artik gücüm kalmadi

Ne diyorsun Allah aşkına ya
Yaşayan bilir diyorum... Bir yıl içinde iki yavrusunu kaybetmiş, Kayın validesi ve Kocası Tarafından gözden çıkarılmış ayrılığın eşiğine gelmiş ama sabredip Allah'ın izni ile Kocasını tekrar kazanmış biri olarak yazıyorum... Bu Kızın simdi evi ekmeği yuvası var... Bırakıp gitse ayrılsa o bahsedilen yerlerde barınamasa ailesi de belli ki sahip çıkmayacak bu sayfadan kimi bulabilir???? Yazmak kolay....

Peki ya bu kızcağız evinden Ocağı'ndan vazgeçse sahip çıkanı zaten yok üç çocuk ile dışarda ne yapacak? Hanginiz Ekmeğini verecek? Evini açacak? Sığınma evlerinin halini bilen varmı? YAŞADIĞIM ŞEYLERI YAZIYORUM hem iki yavrumu hem yuvamı yitirdim sizin gibi düşündüğüm zamanlar... Toplaması kolay mı oldu sanıyorsunuz

Sizede cok uzuldum evlatlarinizimi kaybettim yazmisinizda Allah sabir versin

Maalesef cok istememe ragmen bi tavsiyede bulunamiycam sana abla.
Sadece Allahim sana binlerce kez sabir versin demek icin yazdim.
Insallah feraha erersin yakin zamanda.

hunter, kaynanam bu cocuklari istedi, ilki kiz diye bir oglan olsun dedi , oglan olunca, Saglam oglan istediler, ondan ücüncü kizim oldu. erken evlendim, cünkü babam Uygun gördü
kusura bakmayın; kaynana cahil,baba cahil,eş sorumsuz, e peki siz?kaynana istedi diye çocuk yapmak?kullanırdınız bir doğum kontrol yöntemi,kaynana da sorunca,yok olmuyor derdiniz.nereden bilecekler.

,kaymakamlığı bi
kusura bakmayın; kaynana cahil,baba cahil,eş sorumsuz, e peki siz?kaynana istedi diye çocuk yapmak?kullanırdınız bir doğum kontrol yöntemi,kaynana da sorunca,yok olmuyor derdiniz.nereden bilecekler.
aradaki yorumları okumadan cevap yazmıştım ama bence de en iyisi ailenin yanıdır.olmadı sığınma evleri,devlet yardımcı oluyor böyle durumlarda.

Şuanda yapabileceğin tekşey kendini geliştirmek sakın TV izleyip kendine acıyıp saçma sapan kişilerin yorumlarına bakma yasal haklarını öğren engelli çocuğumuzun hakları nelerdir onları bil çok ihtiyacın olacak bol bol kitap oku eşini görmezden gel senin şimdi onun gibi gereksiz birini görmezden gelmen gerekiyor geç geldiği zamanları takma onu sadece gelir kapısı olarak gör günü gelene kadar açıktan okunmaya devam et ben olsambunları yapmaya çalışırdım başarı bunları yapabilmektir
UNUTMA UMUT İYİ BİRŞEYDİR

eşinin yemeklerine koy şap ı gorsun oda hayatin aci yüzünü eve bagliyamuyosan gittiği yerden ayklrini kesersin hic olmazsa

ailen nasıl olurda destek çıkmaz aklım almıyor ya.eşin baksın ne demek zaten adam eve gelmiyorda sana nasıl baksın.sakat yavrun için evde bakım parası talep edebilirsin beelediyeyede başvur çok yardımcı oluyorlar.allah kolaylık versin ne diyim çok üzüldüm.

cnm ailenden sana yardımcıolacak kimse yok mu annen ya da kv arada gelip ilgilenseler

Yok ya okuduklarım gerçek olamazzz

Benim de erkek kardeşim zihinsel engelli. Ömür boyu ona bakmak zorundayız. Allah sevdiği kullarına sıkıntı verirmiş. O ahirette cennetin anahtarı. Kızlarını iyi yetiştir. Annem beni yetiştirdi şimdi erkek kardeşime kimsenin bakmasina bile izin vermiyorum, o benim çocuğum gibi oldu. Annem rahatladi o konuda

Bakın evini ocağını dağıtma diyebilirsiniz, bu sizin fikrinizdir katılmasam dahi saygı duyarım. Fakat kocası tarafından bu kadar ezilen bu kadar yok sayılan birine de kocan için süslen püslen, ona özel vakit ayır ama bıktırma, görebileceği yerlere notlar bırak filan da denmez, ayıptır! Siz de çok zor şeyler yaşamışsınız anlıyorum sizi ama sürekli tek başına yapamazsın sokakta kalırsın minvalinde konuşarak konu sahibi arkadaşın da cesaretini kırıyorsunuz unutmayın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…