- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.877
- 548
- Konu Sahibi sessizseda
-
Elizabeth Arden-Sunflowers ı denediniz mi hiç? Hafif bir çiçek kokusudur. Çoğu parfüm baş ağrısı yapar ben de, bu koku hiç rahatsızlık vermedi. Gayet de hoş kokusu, fiyatı da uygun. Geçenlerde 30 ml sini sipariş etmiştim cheapsmells den, kargoyla birlikte 20 tl ye geldi :))
D&G Light Blue öneririm kesinlikle
kızlar ya bu kadar zamandır denemediğim bayan parfümü kalmadı ve artık erkek parfümü kullanmaya karar verdim. çünkü bayan pparfümleri ya çiçeksi ya şekerli ya odunsu ne bileyim fresh koku istiyorum ben ama yok bayan parfülerinde. içimi açacak böyle deniz esintisi gibi hiç baymayan boğmayan baş ağrıtmayan ferah bi erkek parfümü önerinizi bekliyorum.
canım ebrucum ben bakıyım o parfüme dp yok burda. başka bi açık parfümericiden bakıyım. gerçi sen daha çok şekersi kokuya yakın kokular seviyosun ama bi bakıyım ben de. ne olcak kızım benim bu halimkocam kafama patlatcak bi tane yeter nen diye ....
komşu geldi şimdi ev manyak parfüm kokuyo çok güzelmiş dedi....
açık parfümeriden almıştım bu almancı parfümü diyolar ya ondannn
Avon Blue Rush (bayan için) hiç denedinmi bilmiyorum ama sanki tamda istediğin bir koku gibi geldi bana hem fresh hem deniz okyanus hem hoşş hem hafif hem farkedilir hemde çok kalıcı :) yani hepsi bir arada canım.. istersen bir dene ben çok beğeniyorum seveceğini umuyorum..
bu dediğin almancı parfümünün adı ne?hep merak ediyordum onun gibi bi kokuyu .bide hangi açık parfümcüden aldın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?