• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık doğurmak istiyorum

Tam 39 haftalık hamileyim ben de... 40'a girdim yani 39 bitti... Bu ikinci bebişim olacak Allah'ın izniyle... Tam tamına 1 haftam var SAT'a göre. Doktorumun dediğine göre ise 2 günüm eyvahedigeldismile
Daha geçen haftalara kadar sık sık sancılanmama rağmen bu hafta ne sancı ne ağrı kaldı nedense...
Bütün hazırlıklar tamam ama sanki bu bebişim geç gelecek gibi gelmeye başladı bana da... Eğer kendi sancımla doğuramazsam suni sancıyla normal doğum yapmak istiyorum. Son günlerin bana en büyük zorluğu çok sık tansiyonumun düşmesi. Hiç halim kalmıyor. Hep yatasım var sanki. Offff :bbo:

tüm hamileler rahat ve kolay doğumlar diliyorum, cidden çok zor ve stresli birşeymiş. şimdiye kadar hamileliğin keyfini sonuna kadar sürdüm, çok güzel geçti ama son zamanlar, doğum nasıl olacak, ne zaman olacak, suni sancı mı, sezeryan mı, aman yarebbim nolur normal olsun diye düşünmekten cidden deliye döndüm. hem kendim hem de çevremdeki herkes. umarım tüüm hamilelerin doğumu istedikleri şekilde olsun, kolay olsun :))

zemuszemus wallahi doğurmadım :))
boşuna bu konuyu açmamışım değil mi ama, doğuramadım gitti. büyük ihtimalle yarın doktorum suni sancı verecek. 40+5 olucaz artık inşallah suni sancıyla doğuverir kızım:Saruboceq:

hiç stres yapma canım.kimsenin ki içinde kalmamış ya.elbet en müsait zamnda o gelir merak etme.kafana takarsan bence olumsuz etkilenebilir,dahada gecikir sancıların.

zemuszemus wallahi doğurmadım :))
boşuna bu konuyu açmamışım değil mi ama, doğuramadım gitti. büyük ihtimalle yarın doktorum suni sancı verecek. 40+5 olucaz artık inşallah suni sancıyla doğuverir kızım:Saruboceq:

inşallah cnm hadi bakalım haberlerini bekliyoruz yine buraya yaz.:1hug:

benim de cumartesi doluyor 40. haftam,Yarın kontrole gidicez, tekrar bakıcak doktor rahim açılmış mı diye, eğer açılmadıysa sezaryen günü vericek, bebeğim büyük çünkü, suyu da azalıyor.Ama sanki hafif hafif ağrım başladı.Bakalım belki gerek kalmaz.

merhaba kızlar,
sonunda doğurdum. geçen hafta pazartesi günü kontrole gittiğimde doktor açılma başlamış dedi hastaneye yatırdı. iki gün yattım çarşamba sabaha karşı 6 da bebişimi doğurdum. 40+5 günde doğmuş oldu kızım. inat ettim normal doğum yaptım 4 kilo 160 gr hemde küçük topikim.
inşallah sizlerinde doğum haberlerini bekliyorum. yapabiliyorsanız, yani sağlık problemi ve büyük bir tehlike yoksa kesinlikle normal doğurun arkadaşlar.
hepinize bolca sevgiler kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar,
sonunda doğurdum. geçen hafta pazartesi günü kontrole gittiğimde doktor açılma başlamış dedi hastaneye yatırdı. iki gün yattım çarşamba sabaha karşı 6 da bebişimi doğurdum. 40+5 günde doğmuş oldu kızım. inat ettim normal doğum yaptım 4 kilo 160 gr hemde küçük topikim.
inşallah sizlerinde doğum haberlerini bekliyorum. yapabiliyorsanız, yani sağlık problemi ve büyük bir tehlike yoksa kesinlikle normal doğurun arkadaşlar.

canım çok sevindim güle güle büyüt bebeğini sağlıklı başarılı mutlu bir ömür diliyorum ikinizede.darısı bizlerin başına inşallahhihoyyytalkisalkisalkis

gözün aydın canım...hayırlı olsun bebişin.bu arada bravo sana kilosuna epey varmış tombişin

Selamlar. Ben de 08.04.2010 tarihinde minik oğlumu kucağıma aldım Allah'ın izniyle. Doğum hikayeleri bölümünde hikayemi okuyabilirsiniz. Suni sancıyla normal doğum yaptım. Herşey çok güzeldi. Rabbim bebek bekleyenleri bir avazda kurtarsın... Sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum herkese...

Doğum hikayem :) bu linkte;

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...umuz-08042010da-dunyamiza-geldi-hosgeldi.html

merhaba kızlar,

cnm tebrikler.maşallah sana 4kilo 160gr doğurmak zor olmadımı keşke biraz anlatsaydın cnm yaşadıklarını.uzun boylu yapılı falanmısın yoksa minyonmu.bende 38+5 deyim.normalmi sezeryanmı diyip duruyorum kendime.kaç dikişin var bu arada.çok soru sordum..:oklava:

doğum yapan arkadaşlar hepinizin gözü aydın.Rabbim meleklerinizle hayırlı uzun ömürler versin hepinize.darısı da bizim başımıza

benim de iki gün sonra 40,hafta doluyor ama bebişim hala inmedi. 40+3 daha bekleyip suni sancı olmazsa sezeryan deneyelim diyor. fazla bekleme taraftrı değil doktorum. bende bebek çok yukarıda olduğu için acaba suninin bi etkisi olmazsa diye telaşlanıyorum. direk sezeryan mı istesem:85:

arkadasım 40 ila 42 haftaya kadar normal aralıkla neden erken dogurmak için acele ettiğini anlaamıyorum albert ainştayn anne karnında 42 haftayı tamamlamış bugun bilim adamları bu mantıkdan yola çıkarak bilişsel gelişim için 40 ve üzerini bebegi riske atmıyacak nitelikdeyse destekliyor

Back
X