- Konu Sahibi testerella
-
bence saçımın şimdiki hali doğal halinden daha güzel ve daha marjinal duruyor..
doğal saç tabiki en güzelidir. sonuçta Allahın bize bahşetiği bize yakışandır zaten. ama tabiki bende ilk 16-17 yaşlarımda kızılla başladım. kızılın her tonunu denedim. sonra siyaha geçtim. şuan röfle derken kendi saç rengimi bile unuttum.
boyasız saçlarımı hatırlıyorumda yıkayıp kurutup çıkardım. çok sağlıklı ve hacimli görünürdü. şimdi fön çekmeden yada düzeltmeden saçlarıma kırk takla attırmadan çıkamıyorum.
evet öyle oluyo ne yazıkki neyse ki tek bri defa boyadım ve hatamı anlayıp bir daha saçıma boya sürmedim boyalı yerleri de kestirdim şimdi uzamasını bekliyorum parlak ve yumuşacık uzuyolar :dance:
Arkadaşlar dikkatimi çekiyor yolda yürürken,toplu taşıma araçlarında,okulda,kafede,barda,işyerinde herkesin saçları boya doğal saç rengi okadar az ki en marjinal ve değişik saç doğal saç olmuş artık...görünce hayranlıkla bakıyorum doğal saça hele ki birde yakışıyorsa afettt...
Siz ne düşünüyorsunuz sizcede en güzeli doğal olan değilmi?
oh ne mutlu sana benim yaza nişanım ondan sonrada düğünüm var onları atlatana kadar kendi saçıma dönemicem.
valla yerinde olsam daha boyatmam. boyalı saçtan tamamen kurtulmak mümkün olmuyo çünkü. uzaması gerekiyo çıkması için.
seksisinek yoruma açık bi konu herkes saygı duyar...
her renge boyadım ben sarı dışında.. ama artık boyamıycam.. 3 aydır boyamadım.. yavaş yavaş kendine gelmeye başladı saçlarım..inanın dogal saç bambaska. keske hç boyamasaymışım..
inş sabredersn sonuç olumlu olur(aynı şeyleri bnde düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?