artik gücüm kalmadi

yok illah ayakda sallanmak istiyor, yoksa bagriyor, bana kizmayin ama bazen vurdumda oluyor. ben yarin gitcem kadinlar evine arastirdim, is de veriyorlarmis
Ne çabuk araştırdın, bizim yolladıklarımızı mı okuyup ona mı araştırdım diyosun...
Bak canım biz sana burdan elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz ama lütfen çok iyi düşün..
Ewet kadın sığınma ewleri mevcut ama bu sonuna kadar çözüm değil, yukarıda yazdım en fazla 6 ay kalıyorsun orda ve sende 3 tane çocuk war...
Allah senin o ailenide islah etsin vicdansız yaratıklarrr .........................
Ve lütfen yavruna vurma o çok masum günahı yok, zor ewet ama sabır çek, derdi veren Allah, sen o çocuğa vurmakla Allah'a isyan etmiş oluyorsun....

yavrucum o ev senin. eve almazsin adami okur biter. evden ayrilacak. eve gelmeyecek biri varsa oda kocan. nafakq bile alamazsan sosyal yardimlasma vakfindan duzenli para alirsin cocuklarin icin. kiranida oder vakif. ozurlu cocugun icinde evde bakim parasi alisin. aylik 750 felandi. ozelden yaz bana. ama evini sakin ama sakin terkedeyim deme. cok daha zor olur

yavrucum o ev senin. eve almazsin adami okur biter. evden ayrilacak. eve gelmeyecek biri varsa oda kocan. nafakq bile alamazsan sosyal yardimlasma vakfindan duzenli para alirsin cocuklarin icin. kiranida oder vakif. ozurlu cocugun icinde evde bakim parasi alisin. aylik 750 felandi. ozelden yaz bana. ama evini sakin ama sakin terkedeyim deme. cok daha zor olur
abla ama ben onu almasam, beni fena yapar. cok korkuyorum, kaynimi cagrir

canım Allah yardımcın olsun haklısın 3 çocukla cokzor hele ki bakımı zor bir evladın var .. akraba evliliğimi yaptın ?
öyle oldugunu tahmin ederek eşinin ailesini durumdan haberdar et sonuçta et kemige dayanmıs durumunu anlat oğullarının aklını basşına getirsinler .. susmakla bişey olmaz sesini çıkar ezdirme kendini çoçuklarına nasıl davranıyor ?

Canım arkadaşım... Keşke İstanbul'da olsaydım kuzularınla gelirdin beraber kurardık size yeniden hayatı... Çok üzgünüm. Ağlamaktan başka bir şey de gelmiyor elimden... Mantıklı düşünemiyorum gitmek mi iyi kalmak mı diye ama pazartesiye kadar zamanın var. Arayıp iyice öğren. Belki karakola gidersen işlemler daha hızlı olur. Umarım atlatırsınız kuzularla bu kötü durumu. Çook mutlu olursunuz. :KK43:

Dur güzelim dur belli çok bunalmışsın bir çıkış yolu arıyorsun ama düşünmeden hareket etme. Plansız programsız ne istediğini bilmeden çıkarsan yola rüzgar yemiş yaprak gibi savrulursun sağa sola.
Şimdi sen tam olarak ne istiyorsun? Boşanmak mı yoksa eşininde seninle birlikte sorumlulukları paylaşmasını mı?
Engelli evladın var madem sosyal hakları nedir öğrendin mi? Belki ücretsiz eğitim, bakıcı hakkı filan vardır. Devlet ne imkanlar sağlıyor önce onu bir araştır. 3 çocuk biri engelli.. Erken yaşta evlilik.. Cahilken kör cahillerin eline düşmüşsün birde.. Ah be yavrum üzüldüm ben sana ne desem ki...

polis cagirirsin. hicbir sey yapamaz. kapiya dayanirsa polis cagir. ama 3 cocukla siginma evleride zor olur. abim var dediydin. yengenden haber o gelsin. esib eve gelecegi zaman. o zaman sanq bir sey yapamaz.
bende esimden bosanmak istedigimi soyleyecrgim zaman k.biraderimi cagirmistim. o bututn durumlari biliyordu. esim bana zarar vermesin diye onu cagirmistim. abini cagir kocan gelecegi zaman. canisindir sen abinin eminim

polis cagirirsin. hicbir sey yapamaz. kapiya dayanirsa polis cagir. ama 3 cocukla siginma evleride zor olur. abim var dediydin. yengenden haber o gelsin. esib eve gelecegi zaman. o zaman sanq bir sey yapamaz.
bende esimden bosanmak istedigimi soyleyecrgim zaman k.biraderimi cagirmistim. o bututn durumlari biliyordu. esim bana zarar vermesin diye onu cagirmistim. abini cagir kocan gelecegi zaman. canisindir sen abinin eminim
Bazı insanlarda vicdan yok be güzelim...
Abisi sahip çıksaydı çoktan çıkardı zaten...:KK14:

yandaki komusuyla konustum, cok iyi bir aile, beni yarin ailemin yanina götürcekler onlarla konuscaklar.sana sahip ciksinlar dediler.

Canim bir saniye sakin ol. Öncelikle 3 çocuğun var senin oyle he diyince gidilmez ki sakin ol bi. Gideceksen her adimini planlayip her seyin en kotusunu düşünüp ona gore hareket etmelisin. Oncelikle kesinlikle gitmek istiyor musun, burdan baslayalim. Gitmek istedigine, kocana daha fazla katlanamayacagina emin misin?

belki Burda bazilari beni kiniyor, hemen gitmeyi düsüniyor diye,ama inanki bikdim, insanlikdan cikdim,gecen oglan agladi ayamda yatarken, iki tane vurdum, bikdim, seninle mi ugrascam dedim sibar artik dedim. inanki ndimi taniyamadim, oh gün böyle devam etmiceni anladim

hunter, kaynanam bu cocuklari istedi, ilki kiz diye bir oglan olsun dedi , oglan olunca, Saglam oglan istediler, ondan ücüncü kizim oldu. erken evlendim, cünkü babam Uygun gördü

Bu ne saçmalik, siparis üzerine mi bebek yapiyorsun? Sanki kaynana mi bebege bakacak? Bilemedim de en cahil insan bile sirf kv'de istiyor diye bebek yapmaz. Bilemedim, bu yorumdan sonra biraz inandiriciligini kaybediyor bu konu benim için.

X