- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.400
-
- Konu Sahibi kuebrahumeyra
Bence öyle düşünme on altı yasında evlenip ezilen bir insan çaresiz olduğunu düşünüyor ve karşı koyamiyor baskılara. Yani biz yasamadigimiz için belki ama gerçekten var böyle seylerBu ne saçmalik, siparis üzerine mi bebek yapiyorsun? Sanki kaynana mi bebege bakacak? Bilemedim de en cahil insan bile sirf kv'de istiyor diye bebek yapmaz. Bilemedim, bu yorumdan sonra biraz inandiriciligini kaybediyor bu konu benim için.
Canim benim hakkında hayırlısı olsun. Bu aileler neden sahip çıkmaz evlatlarına ya.. İnşallah anlarlar senievet 25 gircem. cocuklarima baksinlar, calisirim, komusumuzun tanidgi varmis, orda calisrisin dediler, yeterki cocuklara ailem baksin, ama bosanmak istiyorum
benim kocamin yaninda maddi sorunum yok, ogluma Devlet parada veriyor, ama artik evdeki yükü kaldiramiyorum, birsefer esime patladim, Kücük kizim daha yokdu, abisile ikisi beni dövdü ve artik bunlari göze almak istemiyorum, artik yeter ne olacaksa olsun,tek istedim annem cocuklarima baksin, para konusunu halederim, kimsenin üstüne yük olmam
Hayirli aksamlar kardesim cevap yaziyorum ama neyazacagimi inan bilmiyorum Duamdasin bugun... Allah özel kullarina özel imtihanlar verir sanoyorum ki sende onlardan birisin.Sabir et kardesim Rabbim kazanmani nasip etsinselam arkadaslar,
ben sizlere derdimi paylasmak istiyorum, cünkü artik gücüm kalmadi bu Hayat bana air gelmeye basladi.
ben 3 cocuk annesiyim ve 24 yasindayim, 16 yasinda evlendim. kizim 8 yasinda, oglum 5 ve en Kücük kizimsa iki yasinda. oglum zihinsel engelli ve bir bebek gibi, yani anlicaniz altini bezlemeler ömür boyu ve bütün bakima muhdac.
ben yanlis anlasilmak istemiyorum, inaninki isyan etmiyorum, tek sorun kimse yardimci olmuyor, evin isi cocuklarin bakimi hep bana. esim calisiyor ama bazen günlerce eve gelmiyor, nerdeydin diye sorunca, yaaa birde sana cocuk gibi hesap mi vercem, napcan beni, otur cocuklarinla diyor, fazla üstüne gittimi, el kaldiriyor ondan dolayi artik susuyorum.
bacaklarim cok agriyor, cünkü oglumu ayakda salladim icin, kendiside yasina göre kilolu, ama sallamasam uymuyor.
bazen sabrim cok tükeniyor ve hirsimi cocuklardan aliyorum, bunlar hep istedimden olmuyor.
allahinizi seviyorsaniz bana akil verin.
Bitirmek kolay olan. Bir ciftin ayrilmasi Allah in en sevmedigi helal seytanin ise en buyuk mutlulugu... ayni yasta evli ve benzer sıkıntılari yasams biri olarak yaziyorum. Esini sıkıştırmadan bıktırmadan tekrar kazanmaya calıs gerek fiziksel gerek duygusal onun icin suslen, kücük suprizler yap, kagitlara not yazip gorecegi yerlere birak, özel vakot ayir vs vs sevdigi seyler illa vardir ama zayif yönlerini göstererek duygusal savas yapma erkekler genelde duygusalligi sevmezbirtane abla var asadaki dairede oturuyor, kizim erkek adamdir, yapar, sora oturur dedi sabir et dedi, ama sabrim kalmadi
Allah aşkına ya. Gencecik yaşında biri engelli üç çocukla yapayalnız bırakılan bir kadın var karşınızda hala yok süslen yok püslen bilmem ne! Kadın hem kocasından hem abisinden dayak yemiş, kim bilir daha anlatamadığı neler var kim bilir nasıl bir yükün altında eziliyor ki kendini tutamayıp evlatlarına patlıyor daha not yaz göreceği yerlere bırak mı diyorsunuz! Pes, vallahi pes! Zayıf yönlerini göstererek duygusal savaş filan yok ortada ezilen sömürülen yok sayılan dayak yiyen bir kadın var üstelik çocuk yaşında evlendirilmiş! Pes diyorum size sadece, biraz kafayı kumdan çıkarın artık biraz bırakın bu koca evlilik şu bu hayranlığını! Kadın canının derdinde kocanı sıkıştırmadan vakit ayır bıktırma diyorsunuz aklım almıyor! Kadın kendinden bıkmış siz nelerle uğraşıyorsunuz!Bitirmek kolay olan. Bir ciftin ayrilmasi Allah in en sevmedigi helal seytanin ise en buyuk mutlulugu... ayni yasta evli ve benzer sıkıntılari yasams biri olarak yaziyorum. Esini sıkıştırmadan bıktırmadan tekrar kazanmaya calıs gerek fiziksel gerek duygusal onun icin suslen, kücük suprizler yap, kagitlara not yazip gorecegi yerlere birak, özel vakot ayir vs vs sevdigi seyler illa vardir ama zayif yönlerini göstererek duygusal savas yapma erkekler genelde duygusalligi sevmez
Ne diyorsun Allah aşkına yaBitirmek kolay olan. Bir ciftin ayrilmasi Allah in en sevmedigi helal seytanin ise en buyuk mutlulugu... ayni yasta evli ve benzer sıkıntılari yasams biri olarak yaziyorum. Esini sıkıştırmadan bıktırmadan tekrar kazanmaya calıs gerek fiziksel gerek duygusal onun icin suslen, kücük suprizler yap, kagitlara not yazip gorecegi yerlere birak, özel vakot ayir vs vs sevdigi seyler illa vardir ama zayif yönlerini göstererek duygusal savas yapma erkekler genelde duygusalligi sevmez