• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artik kendimden korkmaya basladim

Bir de trajikomik bir sey anlatiyim bu aralar surekli ariana grande, shakira nin sporda fotolarini ariyorum guya kendime kanitlicam kisa boylu insanlar da spora gider diye 😅
Kısa boyluyum çok seviyorum kendimi boyumu çok beğeniyorum 1 cm daha uzun olmak ister miydin dersen istemezdim boyum 160 şimdi hamileyim.sismanim ama normalde boyumun bütün avantajlarını kullanırım çıtı pıtı ne giysem yakışır topukluyu da rahat rahat giyerim spor ayakkabı da sporuma da giderim spora uzun boylular gider lafını ömrü hayatımda ilk kez senden duyuyorum bence sen içten içe kiskanilmissin

İletişiminiz kalmamış yalniz; eğer sosyal medya da falan ekliyseler hala, oradan mesaj yazabilirsiniz. Mesela densizlikle ilgili bir paylaşıp bulup aaa bu sen değil miydin gibilerinden bişey yazabilirsiniz. Allah senin yakınlarına sabır versin hala eğer eskisi gibiysen. Kafadan çatlak seni az idare etmedim zamanında terbiyesiz falan diyebilirsiniz. 🙈
Ekli değilseler arayip ulaşmayin şimdi arayıp buldu falan olup şımarırlar, iyi yer etmişim diye size dönüşü daha kötü olur.
Rabbim unutmayı nasip etsin size. Bundan sonra da karınca kadar şeyleri bile cevabi sonradan aklınıza gelse bile verin veriştirin herkese cevabı.

Onlar bu söylediklerini unutmuşlardır zaten mevzu bu da değil, muhtemelen depresyonuna okb eşlik ediyor, kompülsif düşüncelerin var, burda ne söylesek boş, psikiyatrik tedavi görmen gerekiyor, psikologu biraz ertele önce iyi bir psikiyatriste git.

Ben de 1.58im bana sor dünyanın en güzel kadınıyım ve herkes bu ışığın farkında, özgüvenine hayranınız diyorlar halbuki birisi bana aşık olduktan sonra böyle oldum, öncesinde komplekslerden kompleks beğeniyordum. Önce sevildim sonra kendimi sevdim. Sana aşk da tavsiye ederim esasında ama psikiyatrist önermek daha kolay 🥳

Selam kizlar,

bir pazar gunumu yine elimle zehir etmis halde size icimi dokmek istiyorum.

ben yasadigim bazi olaylari artik asamadigimi hissediyorum ve bunun ilerisinde kendime zarar vermekten korkuyorum.

yillar once yasadigim olaylar gun yuzune cikiyor ve ben o telkinlere gore hareket ediyorum.

Universite zamaninda bir kizla arkadaslik ediyodum. Kizla yiyip iciyoruz egleniyoruz ama arada durup durup beni sokuyor. Spor esyalarimi goruyor aaa seni bu boyla(1.53) spora da mi aliyorlar diyip guluyor, ya da derse hazirlanirken seni boyle gorunce aklima kucuk fino kopekleri geliyor diyor?! kendisi ay ne cirkin dedigi cocugu gosterip seninle cok yakistiriyorum diyor ve daha nice kucuk kucuk zorbaliklar. Arada boyle yapip sonra tekrar iyi pluyor ben de ya cok hassasisim diyip yada biraz surat asip devam ediyorum. Ama ustunden yillar gecti ben bir anda spora gitmekten vazgectim cunku bu boyumla ne isim var diye dusunuyorum.

bir baska ornek abla dedigim kuzenim. Aslinda aramiz yine cok iyi ama ara ara iste boyun kisa. Kilo mu aldin? Kilo verdim diyince al cok zayifsin. Bu aldiklarina para veriyosun salak misin? Ve daha bir suru aptal saptal ornekler.

Istanbulda staj yaparken kizin gelip su cocuklara dikkat et hos sana bakacaklarini sanmam ama demesi. Ya da kusura bakma da kisa boylu insanlara karpuz kol yakismiyor ki ben oyle bir sey de giymedim ama her soylediginw inandim artik ne giysem kendime yakistiramiyorum.

en son yasadigim beni etkileyense eski is yerimdeki turk kadin. Gercekten beni cok uzdu. Ayni yukarida bahsettigim gibi seni cok seviyorum falan diyip birden seni simdiye kadar kimse istememis cunku herkesin bir standarti var dedi. Bu icime oyle oturdu ki. Yada iyiki zayifsin kisa boylusun sisman olsan cok kotu olurdu bile dedi. Ki kendisi de guya cocukken sismanligi yuzunden itilip kakilmis.

simdi ben geriye donup baktigimda o kadar uzuluyorum ki nasil kendime bunlarisoylettigime izin verdigime. Uzerinden yillar gecti ama spora gitmiyorum, kimsenin beni istemedigini dusunuyorum. Bu insanlari kuzenim de dahil hayatimdan cikardim ama hic cevap vermedim ya icime dert oldu. Bir de yukarida bahsettigim gibi bunun bir adim sonrasi intihar mi diye cok korkuyorum. Simdiye dek hep soyle dusunuyordum boyle kotu insanlar ontihar etmeli ben degil ama simdi yavas yavas dediklerine biat etmeye basladim.

psikologa gittim 1 yil ama fayda goremedim, simdi baskasindan yine randevu aldim ama pek umutlu degilim.
“seni simdiye kadar kimse istememis cunku herkesin bir standarti var dedi””
Terbiyesiz teyzeye bak sen?! Teyze yaşını başını almış genç kızlara akıl mı verir olmuş? Benim de çevremde vardı bunlar. Hepsini hayatımdan tekmeyi bastım kavga bile etmedim neden nefesinizi tüketesiniz ki ? Değer mi şu bilinçteki birine? Üzmeyin artık kendinizi Rabbim başka dert ve böylelerine de fırsat vermesin!!

Konu sahibi boyumuz kilomuz aynı sayılır. Ben de zaman zaman bu tarz şeyler duydum. Ben kimsenin fiziği hakkında yorum yapmam ama benim fizigimi diline dolayan oldu mu çok güzel karşı atak yapıyorum. Bir kere boyumu diline dolamış kilo problemi olan bir arkadaşım benim boylarimdaki bir ünlü için " Aman yüzü güzel olsa ne olacak kısacık boyu var." demisti gözümün içine baka baka. Bu arkadaşımın kilo problemini çözmesi için en büyük destekçisi bendim. Birileri alay edince ben destek çıkardım hep. Baktım tam tersi kendisi de her fırsatta beni sokmaya çalışıyor. Yine bir kez ayakkabı numaramla dalga gecti yetmedi "Sen hamile kalsan yuvarlanırsin." dedi. İnsan içindeydik gayet. "Sen hamile kalsan neye dönüşürsün ben onu hayal bile edemiyorum sen düşün." dedim. Normalde hic tasvip etmeyecegim tarzda konuştum ama hak etti. Birkaç kez daha aynı şeyi yaptim kesti sesini.
Böyle insanlar kendi içlerinde tatmin edemedikleri egolarını başka insanlar üstünden tatmin etmeye çalışıyor.

Ayrıca sporla boyun alakası ne?
Ben de düzenli spor yapıyorum spor salonuna gidiyordum(pandemiden önce). Resmen spora gidip güzel fizikli olmanızı kiskanmis.

babam da boyle soyluyor ama gayet ovdukleri guzel kadinlar da var. neden onlara satasmiyorlar ozaman?
Çünkü onlar alttan alıp susmazlar. Seni ezebilecegi için öyle söylüyorlar. Bir daha aynı şey olursa "sen hayırdır, kendini bihter falan mı sanıyorsun?" de yeter.
Bak ben kavga tavsiye etmem. Allah'tan korkan insan kötülüğe kötülükle karşılık vermez , aynı zamanda kendini de ezdirmez. Ne başkasının ne de kendinin kul hakkına gir. Terbiyesizleri de arkadaş edinme. Yol ver gitsin. Ama o dediğim bihter örneğini de mutlaka söyle yoksa içine atıyorsun kinleniyorsun

1,5 metre olduğumu yazmıştım, evlendiğimde 39 kiloydum, 2-2,5 ay sonra hamile kalmışım, ben fark ettiğimde bebek 8-9 haftalıktı ve ben 42 kilo olmuştum, 60 kiloyla doğuma gittim, evlilik başlangıcından doğuma kadar ki zamanda 21 kilo almıştım, boyun ve yüz bütünleşmişti, yüzüm tepsi gibi vücudum kol bacak takılmış futbol topu gibiydi :KK70:
Görebileceğiniz en tostoparlak hamilelerdendim ama doğumdan 1-1,5 ay sonra 40 kiloydum.
Boy genetiktir, kiloda metabolizmayla ve yeme alışkanlıklarınızla alakalıdır.

Valla gülün geçin böyle şeylere, kuzenmiş, çevreymiş ne derse desin, başkalarının ne dediğine takılıp hayatı zehir etmeye gerek yok.

Allah bagislasin cocugunuzu :) onun bu laflarini saf saf dinledigim icin uzuluyorum, onun hayati kotu diye teselli ettigim icin uzuluyorum, simdi halime bakip niye kendimi uzuyorum bitmis gitmis birsey icin diye uzuluyorum yani tuhaf bir haldeyim

İletişiminiz kalmamış yalniz; eğer sosyal medya da falan ekliyseler hala, oradan mesaj yazabilirsiniz. Mesela densizlikle ilgili bir paylaşıp bulup aaa bu sen değil miydin gibilerinden bişey yazabilirsiniz. Allah senin yakınlarına sabır versin hala eğer eskisi gibiysen. Kafadan çatlak seni az idare etmedim zamanında terbiyesiz falan diyebilirsiniz. 🙈
Ekli değilseler arayip ulaşmayin şimdi arayıp buldu falan olup şımarırlar, iyi yer etmişim diye size dönüşü daha kötü olur.
Rabbim unutmayı nasip etsin size. Bundan sonra da karınca kadar şeyleri bile cevabi sonradan aklınıza gelse bile verin veriştirin herkese cevabı.

birden gidip satasinca ben haksiz duruma dusucem ama bu sozde kuzenime saymak istiyorum digerlerini Allaha havale ettim.

Böyle kadınlar her yerde var aslında herkes karşılaşmıştır hemen hemen. Siz fazla hassassınız ondan etkileniyorsunuz sanırım. Çözümü aynını yapmanız. Size bir mi söylediler siz iki söyleyin. Bana da mesela ofiste bir arkadaşım her gün beni görmesine rağmen haftada en az 3 gün yeni görmüş gibi ne zayıfsın biraz kilo al der dururdu. Bir sabrettim iki sabrettim üçüncü de okudum canına. Şimdi kimse ağzını açamıyor. Kendisi de diyet yapmaya devam ediyor 2 senedir 🤪

Konu sahibi boyumuz kilomuz aynı sayılır. Ben de zaman zaman bu tarz şeyler duydum. Ben kimsenin fiziği hakkında yorum yapmam ama benim fizigimi diline dolayan oldu mu çok güzel karşı atak yapıyorum. Bir kere boyumu diline dolamış kilo problemi olan bir arkadaşım benim boylarimdaki bir ünlü için " Aman yüzü güzel olsa ne olacak kısacık boyu var." demisti gözümün içine baka baka. Bu arkadaşımın kilo problemini çözmesi için en büyük destekçisi bendim. Birileri alay edince ben destek çıkardım hep. Baktım tam tersi kendisi de her fırsatta beni sokmaya çalışıyor. Yine bir kez ayakkabı numaramla dalga gecti yetmedi "Sen hamile kalsan yuvarlanırsin." dedi. İnsan içindeydik gayet. "Sen hamile kalsan neye dönüşürsün ben onu hayal bile edemiyorum sen düşün." dedim. Normalde hic tasvip etmeyecegim tarzda konuştum ama hak etti. Birkaç kez daha aynı şeyi yaptim kesti sesini.
Böyle insanlar kendi içlerinde tatmin edemedikleri egolarını başka insanlar üstünden tatmin etmeye çalışıyor.

kesinlikle ben de destek oluyodum bunlara. Benim kuzenim 18 yasinda nisanli bir adami ayartti zorla evlendi. Parasi icin babasi yasindaki adamla oldu. Simdi ettiklerini cekiyo ve ben ona aciyodum, destek oluyodum kalksin bana ne desin sen de evde kaldin artik! 18 golddigerlik yapmayip okudugum icin evde kalmis oldum😂😂😂

“seni simdiye kadar kimse istememis cunku herkesin bir standarti var dedi””
Terbiyesiz teyzeye bak sen?! Teyze yaşını başını almış genç kızlara akıl mı verir olmuş? Benim de çevremde vardı bunlar. Hepsini hayatımdan tekmeyi bastım kavga bile etmedim neden nefesinizi tüketesiniz ki ? Değer mi şu bilinçteki birine? Üzmeyin artık kendinizi Rabbim başka dert ve böylelerine de fırsat vermesin!!

benim patronum cok seker dunyalar tatlisi bir adamdi. Uzun boylu hafif dolgun ve karisina da cok duskun. Adam karisiyla ayrildi ve bu kadin kalkti: sen bu kadar sisman olursan kadin da tabiiki seni terkeder. Senden niye cocuk yapmadi saniyosun, seni kendine yakistiramadi, simdi sevgili bulup hemen cocuk yapicak bak gor dedi?!

ve bunun ustune adam 2 ay gibi bir surede 20 kilo verdi, gozlerinin alti coktu:KK43:

Benden onceki kizda aglayarak ayrilmis bu manyagin yanindan

kendisi vucudunun tuylerini bile almayan, ayda bir evi kocasina zorla temizlettiren bir kadin. Kalkip bana boyle hukum veriyor iste bu zora gidiyor sen kimsin de bana bunu soyluyorsun seni bu kotu kalbinle alan olmussa?!

Insan yaş aldikca bu tip seylere takilmiyor. Bir tane hayatin var ve bu salak arkadasinin dediklerine uzulmkle mi gecireceksin omrunu? Gereksiz insanlari hayatundan cikar, seni uzenleri de ozguvenini yerle bir eden o sozleri de....Bak nasil guzellesecek o zaman hersey...

Onlar bu söylediklerini unutmuşlardır zaten mevzu bu da değil, muhtemelen depresyonuna okb eşlik ediyor, kompülsif düşüncelerin var, burda ne söylesek boş, psikiyatrik tedavi görmen gerekiyor, psikologu biraz ertele önce iyi bir psikiyatriste git.

Ben de 1.58im bana sor dünyanın en güzel kadınıyım ve herkes bu ışığın farkında, özgüvenine hayranınız diyorlar halbuki birisi bana aşık olduktan sonra böyle oldum, öncesinde komplekslerden kompleks beğeniyordum. Önce sevildim sonra kendimi sevdim. Sana aşk da tavsiye ederim esasında ama psikiyatrist önermek daha kolay 🥳

evet okb de var. antidepresan almak istemedigim icin uzun surdu aslinda. Ben konusarak anlatarak atlatmak istiyorum bu sefer de dogru psikolog bulmak zorlasyor tabii.

insallah ask da istiyorum tabii:)

:)))
153 cm boyum var, belki daha da kısa olabilirim bilmiyorum çünkü boyum kaç cm diye hayatım boyunca merak etmedim, 1,5 metreyim 1 karış boyum var, küçük bir kadınım deyip geçiyorum, zayıfım da, çocukluğumda da gençliğimde de bıdık, bücür gibi sözler duydum ama umurumda oldu mu ? Hiç olmadı önemsemem böyle lafları, aksine ay ne sevimliyim ki beni böyle seviyorlar dedim :)

1,80 adamla evlendim eşin hap kadar kadını nasıl sevdi diyen sözde arkadaşlarım oldu, e ne yapayım kendine müptela eden bir hapım:)) kendimi olduğum gibi seviyorum, boyun yok ama güzel misin derseniz, güzellik görecelidir, kimine göre değilimdir ama bana göre dünyanın en tatlı, muhteşem ve güzel kadınıyım zira özgüvenim var.

Boyum kısa ya, bir bisiklet aldım kendi boyuma göre çünkü büyük bisikletlerde ayağım yere değmiyor :KK70:onunla hem keyif hem spor amaçlı turlar atıyorum, yürüyüşler yapıyorum.

Kendinizi olduğunuz gibi sevin, yerle bir ettikleri özgüveninizi yeniden kazanın ve boyu kısa onu yapamaz, boyu kısa spor yapamaz, boyu kısa kimse onu beğenmez laflarına aldırış etmeyin, siz kendinizle barışır, kendinizi severseniz kim ne derse desin umurunuzda olmaz güler geçersiniz, bazen bana 1 karış boyun var türlü türlü huyun var derler, benden bir bu kadar da yerin altında var boyumdan değil çenemden kork diyorum, dilim pabuç gibidir:KK70:

Kendinizi o kadar sevin ki fiziksel özelliklerinizle kötü niyetle dalga geçen olduğunda sizde onunla birlikte kendinizle dalga geçerek karşınızdakini geri püskürtebilesiniz.
Özgüvenli olmanıza bayıldım ama mutlaka güzelliğiniz vardır meziyetleriniz vardır görüntü güzel olmayınca özgüvende olmuyor

Bırakın geçmiş, geçmişte kalsın. Siz bu düşüncelerle bugününüze de yazık ediyorsunuz. "Ağzı torba değil ki büzesin!" atasözüne bu konuda katılmıyorum. Siz; boyunuzla, kilonuzla, ruhunuzla kısacası tüm özelliklerinizle sizsiniz. Alttan almayın, konuşturmayın; baktınız lâftan anlamıyorlar bu insancıklarla iletişim kurmayın. Ben de 1.55 boyundayım. Son 3-4 yıla kadar kilomda 97 civarındaydı.😌 Kilom nedeniyle sağlığımdan endişe duymak dışında hiçbir problemim yoktu. İstediğimi giydim, istediğim fâliyeti yaptım. Eşimle, o ölçülerdeyken sevgili oldum. (Benden oldukça uzun ve o zamanlar benden kat be kat zayıftı) İnsanlar muhakkak bir şeyler söylemiştir; ama kimse yüzüme bir şey demediği için duymadım. Dedirtmeyin siz de lütfen. Fiziksel anlamda bir probleminiz yok ne güzel, lütfen ruhunuzu da böyle haşerelerin kemirmesine izin vermeyin.🤗

evet okb de var. antidepresan almak istemedigim icin uzun surdu aslinda. Ben konusarak anlatarak atlatmak istiyorum bu sefer de dogru psikolog bulmak zorlasyor tabii.

insallah ask da istiyorum tabii:)

Bu seviyede okbyi psikologla atlatamazsınız , boşuna para/zaman kaybedersiniz. Psikiyatri şart sizin için. Yoksa kronikleşir durumunuz tedavi şansını da kaybedersiniz.

Back
X