• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Artık en marjinal saç doğal saç!!!

Arkadaşlar dikkatimi çekiyor yolda yürürken,toplu taşıma araçlarında,okulda,kafede,barda,işyerinde herkesin saçları boya doğal saç rengi okadar az ki en marjinal ve değişik saç doğal saç olmuş artık...görünce hayranlıkla bakıyorum doğal saça hele ki birde yakışıyorsa afettt...
Siz ne düşünüyorsunuz sizcede en güzeli doğal olan değilmi?

evet canım bu konuda sana sonuna kadar hak veriyorum...üstelik de doğal renginden çok uzak olan renkler ve yakışmayan renkler seçildiyse durum daha da kötüleşiyor..
maddi açıdan külfetli birşey olmasının
yanısıra saçların yıpranıp tiftik tiftik olması...ve bunun sonucunda saçın o haline uygun şampuan bulma çabaları ve sonucunda saçdiplerinde kaşıntı kepek vesaire gibi sorunlar...
yani sorunlar birbirini izliyor..

ben 10 senedir saçımı boyuyorum ve en açık renkten en koyu renge kadar denemediğim renk kalmadı.....sarısı, kızılı, röflesi,kumralı siyahı, hatta patlıcan moru,mavi-siyah...aklınıza ne gelirse.....ama yine bana en çok yakışan saç rengim doğal saçımla aynı renkte olan boya rengim....doğal saçım koyu kestane...ve ben şu an saçlarımı loreal casting color amonyaksız koyu kestane rengine boyuyorum...hem saçım artık aşırı kimya görmüyor...hem fazla maddi külfeti olmuyor...üstelik renk yakıştı yakışmadı derdi yok...
diğer renklerdeki gibi yok kızardı yok yeşerdi derdi de yok...oh ne rahat....
diğer saç renklerinde saçımı boyatmakla kalmıyor diğer şeylerimi de değiştirmek zorunda kalıyordum..mesela ben koyu kestane saçlı biri olarak saçımı açık renge boyadığımda açık renk lens takmam ve kaşlarımı sürekli boyatmam gerekiyordu..
ve tabi her ay dipboyası.....ve sokağa çıkarken de makyajsız çıkamıyorsun....sizce onca zahmete değer mi ? bunların hiçbirini yapmadan evde de makyajsız halinizle güzel görünebilmek varken........

aslında hiç boyamamak en iyisi ama ben şu an saçımı boyamaktaki amacım doğal saç rengimi bozmadan parlaklığını arttırmak..yani birnevi cilalamak için kullanıyorum.....doğal saçım da koyu kestane..kullandığım boyada koyu kestane...
renk açısından farketmiyor ama parlaklığını arttırdığı için seviyorum..

Son düzenleme:
tabii en güzeli doğal olan tatlım ama
artık çevre kirliliği hava saçları çok sönük yapıyo
boya hem renk hemde parlaklık veriyo
daha farklı bi hava katıyo
yalnız öyle iğrenç renkler varki
onları saymıyorum
hele röfle tonlamalarının çoğu kötü
yakışanı yapacaksın

Ben hiç kimyasal sürmedim.Kınayla boyamıştım.Ama gerçekten de doğal bir başka ben saç rengimi beğeniyorum.Boyatmayıda düşünmüyorum.

Ben 30una kadar boyamadım saçımı :) Bence doğalı da güzel boyalısı da.. Hepsinin havası yeri ayrı..Nası içimizden geliyorsa kaydirigubbakcemile5

ay benim kendi rengini ne bilemiyorum artık offfff boyamdan dayanamıyorum 16 yaşımdan beri boyuyorum kendi rengi olsa bakımlı ve maşalı daha süper dururdu

bende lise 2den beri boyuyorum ve platine kadar boyadım onun üstüne kumrallar kestaneler neler neler kaydirigubbakcemile4 en son röfle yaptırdığımda saçlarım koptu ve ben ancak o zaman akıllanabildim üzerine kumral boyadım ve baya bi öyle kullandım saclarım kendine gelmeye başladı şimdi turuncu bakır saçlarım ama iyice uzadıktan sonra doğal rengime yakın bi renk yapıp bırakcam...size tavsiye siz benim gibi olmayın saçlarınız kopmadan akıllanın çünkü ben o kopukları görüp saattlerce ağladığımı biliyorummm :D

ben35 yaşındayım ve saçlarımı hiç boyamadım.sarışın olduğum içinde çıkan beyazlar çok fazla belli olmuyor.eşimde boyamama izin vermiyor.herkes sarışın oluyor boyatıpta ne yapıcan diyor

kesinlikle katılıorum doğal saç gibisi yok 19 yaşındayım annemden çok saçımı boyadım mavi yeşil pembe kızıl sarı siyah yapmadığım renk kalmadı ama kendi saçım başkaydı keşke kiç boyamasaydım:(

dogal saç en güzeli bencede..hem saç daha saglıklı duruyor hemde en güzel yakışan kendi ana rengin bence...ama benim beyaz saçlarım çok oldugundan ayda bir boyamak zorundayım.saçlarınızda beeyaz yoksa kesinlikle ellemeyin saçınızı yazık edersiniz derim..

Canım bende de beyaz saç var, daha 21 yaşındayım. Bugüne kadar hiç boyamadım; ama artık boyamak istiyorum.. Boyadıkça daha da artar mı diye korkuyorum.. Ama kenid tonlarımda bir renge boyamak istiyorum zaten..

Canım bende de beyaz saç var, daha 21 yaşındayım. Bugüne kadar hiç boyamadım; ama artık boyamak istiyorum.. Boyadıkça daha da artar mı diye korkuyorum.. Ama kenid tonlarımda bir renge boyamak istiyorum zaten..

cnm yaa vallaaa ben 19 yaşında başladım boyamaya ozamanlar 5-6 tane beyaz vardı..şimdi 25 yaşındayım ve ve birsürü oldu o beyazlarımm..belki aileden gelen genetikten oluyodur babamın saçı baya beyaz çocukluktan berii..bıktım her ay boya yapmaktanmafoldumbenkaydirigubbakcemile3

cnm yaa vallaaa ben 19 yaşında başladım boyamaya ozamanlar 5-6 tane beyaz vardı..şimdi 25 yaşındayım ve ve birsürü oldu o beyazlarımm..belki aileden gelen genetikten oluyodur babamın saçı baya beyaz çocukluktan berii..bıktım her ay boya yapmaktanmafoldumbenkaydirigubbakcemile3

Bende de aynı duurm var, babamdan kaynaklanıyor sanırım benim de. Ama zaten artıyor, boyasan da boyamasan da.. :sm_confused:

şimdiki aklım olsada boyardım saçımı çünkü bnm saçım külllü kumraldı ve ne yaparsam yapıyım tozlu görünüoyodu bir türlü parlamıyordu :( ama bu kadar çok oynamazdım saçlarımla :( lise sonda ünv başlarke belime kadar sarı röfleli yıpranmamış saçlarım vardıııı onları geri istiyorumm :(:(:(:(:(

Kesinlikle en iyisi doğal saç
Benim saçım koyu sarı ama koyu kestane boyadım göz rengimi ön plana çıkarsada kendi saçım gibi olmuyor.
Özellikle esmerlerin saçlarını sarıya boyatmasıyla çok komik bir görünüm ortaya çıkıyor.
Yakışan var yakışmayan var yani...
Ama ben yinede doğallıktan yanayım benim yüzüme bu koyu saç oldukça doğal duruyo tenim beyaz olmasına rağmen yani koyu renk zaten herkese gidiyor.Fakat sarı renk öyle değil.Kızılda çok yapmacık hele kıpkırmızı olanlarını hiç sevmiyorum.
Yani insanın teninden saç renginin o şekilde olamayacağı anlaşılabiliyorsa bence o saç çok yapmacık duruyor.

Bu sadece benim düşüncelerim :kahve:

kesinlikle katiliorum dogal sac gibisi yok 1 sene önce bunun farkina vardim artik boyamiorum 1 senedir.. ve kendi sac rengimin degerini bildimmm yaa dogal sac gibisi yok valla.. ayy dip boyam geldi yine boyucam derdi de yok :) .. artik bnmde dikkatimi cekmeye basladii cok az kiside dogal sac var herkez boyuyor saclarini . cok yapmacik duruyor bence.. dogal sac simdi kesinlikle moda :P zemuszemus

Bende katılıyorum size ama iş işten gectikten sonra ne yazık ki...
Saclarım kızıldan sonra bir de siyah boya görünce eski güzelim sac rengimi mumla arar oldum.
Üstelik dogal sac rengimi bile boya zannediyorlardı.
Okulda bile az laf işitmemiştim hocalardan sacını boyatma diye...
Bu siyahtan nasıl kurtulucam?

katılıyorum kıslar size inanın artık bende unuttum saçımın doğal halini kendim sarışınım saçlarımda küllükumraldı sarının her tonunu denedim 17 yaşımdan beri boyatıyorum ama artık dur dedim kendimee en son kendi saçımın rengine boyayıp öle yaptırdm röflemi 2 ay oldu diplerden çıktıkça fazla sırıtmıo bakalım dayanabilirsen artık boyatmak istemiorum seneye düğünm war ozamana kadar uzar inşallahhh:Saruboceq: doğal saçında marjinellikten çok yaşı küçük gösterdiğine inanıyorum nolursa olsun sarı tonları özellikle bikaç yaş büyük gösterio şekerler benim inancım bualkisalkisalkis

Back