- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- Konu Sahibi 2bebe1anne
canımmmmmm ay cok özlemişim buraları valla ama yaaa
valla tatlım en son bulantılarım vardı sonra maalesefki kanamalar başladı baya kötü günlerdi gerçekten mahfoldum valla bısey olacak dıye ama artık ıyıyım bebegım de ıyı cok sukur artık ıgne kullanmıyorum sadece progestan hapına devam edıcem bu gun 2 lı test de yapıldı haftaya persembe bellı olacak umarım hersey yolundadır cok merak edıyorum :18:
bunlar da bebişimin son fotoları teyzeleri allahıma bın sukur hala benımle bebegım bırakmadı annecıgını maasallah kuzumaaaa
Eki Görüntüle 495487
Eki Görüntüle 495488
işte bunlarla uğrasırkende buralara pek bakamadım kızlar kusura bakmayın
canım sen nasıl oldun ? sekerın ne durumda az kaldı senın dogumada nasıl hıssedıyorsun nasıl olacak dogumun kıvırcık kuzu ne yapıyor bu arada cok optum sızlerı
Ayyy ayyy masallah bebisine
Valla merakettim seni bulantilarin gectimi yada azaldimi? Insallah sende benim gibi atlatirsin kanamalarini bidaha Insallah olmaz dikkat et kendine...
Biliyorsun benimde 5. Haftam itibariyle kanamam oldu 20. Haftama kadar yattim zor gunler gecirdim sabrettim cok sukur bu haftalara kadar geldim tek derdim seker oda olmasa superimde...
Her bayramda baklava acardik annemle bu bayram gelenler baklavasiz kaldi annemde kurbanda yapcam dedi bu kiz yiyemiyo iskence oluyor ona diye yapmadim diyo... Valla yapsa dayanamax yerdim mis gibi ev baklavasi.. ayy gozumde ucusuyor baklava dondurma... Neyse az kaldi yicem Insallah...
ben sezeryan olucam bide haftasi iletide baya onun icin kurban bayramindan once kavusacagiz bebisimle Insallah... Dr amcasi biraz tombis ve boylu buluyor oglusumu yoksa kasimda normal dogumum da normal olmayacak simdiden belli...
Fatih kuzu iyi teyzesi masallahi var sicak kanliligiyla heryerde sevdiriyo kendisini...
Bizden haberler bukadar Simdilik bizi habersiz birakma olurmu cok cok opuyoruz seni...
Bu arada bencede erkek bebisin icime dogdu oyle...bakalim bu kontrolunde. Tahminde buluncakmi dr sana gerci 16 . Haftada kesin belli oluyor oncekilerde yanilma payi yuksek oluyor...
Son düzenleme: