artik gücüm kalmadi

kuebrahumeyra

insan olmak bazi insanlarin zoruna gidiyor
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
137
966
selam arkadaslar,

ben sizlere derdimi paylasmak istiyorum, cünkü artik gücüm kalmadi bu Hayat bana air gelmeye basladi.
ben 3 cocuk annesiyim ve 24 yasindayim, 16 yasinda evlendim. kizim 8 yasinda, oglum 5 ve en Kücük kizimsa iki yasinda. oglum zihinsel engelli ve bir bebek gibi, yani anlicaniz altini bezlemeler ömür boyu ve bütün bakima muhdac.
ben yanlis anlasilmak istemiyorum, inaninki isyan etmiyorum, tek sorun kimse yardimci olmuyor, evin isi cocuklarin bakimi hep bana. esim calisiyor ama bazen günlerce eve gelmiyor, nerdeydin diye sorunca, yaaa birde sana cocuk gibi hesap mi vercem, napcan beni, otur cocuklarinla diyor, fazla üstüne gittimi, el kaldiriyor ondan dolayi artik susuyorum.
bacaklarim cok agriyor, cünkü oglumu ayakda salladim icin, kendiside yasina göre kilolu, ama sallamasam uymuyor.

bazen sabrim cok tükeniyor ve hirsimi cocuklardan aliyorum, bunlar hep istedimden olmuyor.

allahinizi seviyorsaniz bana akil verin.

Eşinle konuşmayı dene gibi klasik bir cümlenin işe yaramayacağını anlıyorum yazdığından. Elimden Allah yardımcın olsun demekten başka bir şey gelmiyor

Neden bu kadar erken evlendin be kuzum, senin yaşındakiler daha okuyor
Ailen yok mu, etrafında sana destek olacak kimse yok mu ?
Bu yaşta üç çocuk zaten yeterince zor, bir de oğlunun özel bir durumu olunca bunalmışsın tabi haklısın
Eşin ağır bir işte mi çalışıyor, günlerce eve gelmiyor demişsin bunun sebebi iş mi ?
Rabbim yardımcın olsun zor bir durum

Eşin Günlerce eve mi gelmiyor nereye gidiyor iş için olmadığı belli iş için olsa sen de bilirsin sonuçta,başka kadın mı var?

sadece birsefer dediki, ben erkek adamim, benim bir hayatim var. ailem var,ama ailem diyorki, derdin varsa esin iliglensin, abim var, kac sefer yardim etmek istedi, yengem kiziyor beni istemiyor, kimseye yük olmak istemiyorum

Bak sen şuna! Yesinler onun erkek adamlığını. Daha çok şey yazasım geliyor, yazamıyorum... Keşke ile başlayan cümleler kurmayacağım. Aileniz size destek çıkmıyor mu? Evlilikte şiddet varsa, o evlilik artık bitmiştir bana göre. Ailenizden kimse destek olmuyorsa bir kadın sığınma evine gitseniz?

sadece birsefer dediki, ben erkek adamim, benim bir hayatim var. ailem var,ama ailem diyorki, derdin varsa esin iliglensin, abim var, kac sefer yardim etmek istedi, yengem kiziyor beni istemiyor, kimseye yük olmak istemiyorum
Erkek adamın nasıl hayatı olurmuş,onun hayatı ailesi ve işi Olmalı Başka bir kadın olabilir o zaman o sözden bunu anladım.

Allah yardimciniz olsun.Cok zor bi durum anneniz yok mu veya ailenizden herhangi biri size yardimci olabilecek ?

sanal dünyadan sana ne kadar yardımcı olabiliriz ki?aileniz ya da eşinizin ailesi yakın değiller mi?biraz yükünüzü alsınlar.en azından en küçük çocuğa bakmaya yardım edebilirler.
maddi durumunuz uygunsa yardımcı da tutabilirsiniz.
yalnızca bir şey sormak isterim.yanlış anlamayın ama neden bu kadar erken evlilik,neden 2.,hatta 3,çocuk?.hem de ilgisiz,saygısız bir kocadan.

birtane abla var asadaki dairede oturuyor, kizim erkek adamdir, yapar, sora oturur dedi sabir et dedi, ama sabrim kalmadi

hunter, kaynanam bu cocuklari istedi, ilki kiz diye bir oglan olsun dedi , oglan olunca, Saglam oglan istediler, ondan ücüncü kizim oldu. erken evlendim, cünkü babam Uygun gördü

Allah yardimcin olsun. Aynı zamanda çevredekilere de akil fikir versin. Ne demek yok benim Hayatım, yok esin ilgilensin!!!

hunter, kaynanam bu cocuklari istedi, ilki kiz diye bir oglan olsun dedi , oglan olunca, Saglam oglan istediler, ondan ücüncü kizim oldu. erken evlendim, cünkü babam Uygun gördü
Erkek olsun diye bunlar 4. Çocuğuda isterler,sakın müsade etme.

Sana bebek yaptıran kaynanan yardım etsin kocanın kulağını çeksin evde oturtsun

Bu gidişle 4. De yaptırırlar ne olur onu bari bu zor hayatınız ortak etmeyin biraz direnin

damdan ara sira Kücük kizi aliyor kaynanam, bir gün sora getiriyor, kizim benim durumum malüm, senin gibi genc deylim, bunun pesinde kosturamiyorum diyor. kocamdan dert yansam, esimi söyler diye korkuyorum

Sağlam oğlan istediler ondan 3.çocuğu yapmanızı istediler öyle mi??

Ya bu düşünce de olan insanlar yaşamasın ya tez zamanda ölsünler gerçekten bak çünkü insan değil bunlar hayvanoğlu hayvan bunlar...

Annen baban ne diyor K kuebrahumeyra sana destek çıkmıyorlar mı hiç ?

Kimsen yok mu senin?

Kocanı sewmiyorsan boşanıp güzel bir tazminatt ve nafaka alabilirsin diye düşünüyorum ama söylemesi kolay tabii bizlereee offfff ................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…