artık erkek parfümü kullanacağım -- lütfen yardım

Elizabeth Arden-Sunflowers ı denediniz mi hiç? Hafif bir çiçek kokusudur. Çoğu parfüm baş ağrısı yapar ben de, bu koku hiç rahatsızlık vermedi. Gayet de hoş kokusu, fiyatı da uygun. Geçenlerde 30 ml sini sipariş etmiştim cheapsmells den, kargoyla birlikte 20 tl ye geldi :))

canım denemedim onu ... ama böyle hani duş jelleri var ya mavi renkli olanlar ferah refah süper kokan.ç öyle bişey istiyorum ya.:95:

Nautica
My Voyage EDP Sprey 50ml/1.7oz
My Voyage Eau De Parfum Spray

Akuatik çiçeksi bir koku olarak sınıflandırılır.
Okyanusun huzuru ve gücünden ilham alınarak tasarlanmıştır.
Kendine güveni, bağımsızlığı ve zarafeti temsil eder.
Greyfurt, bergamot, ıhlamur, acı portakal ve buğulu şakayık içerir.
Nantucket lotusu, misk, süsen kökü, altın kehribar ve biber tanesi ile harmanlanmıştır.Eki Görüntüle 140263

Samba
Samba True Blue EDT Sprey 100ml/3.4oz
Samba True Blue Eau De Toilette Spray

Çağdaş kadınlar için şık bir koku.
Serinletici, tazeleyici ve köpüklü.
Koku yasemin, vanilya ve elma notaları çevresinde oluşturulmuştur.
Gündüz kullanımı için mükemmeldir
Eki Görüntüle 140269

Mediterraneum
Mediterraneum Sport EDT Sprey 100ml/3.4oz
Mediterraneum Sport Eau De Toilette Spray

Kadınlar için keskin, akuatik bir parfüm olarak sınıflandırılmıştır.
Canlı, tatlı, taze ve şehvetli.
Yumuşak meyveler, çiçekler ve ağaçların karışımına sahiptir.
Günlük kullanım için önerilir.
Eki Görüntüle 140275

Antonio Banderas
Blue Seduction EDT Sprey 100ml/3.4oz
Blue Seduction Eau De Toilette Spray

Çağdaş kadınlar için serin, ferah bir koku.
Sahile vuran dalgalara benzer bir yumuşaklık hissi verir.
Koku ferah, aquatik notalar, menekşe ve ahududu ile başlar.
Nefis oryantal akordlarla kurur.
Tüm ortamlar için mükemmeldir.

Eki Görüntüle 140293

bu bulduklarım bayan parfümleri ferah olarak valla strawdaki bütün parfümleri araştırdım. bi de michael cors var island ama o pahalı biraz.
bi de erkek parfümlerini araştırcam ama erkeksi kokmasını istemiyorum ya
neyse bakcam onlara da
ya hadi siz de yazın bişeyler. bu konu sürekli açılıyo artık burada bi çözüm bulalım

bu bulduklarım bayan parfümleri ferah olarak valla strawdaki bütün parfümleri araştırdım. bi de michael cors var island ama o pahalı biraz.
bi de erkek parfümlerini araştırcam ama erkeksi kokmasını istemiyorum ya
neyse bakcam onlara da
ya hadi siz de yazın bişeyler. bu konu sürekli açılıyo artık burada bi çözüm bulalım

yazdıım ama çıkmamış galiba. bunlar bulabildiğim bayan parfümleri fresh olan ferah gibi gözüken.
erkekleri de araştırcam ama erkeksi kokmasını hiç istem,yorum içinde asla baharat olmasın.
bakalım.........
siz de yazın da bu konu aydınlansın artık. süreklim bu konu var ama çözüm yok...
birlikte bulalım çözümü...........

ugün gitim dalinin spreyli kolanyosı gibi bişeyi varmış fresh olanını aldım. bir de johnsonns baby oceon kolonya aldım. ama tabi parfüm aramalarıma devam edeceğim...

senaaaa , canım sen ralph lauren romance kokusuna baktınmı hiç , ben galiba buldum parfümümü , dp de keşfettim tesadüf kodu R4 bayıldım canım ya ferah ferah asla rahatsız etmedi beni , bi bak sende istersen cnm

canım ebrucum ben bakıyım o parfüme dp yok burda. başka bi açık parfümericiden bakıyım. gerçi sen daha çok şekersi kokuya yakın kokular seviyosun ama bi bakıyım ben de. ne olcak kızım benim bu halimkocam kafama patlatcak bi tane yeter nen diye ....
komşu geldi şimdi ev manyak parfüm kokuyo çok güzelmiş dedi....
açık parfümeriden almıştım bu almancı parfümü diyolar ya ondannn

Avon Blue Rush (bayan için) hiç denedinmi bilmiyorum ama sanki tamda istediğin bir koku gibi geldi bana hem fresh hem deniz okyanus hem hoşş hem hafif hem farkedilir hemde çok kalıcı :) yani hepsi bir arada canım.. istersen bir dene ben çok beğeniyorum seveceğini umuyorum..

lancome tropiques tavsiye ederdim ama artık bulunmuyor strawberryde vardı ordanda kaldırmışlar ama çok güüzel çok ferah bir koku.onun gibi hafif ferah bir parfüm keşfettim lanvin eclat arpage.

bu dediğin almancı parfümünün adı ne?hep merak ediyordum onun gibi bi kokuyu .bide hangi açık parfümcüden aldın ?

canım blue rusha baktım bu katologda yoktu. umarım bir dahakine koyarlar

bu dediğin almancı parfümünün adı ne?hep merak ediyordum onun gibi bi kokuyu .bide hangi açık parfümcüden aldın ?

canım benim dediğim bruno banani ama hangi parfümü bilmiyorum.çünkü burda aldığım açık parfüericide sadece bruno banani olarak geçiyor. açık parfümericinin adı da GİRAY parfümeri.markası da giray.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…