- 5 Şubat 2015
- 137
- 966
- Konu Sahibi kuebrahumeyra
aras yarin Sabah cikcam, cocuklari uyartmak istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne çabuk araştırdın, bizim yolladıklarımızı mı okuyup ona mı araştırdım diyosun...yok illah ayakda sallanmak istiyor, yoksa bagriyor, bana kizmayin ama bazen vurdumda oluyor. ben yarin gitcem kadinlar evine arastirdim, is de veriyorlarmis
Ara konuş verdiğim numarayı ama dur bi konuş ondan sonra...senin gönderdinde abla, zor durumlarda, fazlada kalmak oluyormus
Esin maddi acidan nasil davranıyor..aras yarin Sabah cikcam, cocuklari uyartmak istemiyorum
abla ama ben onu almasam, beni fena yapar. cok korkuyorum, kaynimi cagriryavrucum o ev senin. eve almazsin adami okur biter. evden ayrilacak. eve gelmeyecek biri varsa oda kocan. nafakq bile alamazsan sosyal yardimlasma vakfindan duzenli para alirsin cocuklarin icin. kiranida oder vakif. ozurlu cocugun icinde evde bakim parasi alisin. aylik 750 felandi. ozelden yaz bana. ama evini sakin ama sakin terkedeyim deme. cok daha zor olur
Bazı insanlarda vicdan yok be güzelim...polis cagirirsin. hicbir sey yapamaz. kapiya dayanirsa polis cagir. ama 3 cocukla siginma evleride zor olur. abim var dediydin. yengenden haber o gelsin. esib eve gelecegi zaman. o zaman sanq bir sey yapamaz.
bende esimden bosanmak istedigimi soyleyecrgim zaman k.biraderimi cagirmistim. o bututn durumlari biliyordu. esim bana zarar vermesin diye onu cagirmistim. abini cagir kocan gelecegi zaman. canisindir sen abinin eminim
Hadii inşallah yaa Rabbim yüzünüze gülsün inşallahyandaki komusuyla konustum, cok iyi bir aile, beni yarin ailemin yanina götürcekler onlarla konuscaklar.sana sahip ciksinlar dediler.
Ailen çocuklara baksa, senin zaten isin jazir sanırım cok rahat edebilirsinizbugün biyere gitmem, cocuklari uyartmicam, saolun bana cesaret verdiniz
hunter, kaynanam bu cocuklari istedi, ilki kiz diye bir oglan olsun dedi , oglan olunca, Saglam oglan istediler, ondan ücüncü kizim oldu. erken evlendim, cünkü babam Uygun gördü