- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- Konu Sahibi 2bebe1anne
- #1.361
Ayy yazık kız eşine vicdansız ana :)) Sağsalim aldın ya kucağına darısı bana benim gibilere canım benim bi fobim var onunla nasıl başetcem ben bebeğim karısır diye korkuyrm hele de sezeryan olrsam ben göremycem kara kara düşünyrm ya bütün bebekler birbirine benziyo :) Bir de bebek odası yapmayı düşünüyorum ikea dan park yatağı da odaya yanıma alcam..şimdi de halamla konuştum hemen yapma oda diyo napim karar veremedim..
Oda kızdırmasaymis beni canım...
Yok kız korkma karışmaz bebisin hemen koluna blellik takıyorlar zaten karışma olayı olacağını sanmıyorum...
Ya anlamıyorum ben niye oda yapmicakmissin canim?
Bu iinsanlari anlayamıyorum yok bebeğe bişey olursa boşa gidermiş paramizda vs.. onu alma bunu alma diyenleri dinlesem ben çocuk doğar dimdizlak ortada kalırdi...
Ben 30 haftalikken bütün alış verisimi tamamlamistim... Bebeğe bişey olsaydı rabbim esirgesin orda durupta harcadığım paranın boşa gittiginemi hayiflanayim yani..
Al gönlünce canım hiç öyle olumsuz şeylerde getirme aklına sağ salim gelicek pasamiz kurulup yaticak bediginde inşallah...
Sanki hergünmu Bebegin olcak hem ilk heyecan çok baska ilerde ah sunuda yapsaymisim diyor insan..