- 2 Ağustos 2007
- 9.606
- 3
- 683
- 41
- Konu Sahibi testerella
bencede doğal saç ama artık boyatmadanmı ırsimi bilmiyom ama saçımda beyazlarım çok arttı yaşımın 25 olmasına rağmen o yüzden boyatıyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahh ahh daha saçımı ilk yıkarken pişman oldum keşke boyatmasydm diyee nasıll serttt kopucak sandmm :d her gün sirkeylee yıkadım yumuşatma özellğinden ben yararlanamadm malesef.önceden sirkeyle bi yıkardımmm dolgunn,hacimlii,parlakk ve yumuşacık saçlarm olurduu.yarım saat banyoda saçımı tarıyordm anca kendine geliyoo banyodan çıkıcm herle bittii saçıma bi dokunuorm hopp hemn sertleşmşş tekrar aç kremii sürüyorm duruluyorm flnnn ancaaa uğraşş durr yanii anlayacğınızz hiç tavsiye etmiyorm doğal saçlarımm harikaydıı sürekli sirkeylee ve paptya suyuyla yıkadığm için farklı ton olmuştuu hafif sarı parkalklıklarr illa değişklk istiyorsanız paptya suyunu deneyinn :)
doğal rengin neydi canım ne renge boyattın?bi de papatya suyuyla nasıl yıkıyodun?zemuszemus
doğal rengim koyu kumraldı tam olark boyayı bilmiyorm ama açık kumralla bal köpüğü arası bi ton.gayette hoşş :) papatya suyuylada aktardn almştm 4 ytllik 200 gr.geliyordu sanırım tam hatrlamıyorm 2 litre suda kaynatıyordm saçlarıma komple mesaj yapark yedirip güneşte 1 saat evdede 1-2 saat tutup yıkıyordm.yumuşacık ve ışıltılı oluyorduu :jeyyar: