- Konu Sahibi testerella
[ımg]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar dikkatimi çekiyor yolda yürürken,toplu taşıma araçlarında,okulda,kafede,barda,işyerinde herkesin saçları boya doğal saç rengi okadar az ki en marjinal ve değişik saç doğal saç olmuş artık...görünce hayranlıkla bakıyorum doğal saça hele ki birde yakışıyorsa afettt...
Siz ne düşünüyorsunuz sizcede en güzeli doğal olan değilmi?
dogal saç en güzeli bencede..hem saç daha saglıklı duruyor hemde en güzel yakışan kendi ana rengin bence...ama benim beyaz saçlarım çok oldugundan ayda bir boyamak zorundayım.saçlarınızda beeyaz yoksa kesinlikle ellemeyin saçınızı yazık edersiniz derim..
Canım bende de beyaz saç var, daha 21 yaşındayım. Bugüne kadar hiç boyamadım; ama artık boyamak istiyorum.. Boyadıkça daha da artar mı diye korkuyorum.. Ama kenid tonlarımda bir renge boyamak istiyorum zaten..
cnm yaa vallaaa ben 19 yaşında başladım boyamaya ozamanlar 5-6 tane beyaz vardı..şimdi 25 yaşındayım ve ve birsürü oldu o beyazlarımm..belki aileden gelen genetikten oluyodur babamın saçı baya beyaz çocukluktan berii..bıktım her ay boya yapmaktanmafoldumbenkaydirigubbakcemile3