Saç Rengi ve Saç Boyama Artık en marjinal saç doğal saç!!!

testerella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
94
1
86
İstanbul
Arkadaşlar dikkatimi çekiyor yolda yürürken,toplu taşıma araçlarında,okulda,kafede,barda,işyerinde herkesin saçları boya doğal saç rengi okadar az ki en marjinal ve değişik saç doğal saç olmuş artık...görünce hayranlıkla bakıyorum doğal saça hele ki birde yakışıyorsa afettt...
Siz ne düşünüyorsunuz sizcede en güzeli doğal olan değilmi?

Son düzenleme:
evet haklısın.ama yakısana göre degısıo bu canım:)bakımsız saçlarr kotu duuro

bence saçımın şimdiki hali doğal halinden daha güzel ve daha marjinal duruyor..

inş bu düşüncen hiç değişmez cnm...ben dip boyasının gelmesinden ve oluşan o kötü görüntüden nefret ediyorum...dip boyası gelen saçlar çok çakma duruyo...kendi düşüncem tabi...bende çok boyadım 14 yaşında siyah hint kınasıya başladım...sonra kızıl hariç her renk tonunu denedim...ayda bir dip boyası yapma gereği duyuyodm saçıma...1 yıldır doğala çevirmeye uğrasıyorm...boyadan hevesimi aldım fazlasıyla ondan da olabilir(
bide cidden artık doğal saç bana çok farklı geliyor onunda buyuk etkisi var...

dogal saç en güzeli bencede..hem saç daha saglıklı duruyor hemde en güzel yakışan kendi ana rengin bence...ama benim beyaz saçlarım çok oldugundan ayda bir boyamak zorundayım.saçlarınızda beeyaz yoksa kesinlikle ellemeyin saçınızı yazık edersiniz derim..

doğal saçımı bende seviyorum ama boyatmadan 7 ay durabildim o kötü görüntüye daha fazla dayanamadım boyadım doğal saça dönmek sabır işi ( doğal küllü kumral saçlarımı özledim hiç bir boya ile doğal saç rengimi elde edemem (

doğal saç tabiki en güzelidir. sonuçta Allahın bize bahşetiği bize yakışandır zaten. ama tabiki bende ilk 16-17 yaşlarımda kızılla başladım. kızılın her tonunu denedim. sonra siyaha geçtim. şuan röfle derken kendi saç rengimi bile unuttum.
boyasız saçlarımı hatırlıyorumda yıkayıp kurutup çıkardım. çok sağlıklı ve hacimli görünürdü. şimdi fön çekmeden yada düzeltmeden saçlarıma kırk takla attırmadan çıkamıyorum.

evet öyle oluyo ne yazıkki neyse ki tek bri defa boyadım ve hatamı anlayıp bir daha saçıma boya sürmedim boyalı yerleri de kestirdim şimdi uzamasını bekliyorum parlak ve yumuşacık uzuyolar :dance:

evet öyle oluyo ne yazıkki neyse ki tek bri defa boyadım ve hatamı anlayıp bir daha saçıma boya sürmedim boyalı yerleri de kestirdim şimdi uzamasını bekliyorum parlak ve yumuşacık uzuyolar :dance:

oh ne mutlu sana benim yaza nişanım ondan sonrada düğünüm var onları atlatana kadar kendi saçıma dönemicem.
valla yerinde olsam daha boyatmam. boyalı saçtan tamamen kurtulmak mümkün olmuyo çünkü. uzaması gerekiyo çıkması için.

ben aynı sekilde düşünmüyorum.. dogal sac rengi nasıl az olabilirki. benim etrafımda asırı cok sacını boyatmayan.. ki olmalı mı olmamalımı diye bişeyde olamaz.. önemli olan o kişinin ne istediğidir.. ben bakınca "ah ah dogal saclara bak" demiyorum yada "vah vah boyalı sacınada bak" demiyorum.. kimi yapmacıklık sever kimi dogallık sever kimi sadelik kimiside süsü püsü sever.. göreceli kavramlar bence...

valla ben de cesaret edip baya kestirdim belimdeydi saçlarım ama değdi neyse ki çabuk uzuyo 5-6 cm uzadı hemencecik kaydirigubbakcemile2

işte size en doğal ve en güzel ünlüler

Eklentiler

• $adriana-lima-007.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 124
  • $Angelina_Jolie.jpg
    95,4 KB · Görüntüleme: 90
  • $anna-kournikova-eski_yeni.jpg
    16,8 KB · Görüntüleme: 113
  • $nilll.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 112
  • $Tuba_Bykstn.jpg
    21,1 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleme:
tabi şuan aynı olmayabilirler(

Eklentiler

• $avrillavigne1_1345422%5B1%5D.jpg
    21,3 KB · Görüntüleme: 67
  • $beren+saat.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 78
  • $pelin1.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 102
  • $Elena_by_ScorpionEntity.jpg
    98,2 KB · Görüntüleme: 82
  • $özgü namal.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleme:
ben yıllardır röfleli saç kullanıyordum. doğal saçım açık kumral. hamilelik süresince boyatmadım doğumdan sonra bir kaç ay daha fırsat bulup gidemedim belime kadar uzamıştı gittim kestirdim. doğal saçın parlaklığıda başka şekle girmeside. bence saçında beyaz olmayanlar bi müddet doğal saç kullanabilir.

her renge boyadım ben sarı dışında.. ama artık boyamıycam.. 3 aydır boyamadım.. yavaş yavaş kendine gelmeye başladı saçlarım..inanın dogal saç bambaska. keske hç boyamasaymışım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…