artik gücüm kalmadi

lilyaNa bosansam neriye gitcem, üc cocukla, ailemde koca evinden geri dönmek yok, sokakda kalmam ben

canimmm. kubracim cok da kucuksun 4 tane cocukla. esinde yok ailende yok.
bak simdi kubracim.. sakin ama sakin umutsuzluga kapilip ne kendine ne de yavrucaklarina zarar verme. onlar senin bir bakisindan anlarlar uzulurler.
sabret diyecem ama sen daha iyi tanirsin kocani degisir mi.
degismez diyorsan eger, kocan evine bakiyorsa sizin cocuklarinin her ihtiyacini karsiliyorsa kal evinde bir yardimci tut cocuklarina bak. onlar buyuyunce kendini dusunusun.
YOK Eger ev

damdan ara sira Kücük kizi aliyor kaynanam, bir gün sora getiriyor, kizim benim durumum malüm, senin gibi genc deylim, bunun pesinde kosturamiyorum diyor. kocamdan dert yansam, esimi söyler diye korkuyorum

Kv ile kavga gibi konuşma üzülüyorum de çok zor durumdayım de kocamı kaybetmek istemiyorum de

Ha kocan annesine söyledin diye boşayacaksa da kurtulursun

Öyle bir gün alıp bakmakta olmaz sürekli düzenli size gelip yardım etsin bir gün çamaşır katlasın bir gün oğlanı sallasın bir gün bebeği parka götürsün gibi

Yaptırmayı biliyorsa bakıma da oğlu ya da kendi yardım etsin

bazilari cocuklarini birak , ise gir , isin Hazir Calis diyor. ama ben canlarimi birakmam.
kaynanama ben hic kavga etmem, bizlerde büyüklere karsi gelinmez

lilyana nasil oh evlere gidebilirim, ne olur bana yol göster?

benden büyükmüsün sen?

abla diyim ozaman, Istanbul fatih, bana bir telefonnummarasi ver, esim pazartesine Kadar yok, cocuklari alip cikcam
OKU BUNLARI..

SIĞINMA EVİNE GİTMEK İSTİYORSANIZ
- En yakındaki karakola gidip talepte bulunabilirsiniz. Sığınma talep ederken eşinizden şikayetçi olmak zorunda değilsiniz.

- Akşam ve hafta sonu sadece karakol vasıtasıyla acil istasyona yerleştirilebilirsiniz.

- Karakola gitmeden sığınma evine gitmek istiyorsanız; ( mesai saatleri içinde)İlinizdeki Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne ya da kuruluşuna başvurarak yaşadıklarınızı anlatıp sığınma talebinde bulunabilirsiniz.

Ayrıca bazı illerde belediyelerin de sığınma evleri bulunmaktadır. Bulunduğunuz il ya da ilçede belediyenin aile danışma merkezi, ya da halkla ilişkiler müdürlüğüne başvurarak yasal olarak vermeleri gereken bu tür desteklerden yararlanabilirsiniz.

-Sığınma evine gitmeye karar verdiğinizde;

Bir çanta hazırlayın ve güvenilir birine verin ya da bir yere saklayın.

Çantanın içinde nüfus cüzdanları (Sizin ve çocuklarınızın), varsa pasaportlar, sağlık karneleri ya da yeşil kartlar, kira sözleşmesi ya da tapu, ehliyet, para ve banka cüzdanları, sigorta belgeleri/ poliçeleri, ev ve araba anahtarları, değerli mücevher ve küçük satılabilir eşyalar, çocukların düşkün olduğu oyuncak ve eşyalar, şiddeti belgeleyen evraklar(Darp raporu, fotoğraflar, kayıtlar,yazılı belgeler, vs.), birer kat yedek giysi, düzenli olarak kullanılan ilaçlar, adres defteri vb. bulundurun.

Unutmayın!

• Sığınma evinde yönetmeliklere göre ortalama 3-6 ay kalabilirsiniz. Bu süre, resmi kurumlarda hayati tehlike olduğu taktirde ve bazı belediye ve sivil toplum kuruluşlarına ait olanlar da şiddet yaşayanın ayakları üzerinde duruncaya kadar uzatılmaktadır.
  • Sığınma evlerine 60 ve üzeri alınmadığı için o yaşlarda iseniz, bir huzur evine yerleştirilmeyi talep edebilirsiniz.
  • Her sığınma evinde kalanların güvenliği açısından gerekli görülerek koyulmuş bazı kurallar(bir süre telefon etme ya da dışarı çıkma yasağı vb.) ve prosedürler vardır.
Yukarıda 3-6 aydan bahsediyor... sen ozamana kadar hayatını düzene sokamazsın ki...
Bu da çözüm değil...
Şu an çok gerildimmm ....

abla kusura bakma seninde sinirini bozdum, ben simdi cocuklarin esyasini hazirlicam, Kücük kizimla oglum uyor, onlari uyartim, taksi cagrip gitcem, artik son cözüm bu

abla kusura bakma seninde sinirini bozdum, ben simdi cocuklarin esyasini hazirlicam, Kücük kizimla oglum uyor, onlari uyartim, taksi cagrip gitcem, artik son cözüm bu
Güzelim ben sana ve yavrularına üzülüyorum elden bir şey gelmiyor diyee offf..
Telefon : (212) 292 52 31-32 bu numarayı ara....
Mor çatı kadın sığınağı vakfı burası..

Bak yaşın küçük ama bu hayat seni olgunlaştırmıştır sanmıştım da bizde büyüğe karşı gelinmez sözü ile tereddüt ettim

3 çocuk annesi kadınsın silkin kendine gel hiçbirşey için geç değil

Herkese de karşı gelinir haklı ve haksız yaşla vs olmaz Kv haksızda haksızdır karşı da çıkılır her dediği yapılmaz

kubracim kusura bakma yukaridaki mesajim yarim kaldi.devam ediyorum
YOK eger kocan evinede bakmiyorsa coxukkarini da al kadin evine git. valilik sosyal hizmetler deniyo. alo 183 telefonu. belediyelerinde kadin evleri oluyo. sana iste buluyorlar. sen isteyken cocuklarina bakiyorlar. sakin cocuklarina zarar verme azarlama yavrucaklari. onlar anlamazlar daha cok kucukler. allah sabir guc kuvvet versin insallah sana. ailene de yaziklar olsun

Bunun sonsuza kadar sana çözüm olacağını bilsem yemin ederim ki adresini alır gelirdim yanına ben sığınma ewine bizzat kendim yerleştirirdim...
Çok iyi düşün K kuebrahumeyra lütfen, çocuklarının düzenini de bozmanı istemiyorum.
Yaniii kafam çok karıştı, Allahım sen çıkış kapısı gösterr

Evden çıkacağım falan demeyin. Kadın sığınma evlerine guvenmeyin kesinlikle. Uzun süre kalamazsınız orada ve herkesi kabul etmiyorlar. Ciddi bir şekilde hayati tehlikeniz olmalı, yok kimseniz olmamalı, çocuklarınızın hepsini kabul etmezler v.s .

Size başka çözümler bulmalı ama tıkanıyor insan..

Zihinsel engelli çocuğunuz için bakım evleri var mı acaba ? Kalmak için değilde eğitim için , ya da ne bileyim gündüz gidecek bir yer ?

Konunuz etkiledi beni, yazacak birşey bulamıyorum, kafam karıştı.

Ayağım ağrıyor dediniz ya, beşikte uyumuyor mu ? Ya da ne bileyim hani salıncak falan kursanız evde.

yok illah ayakda sallanmak istiyor, yoksa bagriyor, bana kizmayin ama bazen vurdumda oluyor. ben yarin gitcem kadinlar evine arastirdim, is de veriyorlarmis

cok üzüldüm canım ama senin sınavında boylesi allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…