- 4 Şubat 2010
- 3.764
- 727
- 163
- Konu Sahibi 2bebe1anne
-
- #1.221
canım tesekkur ederım ıyıyız cok sukur hersey yolunda evet kızım bıraz tombalak olacak bu bellı oldu sımdıden :) heyacanı gel bana sor artık ust sevıyelerde valla olduydu olmadıydı bılmem ne derken dogum geldı cattı zaman cok hızlı ılerlıyor gercekten kızıma kavusucam sukurler olsun kı
evet soylemıstın tatlım sende benım ıcın de durum aynı ama doktor cok emın kendınden bısey olmayacagına daır benı rahatlattı acıkcası bugun tabı once allahıma sonra doktora emanet bebegım ben kotu dusunmek ıstemıyorum artık hersey ıyı olacak ınsallah kızımla gule olynaya eve gelıcez
son 1 hafta nasıl gececek bılmıyorum canım ama ben 1 haftada 9 dogururum onu bılıyorum :) darısı basına olsun ınsallah sen de tez zamanda kavus yavruna
canım hayırlısı olsun neyseki önemli bi sorun yokmuş:) anlaşıldı senin dr kilo almasını istemiyor bebişin:) umarım ciğerleri gelişmiştirde sorun yaşamadan evinize çıkarsınız...
ayy benide heyecan bastıı şimdi .. bize toparlanır toparlanmaz yaz canım olurmu...
benim içinde günler geçmiyor artıkdaha çooook var bende normal doğum istiyorum daha 11 haftamız var kızlar siz tecrübelisiniz 29. haftamda dr kontrolümüz hep ayda 1 gidiyorum 31. haftadan sonra kontrolü sıklaştırımı yoksa 1 kere daha 1 ay sonramı alır beni?
sağol canım senin ve yavrucuğun için dua edecem hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli birbirinize kavuşacaksınız inşallah ama doğumdan sonra toparlanır toparlanmaz buraya yaz olurmu habersiz bırakma bizi
sen sağlıkla kavuş yavruna koklaş biz bekleriz canım :)
ınsallah bakalım :) bu arada cinsiyet bellimi canım sızın ısım falan dusundunuz mu?
benim doktor çok gamsız yaaa sanırım beni ayda 1 almaya devam eder :18: ben daha sık gidip bebeğimi daha sık görmek istiyorum
canım bı sorunun yoksa cagırmaz zaten sık o yuzden bence durumun ıyıkı ondan ayda 1 gelıyorsun boylesı daha ıyı evet ben de bebegı cok gormek ıstıyordum hep kalp atısını duymak ıstıyordum ama sabredeceksın artık bosver onemlı olan bı problem olmaması ...
sennki gibi kızım olacak canım inşallah kısmetse ismide Elif Eylül olacak kızımın senin kuzunun ismi?
oyy bi prenses daha geliyor haaaa :) ismiyle yasasın ınsallah elıf eylul bebek guzel ısımler bulmussunuz mınık prensesınıze bızım kızımızın adı da ''EDA'' olacak canım nasıpse ...
sağol canım Elif çok sevdiğim kişiliğini çok beğendiğim bir arkadaşımın ismi Eylül ise eşimle bir eylül ayında tanıştık yine bir eylül ayında evlendik eylül ayı bizim aşk ayımız kızımızda aşkımız o nedenle Elif Eylül oldu kızımın adı senin kuzununda ismi çok güzel canım adıyla yaşasın ömür boyu mutlu sağlıklı olsun inşallah evinize kat kat huzur sevgi getirsin
Hamileliğimin 34. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 42 gün kaldı.
Eğer bebeğiniz bugün doğarsa sadece rahminizden dış dünyaya etkin bir geçiş yapabilir durumda olmayacak aynı zamanda hastalıklara karşı direnç gösterebilecektir. Bugün hamileliğinizin 8. ayı bitiyor. Hamilelik sürecinizde son düzlüğe girdiniz. Bol miktarda su içmeniz, ödem ve şişliklere karşı size yararlı olacaktır.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2200 gr. - Yaklaşık boyu : 45.1 cm. (Baştan Topuğa)
ayy bakın bugun ne yazıyor gebelık takvımım de bugun dogsa bıle bı sorun olmaz dıyooooo dıs dunyaya gecıs yapabılırmıs ya hadı ınsallahh bu arada yaklasık agırlıgı 2200 olmalıymıs benım dobısko 3100 olmus
eylul ısmını hıkayesı bı harıka ne kadar guzel kızının anlatacak bı anısı olacak anne babası sayesınde ınsallah kızınızla askınız dahada artarzaten evlerımızın nesesı olacak onlar hayırlı evlatlar olsunlar umarım hayatları boyunca hep mutlu olsunlar
inşallah canım sende düşünme artık zaten kötü şeyler gelmesin aklına aaaaay 1 hafta yaaa 1 hafta sonra kızınla kavuşacaksın aay şu an 38.haftayı geçmiş olmayı ne kadar çok isterdim
ewet ya dusunmuyorum zaten ben bılıyorum hersey cok guzel olacak benım melegım gelecek ve hayatımıza yepyenı bır sayfa acıcaz onunla beraber
1 hafta evet muhtemelen gecmeyecek yada zor gececek 1 hafta heyecandan dahada erken dogum yapmamam ınsallah :) senın de boyle son 1 haftanı gorucez ınsallah canım senın ve bebegın ıcın en hayırlı zamanda gelsın ınsallah yavrun ...
benim doktor çok gamsız yaaa sanırım beni ayda 1 almaya devam eder :18: ben daha sık gidip bebeğimi daha sık görmek istiyorum
canım o hamilelik takvimi öyle yazıyor ama bazen yada genelde öyle olmaya biliyor... inşallah sende sorunsuz kavuşacaksın bebişine...Hamileliğimin 34. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 42 gün kaldı.
Eğer bebeğiniz bugün doğarsa sadece rahminizden dış dünyaya etkin bir geçiş yapabilir durumda olmayacak aynı zamanda hastalıklara karşı direnç gösterebilecektir. Bugün hamileliğinizin 8. ayı bitiyor. Hamilelik sürecinizde son düzlüğe girdiniz. Bol miktarda su içmeniz, ödem ve şişliklere karşı size yararlı olacaktır.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2200 gr. - Yaklaşık boyu : 45.1 cm. (Baştan Topuğa)
ayy bakın bugun ne yazıyor gebelık takvımım de bugun dogsa bıle bı sorun olmaz dıyooooo dıs dunyaya gecıs yapabılırmıs ya hadı ınsallahh bu arada yaklasık agırlıgı 2200 olmalıymıs benım dobısko 3100 olmus
sağol canım inşallah hayırlısı ile bende kuzumu sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağıma alırım
canım ben artık uyuyayım kendine çok iyi bak bizide habersiz bırakma şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum canım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?