artık erkek parfümü kullanacağım -- lütfen yardım

canım ya üzüldüm bkşimdi blue jeansı denemeden isteyim hem diyordum.neyse ii oldu aslında haber verdin saol canım...
issey miyakeyi biliyokum denemiştim ve hiç güzel değildi cnm beğenmedim. ben o kadar çok parfüm denedim ki anlatamam.
jadore ki jadorenin kokusunu bğeniyorum ama başımı ağrıtıyor nedense..
armaninin o parfmünü deniyim bi de ck oneı deniyim. ckone çok uçucu gerçi ama olsun. bugün dışarı çıkarsam yazarım sonuçları

bir tane daha geldi aklıma erkek parfümü olarak, bvlgari aqua, bunu da dene senin istediğin gibi deniz gibi ferah ferah bir koku, erkeksi ama yine de sen bilirsin

Son düzenleme:
acqua di gio denedim çok güzel ama uçtu gittiii.
zen denedim bayanını o da güzel beğendim. başka bikaç tane daha sıktı parfümcü beğenmedim onları. denicektim daha ama kız durmadı ağladı çıkmak zorunda kaldım tükkandan...
bakarsam yine yazarım

Ben o zaman versace blue jean denemeyeyim.Senin tarzın değilmiş madem.
Zen hoşuna gitti mi o koku beni mayıştırmıştı.Sanki enerjimi almıştı.Değişikti.

Ben o zaman versace blue jean denemeyeyim.Senin tarzın değilmiş madem.
Zen hoşuna gitti mi o koku beni mayıştırmıştı.Sanki enerjimi almıştı.Değişikti.

evt sanki bayacak gibi.bak sana mesela şimdiye kadar en çok hoşuma giden parfüm
pure poisiondu
addict2 kullanıyorum arada
jean poul gualtier mi neydi klasik o da sanırım bond girle benziyo sanırım bu 3 parfümden seçcem
sence canım hangisi
pure poisonu beğeniyorum ben şu elimdekiler bitse de alsam

Bu parfümler bana göre ağır:))
Kullanmışlığım yok ama hepsinin kokusunu koklamıştım.En çok sevdiğin,teninde en güzel duranı seç.

Bu parfümler bana göre ağır:))
Kullanmışlığım yok ama hepsinin kokusunu koklamıştım.En çok sevdiğin,teninde en güzel duranı seç.

ben pure poisonu çok beğendim.zaten öyle bişey ki canım mesela miracle sıkmıştım. öyle bi değişti ki koku başta kendi kokusuydu snra öyle .çirkin bi koku oldu ki nerdeyse ağlıcaktım benim tenimde sorun var diye

Yok öyle düşünme mesela bende de sonradan pisleşen kokular çok oluyor.Ben güzel bir yaz parfümü arıyorum bu aralar.Kalıcı da olsun istiyorum ama kokusu güzel olanlar kalıcı değil,kalıcı olanlar da çok ağır geliyor bana.Şöyle bu benim kokum deyip ikinci şişeyi koştura koştura almak istiyorum(

Antonio Banderas Blue Seduction'ı deneyebildin mi?Ben onu çok merak ediyorum.
Tous h2O'yu da dene bir de.Belki senin aradığın tarza yakın olabilir.

Antonio Banderas Blue Seduction'ı deneyebildin mi?Ben onu çok merak ediyorum.
Tous h2O'yu da dene bir de.Belki senin aradığın tarza yakın olabilir.

canım bugün gittim denedim dediğim parfümleri mecburen açık parfümeride denedim. ben çanakkaledeyim ve burda orjinal parfüm satmıyorlar. satan bikaç yer var onlar da sıktırmıyolar testeri yok yani.ancak ankara yada konyaya falan gidersem bakabilcem:84::84::84:
sen ne tarz istiyorsun mesela hhangilerini beğeniyorsun

Şu an kafamda birşey yok.Ben parfüm almadan önce onlarca koku koklar,onlarla vakit geçiririm içime sinsin diye çok uğraşırım.
Aslında kokusunu bildiğim bir parfüm var onu istiyorum ama bulamıyorum.Hatta başka bir başlıkta da yazdım.Görenler varsa haber verirler belki diye ama Türkiye pazarında yokmuş artık(Bu bilgiyi de tüm parfümerilere sora sora edindim.
Neyse inşallah sen de ben de umduğumuzu buluruz:))

isimi ne canım o parfümün. ebaydan falan bulursun belki.
bu arada montumun koluna bi parfüm sıktırmıştım parfümericide. yanından geçerken ne güzel kokuyo ya dedim. bi baktım koluma sıktırdığım parfüm. kremsi kokuyo değişik boğmuyo.
lanvin -oxygene
dene bi istersen

Evet Ebay'de var.Pahalı birşey de değil zaten.Ama güvenemiyorum.Bugün lanvin eclat d'arpege denedim.Hoşuma gitti biraz.Ama pek kalıcı değil gibi.

Canım erkek parfümü alma erkek parfümleri biz kadınlara hoş kokulu geliyor ama erkeklere gelmiyor.Yani tam tersini yapıyolar.Erkekler için kadın parfümü çekici kadınlar için erkek parfümü çekici.Boğmayan fresh bişeyler istiyorsan öyle parfümler mevcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…