artık erkek parfümü kullanacağım -- lütfen yardım

strawdaki bu indime yetişemicem artık bidahaki inrirme kadar unları denerim inşallah karar verrim. bence en güzeli erkek parfümleri

strawdaki bu indime yetişemicem artık bidahaki inrirme kadar unları denerim inşallah karar verrim. bence en güzeli erkek parfümleri

sena bulursan aradığın kokuyu mutlaka banada söyle :))
benim kendi parfümlerim başımı ağrıtmaya başladılar çok kötü ((
hakkaten de erkek kokuları çok daha güzel ve fresh bencede :))

sena bulursan aradığın kokuyu mutlaka banada söyle :))
benim kendi parfümlerim başımı ağrıtmaya başladılar çok kötü ((
hakkaten de erkek kokuları çok daha güzel ve fresh bencede :))

evt cnm. ben açık parfümeride deneyim bari bikaç erkek parfümü.bütün bayan parfümleri başımı ağrıtıyor benim. neden öyle oluyo anlamadım. ama bi ara çıkınca sadece erkek parfümlerine bakıcam. açık parfümeride denemek lazım demekki. bu arada rüyamda şu versacenin erkek parfümü dediği arkadaşların onu deniyodum hemen uçtu gitti bende:)))
rüyamda bile parfümler kalmıyo bende yaaaaaaaaa:84::84::84:

:))))
bu saatten sonra bizi ancak johnson bebe kolonyaları paklar bence

arkadaşlar benim kocam bond girli beğeniyo ama hiç kalıcı değil.buna benzeyen kalıcı olan parfüm var mı bildiğiniz

çilekte elizabeth arden-green tea de indirimdeydi, denemedim ama nette nerde okusam hep çok ferah bir koku olduğundan bahsediliyor. buradaki yorumlara bakabilirsin green tea ayrıca bir dip not, bu site parfüm araştırırken çok faydalı oluyor, tavsiye ederim

ben biliyorum cnm greenteayı ancak böyle çok aşırı uçucu bi de tam istediğim gibi değil okyanus kokusu gibi bişey arıyorum ben açıcı böyle

'Antonio Banderas Blue Seduction' belki sen biliyorsundur.Ben bilmiyorum ama hafif ve güzel bir kokuymuş burada okudum ben de.Daha deneme fırsatım olmadı.Bir de senin tarzına yakın Elizabeth Arden Mediterranean olabilir.Gerçi ben çok beğenmemiştim.

cnm mesela ben sevmediklerimi sayıyım. bu dediğin 2 parfümü de denemedim ben. beğenmediklerimden bikaç tanesi:
dkny red,fresh vede be delicious çok fena başımı ağrıtıyor bunlar.
coco mademoiselle bana hiç yakışmıyo başımı ağrıtıyo
burberry classic vede london(bunu önceden seviyodum ama sevmiyorum artık)
hot coulture hiç sevmedim
hypnotic poison hiç hiç tarzım değil ölüyodum geçen sıktığımda
addict
david beckham intimatelly
covet pure bloom
the one
midnight poison
lou lou
:84::84::84::84::84::84:
başka aklıma gelirse yine yazarım

Bunların bazılarını biliyorum bazılarını da duydum sevmediğim çok parfüm var yazdıklarının arasında.DKNY be delicious hariç yoğun duyulan bir kokusu var ama bildiğin salatalık.Çok sıkınca tabiki ağır gelmiş olabilir.Bir de kokladığın kokular sahte olmasın.Gerçeğiyle sahtesi arasında çok fark oluyor.
Başka sana önerebileceğim kendi kullandığım kokulardan CHLOE olabilir.Ben INTENSE kullanıyorum.Kışın yoğun koksun diye ama sen klasik olanı kokla bir.Ondan sonra VAN CLEEF FEERİE'yi kullanıyorum.Onu sevebilirsin sanırım.Ama EDT olan güzel.Melekli şişe dersen daha kolay gösterirler.Aslında ben de bugün gittim parfüm araştırması yaptım.Ama aklıma yatan şöyle güzel bir parfüm bulamadım.

Heaa bir de bence erkek parfümü alma.En azından Unısex kokulardan bir tanesini seç:))

uniseks kkuları yazar mısın bana. bu versacenimn blue jeans mı ne parfümü varmış onu denermisin benim yerime anlatabilir misin.
denediğşm parfümler orjinaldi canım eminimmm
ben fresh böyle ohhhh diyen bi parfüm arıyorum erkek parfümleri gibi

Anladım canım:)
Bildiğim CK ONE var unısex olarak.Koklamadım,nasıl olduğunu bilmiyorum.
Versace blue jean de aklımda koklayıp sana söylerim.

Son düzenleme:
Armani Acqua Di Gio EDT bunu da bir dene.Denemediysen tabi.Bunun erkek versiyonu birçok kadın tarafından tercih ediliyormuş.Onu da bir kokla bakalım nasıl bulcaksın.Bu arada arada kahve koklamayı unutma.İnsan kokuları birbirine karıştırıyor.

ne versace blue jeans mi dedin, bayılıyorum bu kokuya bayılıyorum, hastasıyım, hatta o kadar çok seviyorum ki uzun bir süre kendim kullandım, hala da durur dibinde koklarım arada=) yalnız bu senin aradığın gibi bir koku değil ecz.sncım, hafif ferah bir kere kesinlikle değil, orta-ağır diyebilirim hatta oryantal-odunsu diye geçiyor, biraz da baharatlı ama söyledğim gibi freshtir okyanustur hiç değil.

aslında ilk aklıma issey miyake l'eau d'issey geldi ama başımı ağrıtıyor demişsin
kenzo l'eau par da hafif, hoş hatta fazla hafif su gibi ama çiçek kokusu var biraz ya aslında bir de kenzo air var erkek parfümü o bence tam senin aradığın tarzda ama erkeksi yani
bir de ck in vardi o tarz hangisi bilemedim şimdi, aklıma bunlar geldi. bence sen dene en iyisi=)

+1 aa evet çok güzel bu koku illaki erkek parfümü alıcaksan al bunu mis mis=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…