- Konu Sahibi sessizseda
-
strawdaki bu indime yetişemicem artık bidahaki inrirme kadar unları denerim inşallah karar verrim. bence en güzeli erkek parfümleri
sena bulursan aradığın kokuyu mutlaka banada söyle :))
benim kendi parfümlerim başımı ağrıtmaya başladılar çok kötü((
hakkaten de erkek kokuları çok daha güzel ve fresh bencede :))
evt cnm. ben açık parfümeride deneyim bari bikaç erkek parfümü.bütün bayan parfümleri başımı ağrıtıyor benim. neden öyle oluyo anlamadım. ama bi ara çıkınca sadece erkek parfümlerine bakıcam. açık parfümeride denemek lazım demekki. bu arada rüyamda şu versacenin erkek parfümü dediği arkadaşların onu deniyodum hemen uçtu gitti bende:)))
rüyamda bile parfümler kalmıyo bende yaaaaaaaaa:84::84::84:
:))))
bu saatten sonra bizi ancak johnson bebe kolonyaları paklar bence
'Antonio Banderas Blue Seduction' belki sen biliyorsundur.Ben bilmiyorum ama hafif ve güzel bir kokuymuş burada okudum ben de.Daha deneme fırsatım olmadı.Bir de senin tarzına yakın Elizabeth Arden Mediterranean olabilir.Gerçi ben çok beğenmemiştim.
Heaa bir de bence erkek parfümü alma.En azından Unısex kokulardan bir tanesini seç:))
Armani Acqua Di Gio EDT bunu da bir dene.Denemediysen tabi.Bunun erkek versiyonu birçok kadın tarafından tercih ediliyormuş.Onu da bir kokla bakalım nasıl bulcaksın.Bu arada arada kahve koklamayı unutma.İnsan kokuları birbirine karıştırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?