Fburak hayirli olsun canim eymen artik beyfendi :) allah askerligini damatligini göstersin inşallah.
Ksophi canim takip etmekle yetiniyoruz artik kizdan firsat olmuyo yorum yapmaya :) hayirlisiyla seninde az kaldi
Ibozll sende ne var ne yok prenses nasil
Bizde dun acile gittik kizima bi gaz sancisi vurdu afedersiniz seyinin dudaklarina kadar mosmor morardi kizim katila katila agladi hayatta bole bise gormedim cok korktum allahtan annemdeydim gerci o benden daha panikyaa.hemen altini acmak aklkma geldi kulak copuyle zeytinyagiyla uyardik poposunu gazini cikardi normale dondu ama 1 saat sonra yine aynisi oldu yine popoyu uyardik ole duzeldi.sonra aksam 3.kez bidaha oldu bu sefer acile gittik kalbini dinledi hayati bisesi varmi diye morardigi icin cok sukur yok dedi gazdan dedi fitil verdi allah bidaha yasatmasin cok korktum inşallah bida olmaz[/QUOTE
Fburak dan ders alın sekerim iki çocukla buraların tozunu attırıyo :)) Şaka bi yana haklısın benmde öyle olur muhtemelen yeni heves bi de gözü insanın bebeğinden başka bişey görmez ,çok geçmiş olsun canım iyi yapmışsınz acile götrmekle..Bak nette videolar var bebeğin gazını cıkarma konusunda sık sık karnına bebe yağıyla saat yönnde masaj yap iyi gelir canım arada da yüzüstü yatır bunlar benm öğrendiklerim hoş sende bilirsin ya:)..Sen de cok gaz yapıcı seyler yeme yine de sütünden olablr Allah şifa versin bi daha olmaz inşallhh..
ahh canım herkezin benim gibi annesi ablası yanindami...
Inan bende tek olsam asla giremezdim buraya...
Eymen çok zor bi bebek oldu..
Inan evde ben ne yemek ne iş hiç bişey yapmıyorum..
Nisanın 15 e kadar böyle ordan sonra yanlizim mecburen annem bozcaada ya gidiyor en az 4 ay yok ordan sonrada artık bebekte bi sorun olmazsa banA sadece misafir olur kalmaz yani...
Inşallah şu bakteri sorunu sunnetke aşılır ...
Bide telden oturdum yerde yaziyorum pc ye 3 gunde bir belji oturuyorum oda eymen gece uykusundaysa. Ve yapilcak isim yoksa..genelde eymen uyurken fatihle futbol falan oynuyorum yada puzzle yapuyiruz
Lego oynuyiruz resim yapiyiiruz vs...
Senin bebis dogsun zaten uyumazsa sende giremezsin.
Oyuzden kizlari anliyorun ben kolay degil helede yardimci biri yoksa yanlarinda