Saç Rengi ve Saç Boyama Artık en marjinal saç doğal saç!!!

bencede doğal saç ama artık boyatmadanmı ırsimi bilmiyom ama saçımda beyazlarım çok arttı yaşımın 25 olmasına rağmen o yüzden boyatıyorumm

Bende doğal saç diyenlerden yanayım. Saçımı 2 kere boyattım ve ikisinde de pişman oldum en güzeli doğal rengi Ayrıca ciddi sarı saç görmekten bıktık. Her yer çakma sarışın oldu. Ama yine de saygı duyuyoruz

evet esmerler sarısın olmasın siyah kaşlılar olmasınkolunda sıyah tuyler olan olmasın erkekler dalga gecıyo onlarla haberiniz ola

bende doğal saç diyorum en güzeli renk değişikliğide güzel ama yakışan uyumlu doğru renkler tercih edilmeli saçlarımı 8 yıldır boyuyordum her rengi kullandım artık kendi doğal saç rengimi kulllanıcam geçiş dönemindeyim şuan

kesinlikle katılıyorum hayatım aynen dediğin gbi..zaten herkesın ilgisini çekiyo erkekler direk bı sarısın gorunce çakma lakabını yapıstırıyo...(erkeklern içinde çalıstığımdan bılıyorum)
kısacası erkekler herzamn doğal kızları tercıh ediyo.e bizim içinde en kolay yontem

Son düzenleme:
ben de saçlarımı siyaha boyatmak istiyodum ama annemlerin teyzemlerin(çevremdeki kadınların) sürekli en güzeli doğal saç demesiyle 2 yıldır boyatamıyorum 18 yaşındayım bu fikirle biraz daha idare edicem bakalım nereye kadar kaydirigubbakcemile2

ahh ahh daha saçımı ilk yıkarken pişman oldum keşke boyatmasydm diyee nasıll serttt kopucak sandmm :d her gün sirkeylee yıkadım yumuşatma özellğinden ben yararlanamadm malesef.önceden sirkeyle bi yıkardımmm dolgunn,hacimlii,parlakk ve yumuşacık saçlarm olurduu.yarım saat banyoda saçımı tarıyordm anca kendine geliyoo banyodan çıkıcm herle bittii saçıma bi dokunuorm hopp hemn sertleşmşş tekrar aç kremii sürüyorm duruluyorm flnnn ancaaa uğraşş durr yanii anlayacğınızz hiç tavsiye etmiyorm doğal saçlarımm harikaydıı sürekli sirkeylee ve paptya suyuyla yıkadığm için farklı ton olmuştuu hafif sarı parkalklıklarr illa değişklk istiyorsanız paptya suyunu deneyinn :)

doğal rengin neydi canım ne renge boyattın?bi de papatya suyuyla nasıl yıkıyodun?zemuszemus

kesinlikle haklısın .. katılıyorum =) hayran hayran bakıyorum saçları doğal boyanmamış yıpranmamış :) bi kız gördüğümde..

doğal rengin neydi canım ne renge boyattın?bi de papatya suyuyla nasıl yıkıyodun?zemuszemus

doğal rengim koyu kumraldı tam olark boyayı bilmiyorm ama açık kumralla bal köpüğü arası bi ton.gayette hoşş :) papatya suyuylada aktardn almştm 4 ytllik 200 gr.geliyordu sanırım tam hatrlamıyorm 2 litre suda kaynatıyordm saçlarıma komple mesaj yapark yedirip güneşte 1 saat evdede 1-2 saat tutup yıkıyordm.yumuşacık ve ışıltılı oluyorduu :jeyyar:

güneşte beklemeyi gerektirmicek bi formül yok mu canım yakaydirigubbakcemile3

güneşte bekleyince çok doğal oluyor diğerleri çakma durur.ben yapmıstım harika oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…