bu eleştirilerinin doğru olduğunu değil seni çok kıskandıklarını gösterir. Tahminim boyun kısa ama tipin ve yüzün çok güzel ki hep hemcinslerin boyunla seni yaralamaya çalışmışlar.
Kendini sevdirmeye uğraşma önce sen kendini sev. Biri boyunla dalga mi geçti. Sana teyze demeye başladıklarında bana daha yeni abla demeye başlayacaklar de.
Psikolog yardımını bırakma kendini tam ve doğru ifade et. Seni anlamaları için daha açık konuş. Mutlaka faydası olacak.
Hadi bakalım göreyim seni. Öz güven insanı güzel gösterir.

Back
X