- Konu Sahibi sessizseda
-
ne versace blue jeans mi dedin, bayılıyorum bu kokuya bayılıyorum, hastasıyım, hatta o kadar çok seviyorum ki uzun bir süre kendim kullandım, hala da durur dibinde koklarım arada=) yalnız bu senin aradığın gibi bir koku değil ecz.sncım, hafif ferah bir kere kesinlikle değil, orta-ağır diyebilirim hatta oryantal-odunsu diye geçiyor, biraz da baharatlı ama söyledğim gibi freshtir okyanustur hiç değil.
aslında ilk aklıma issey miyake l'eau d'issey geldi ama başımı ağrıtıyor demişsin
kenzo l'eau par da hafif, hoş hatta fazla hafif su gibi ama çiçek kokusu var biraz ya aslında bir de kenzo air var erkek parfümü o bence tam senin aradığın tarzda ama erkeksi yani
bir de ck in vardi o tarz hangisi bilemedim şimdi, aklıma bunlar geldi. bence sen dene en iyisi=)
Ben o zaman versace blue jean denemeyeyim.Senin tarzın değilmiş madem.
Zen hoşuna gitti mi o koku beni mayıştırmıştı.Sanki enerjimi almıştı.Değişikti.
Bu parfümler bana göre ağır:))
Kullanmışlığım yok ama hepsinin kokusunu koklamıştım.En çok sevdiğin,teninde en güzel duranı seç.
Antonio Banderas Blue Seduction'ı deneyebildin mi?Ben onu çok merak ediyorum.
Tous h2O'yu da dene bir de.Belki senin aradığın tarza yakın olabilir.
Şu an kafamda birşey yok.Ben parfüm almadan önce onlarca koku koklar,onlarla vakit geçiririm içime sinsin diye çok uğraşırım.
Aslında kokusunu bildiğim bir parfüm var onu istiyorum ama bulamıyorum.Hatta başka bir başlıkta da yazdım.Görenler varsa haber verirler belki diye ama Türkiye pazarında yokmuş artık(Bu bilgiyi de tüm parfümerilere sora sora edindim.
Neyse inşallah sen de ben de umduğumuzu buluruz:))
isimi ne canım o parfümün. ebaydan falan bulursun belki.
bu arada montumun koluna bi parfüm sıktırmıştım parfümericide. yanından geçerken ne güzel kokuyo ya dedim. bi baktım koluma sıktırdığım parfüm. kremsi kokuyo değişik boğmuyo.
lanvin -oxygene
dene bi istersen
Evet Ebay'de var.Pahalı birşey de değil zaten.Ama güvenemiyorum.Bugün lanvin eclat d'arpege denedim.Hoşuma gitti biraz.Ama pek kalıcı değil gibi.
Tam hatırlamıyorum ama çiçeksi galiba.Bugün en az 10 koku denedim.Burnum acıdı:))
David Walker dan William Barocco diye bir parfüm önerdiler. unisex miş. çok beğendim. bence sende bir bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?