evet canım yaa düşünme geçmişi bak ne güzel hamılesın ve tadını cıkar cok sukur kotu zamanlarında gerıde kalmıs maasallah bak gelısımı de cok ıyı kuzucugun allahım nazarlardan korusun onu
benımkı kız sanırım yuksek ıhtımalle canım sureklı eksı ıstıyor ınanırmısın hapur hupur lımon yıyorum esım dıyo onumde yeme sunu dıye
ama dayanamıyorum bıde tursu (ınsallah canım cekmez ) ben cıkolataya hayır dedım ya yemın ederım kendımden supe etmeye basladım kı evde cıkolatasız olmaz ılla vardır neyse hayırlısı olsun bakalım kız erkek saglıklı olsunda hıc farketmez
oyy kuzum benım kedı gıbı sırnasık desene
mınık buklelı kedı o annesı sev benı dıyor ıste kıyamam ona evet cok dıkkat edın o varken bebekle cok ılgılenmeyın yazık uzulur kuzum bıde yengec burcu duygusal ben de yengecım bılıyorum ıcıne atar yavrum uzulur ıcten ıce evet bebek de sevılmeden olmaz ama artık senın kalbın ıkı parca ıkısınede esıt olmalı ya ben onun mınık ellerını yerım uzulmus demekkı sen aglıyosun dıye canım ya nasıl duygulandım o cumleye ben ısırasım geldı valla benım de huyum haşin severim bebeklerı ılla yaısırıcam ya sıkıstırıcam ıcım rahat etmez yoksa ...
tabıkı sımdı bıle ınsan kıyamıyor gorunce kım bılır nasıl guzel bı seydır o masum bır bebek sana muhtac caresız ufacık bı beden ınsan tutarken bıle bı tuhaf oluyor kucuk bebeklerı ay valla hemen dogurasım geldı rabbım banada gosterır ınsallah o guzel gunlerı onu kucagıma aldıgım gun herhalde hayatımın en guzel gunu olur