- Konu Sahibi 2bebe1anne
-
- #1.241
sizinde az kalmış hayırlısıyla inşallah sağ salim kavuşursunuz bebeğinize...
Ayyyyy bende dogurmak istiyorum artik
Ibozl hakkinizda hayirlisi olsun canim saglikla kucagina al kizini insallah.guzel haberlerini bekliyoruz.
Fburak bebisin coooook tatli olmus yemek istiyorum onu.aglamalari gectimi canim simdi nasi
ibozlll şekerim benim kafam biraz yoğun yarınmı gidiyordun doğuma...
yanlış hatırlamıyorsam öyle olmalıydı.. canım dualarımız seninle inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın..
Ayyyyy bende dogurmak istiyorum artik
Ibozl hakkinizda hayirlisi olsun canim saglikla kucagina al kizini insallah.guzel haberlerini bekliyoruz.
Fburak bebisin coooook tatli olmus yemek istiyorum onu.aglamalari gectimi canim simdi nasi
Evetya ibozll cuma gunu dogumu.inslh saglikla kucagina alsin.sonra sira bana gelsin :) bugun kizimin odasida geldi yerlestirdik herseyi bi tek perdesi ve kizim eksik :) buarada eymen gercekten bi baska tatli masallah masallah
8 şubat cuma günü doğumu canım 3 günü kaldı yani :)
8 şubat cuma günü doğumu canım 3 günü kaldı yani :)
canım o hamilelik takvimi öyle yazıyor ama bazen yada genelde öyle olmaya biliyor... inşallah sende sorunsuz kavuşacaksın bebişine...
ay bi zaman benimde hamile hamile burda yazdığım günlerim geli verdi aklıma .. hele son mesajlarımı ne heyecanla yazmıştım şimdi sende öylesin ... bu son haftalar çok zorlu geçiyor senin uykular kaçmaya başlıcak şimdi heyecandan:))
ibozlll şekerim benim kafam biraz yoğun yarınmı gidiyordun doğuma...
yanlış hatırlamıyorsam öyle olmalıydı.. canım dualarımız seninle inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın..
Kızlar bu arada epidural sezeryanı dusunmeye basladım nasıl kaldırırım o psıkoljıyı bılmıyorum ama kızımı gormek ıstıyorum ben ama boyle dedıgıme de bakmayın cuma gunu ne olur ınananın ben bıle tahmın edemıyorum o panıkle ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?