- Konu Sahibi kelebeksvcn
-
stres yapmana hiç gerek yok canım
bende 40. haftamı doldurmuştum kesinlikle tadını çıkar
arasın bugunlerini bizde aynıydık doğsun bian önce diyoduk
doktorunun verdiği bi tarih vardır onu bekle ama kontrollarinide sakın ihmal etme
ilk bebek ve deneyimsizlik, merak hepsi bir araya geldi. etrafımdaki herkes benim doğurmamı bekliyor. artık o kadar çok arayıp soran oluyor ki acaba bende bir anormallik mi var diyorum. bir yandan da biliyorum 41 e kadar yolu var demişti doktor. işte acayip bir stres hali. cevaplarınız için yine çok teşekkürler, inşallah yakında doğururum :)
walla içime su serptiniz. ben de daha önceki haftalar rahattım, hiç öyle stres falan yoktu ama son bir hafta mahvoldum, bir çok kişinin benzer şeyler yaşamış olması beni rahatlattı. Ne güzel bebişleriniz sağlıkla gelmiş dünyaya inşallah ben de kucağıma alınca böyle sizin gibi anlatırım.
Şu suni sancı olayı da şöyle, doktor 41. haftaya kadar bekleriz eğer sancı, su falan gelmezde suni sancıyla deneriz, o da olmazsa sezeryan yaparız dedi. hem suni sancıdan korkuyorum, hem de mecbur kalırsam ne yapayım sıkarım dişimi diyorum. ama umarım kendi sancılarımla başlar doğum.
bu arada suni sancı alanlar gerçekten çok mu kötüydü ağrılar?
yanıtlayan ve içimi rahatlatan herkese çoook teşekkürler :))
walla içime su serptiniz. ben de daha önceki haftalar rahattım, hiç öyle stres falan yoktu ama son bir hafta mahvoldum, bir çok kişinin benzer şeyler yaşamış olması beni rahatlattı. Ne güzel bebişleriniz sağlıkla gelmiş dünyaya inşallah ben de kucağıma alınca böyle sizin gibi anlatırım.
Şu suni sancı olayı da şöyle, doktor 41. haftaya kadar bekleriz eğer sancı, su falan gelmezde suni sancıyla deneriz, o da olmazsa sezeryan yaparız dedi. hem suni sancıdan korkuyorum, hem de mecbur kalırsam ne yapayım sıkarım dişimi diyorum. ama umarım kendi sancılarımla başlar doğum.
bu arada suni sancı alanlar gerçekten çok mu kötüydü ağrılar?
yanıtlayan ve içimi rahatlatan herkese çoook teşekkürler :))
kelebek svcn hayırlısıyla en kısa zamanada doğurursun inş.benimde son 3 hafta.bebişin şuan kaç kilo acaba.
:) ya hakkaten insanlar hep erken doğuma alışmış, çok fazla sezaryen var sezaryenler de 38den sonra oluyor hemen, 40. haftayı bekleyen kalmadı.
Bu arada görümcemin suyu gelmiş, ama sancısı gelmemiş, suni sancıu verilmiş, adet ağrısı gibi birşeydi çok rahattı dedi.Epidural normal doğum gerçi ama bir açılma olana kadar ağrıyı hissediyormuşsun sonra hissettirilmiyormuş.
Normal doğum hikayelerini anlatan tanıdıklarım hep güzel şeyler anlattı ancak benim bebeğim 4 kiloya merdiven dayadı o korkutuyor, kendimden değil bebekten korkuyorum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?