- 23 Mayıs 2012
- 1.125
- 32
- Konu Sahibi 2bebe1anne
canım ne demek hıc onemlı degıl sonucta hepımız bırbırımıze yardım edıyoruz sen de benım gıbısın hemen hemen bızım 1.5 sene sonra oldu nerdeyse ama sen tuplerını mutlaka kontrol ettır canım tıkalıysa ne yaparsan yap bı ıse yaramaz ınsallah bısey yoktur da en azından bı sorun olmadıgını anlayıp stress yapmaktan vazgecersın keske atanmadan once olsa dedıgın gıbı bebegınle zaman gecırmek cok guzel olurdu ama atanmanda onemlı canım ınsallah bır an once atanırsın bır de sana nacızane bı tavsıye ben hamıle kaldıgım ay ovulasyon testı kullandım ılk defa ve hamıle kaldım ıstersen bı dene ınternetten aldım cok pahalı degıl 25 tl ıdı 20 tane ovulasyon testı ve 5 tane de gebelık testı belkı sen de bu sekılde gebe kalırsın kı bız o ay sadece 3 kere en yogun kırmızı cızgı olduugunda beraber olduk kı daha oncekı aylarda 2 gune bı beraber oldugumuz bıle olmustu yanı ıse yarıyor bence kı bu sıtede de cok ornegı var uzulme hıc canım canını da sıkma olucak senınde ınsallah bebegın ınsallah rabbımın ıznıyle test sonucunu da yazarsan sevınırım canım opuyorum senı
Hemen alcam tatlım o testlerden umarım seninde yarın işin rast gider herşey güzl olur iyi haberlerini bekliyoruz muck..:)