• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artik delirmek uzereyim...

boşan demek kolay ama senin için de başka yapacak bişey yok gibi

Benim yardim edecegim bi durum olsa ederim yapabilecegim tek sey orada kesilecek dogranacak bisiler varsa onlari yapmak. Yogunluk olimca da gittim zaten. Bir de herkese boyun egip kocam ve ailesi ne derse o deyip evimde oturmak. Yani benim fikirlerim olmucak. Omlar dusuncek ben tmm dicem. Ha kayinvalidem kayinbabam bana asla koti davranmadilar. Ama hep kendi dogrulari var sadece.elalem ne der. Gezip ne yapvaksiniz cok gereksiz vs. Tatile gidip 2 bin lira harcadiklari icin gecen gun guldu akrabalarina. Yani bunlar cok gereksiz seyler onlar icin.tmm bu onlara hereksiz gelebilir normal. Ama esim diyemez miydi biz yeni evliyiz kiz boyle bi yere geldi. Arkadas ortami isi vardi. Ben istedigim ici lafima guvendigi icin geldi. Beraber bi sure zaman gecirelim diye. Aksamlari bile gelip ya t izler ya acip mac sonuclarina bakar. Ya da oyun oynar. Diyemez mi hadi cok skldn biraz gezelim diye. Bir de kendim kucuk bi abm var oraya gidiyorum ara sira. Tek basima oturup bi kah e iciyorum. Tum sosyal hayatim bu artik. Bi de mahalle pazarina gidihorum esimle haftada bi kez. O bile bi zevk oldu artik.

Eşin ailesine baglı babasından korkuyor belli ki orda yaşadığın sürece ilgi alanı vs bekleme yapmaz çünkü bi kere çok taviz vermişsin ne demek bana küstü msj atıyorum cevap vermiyor kahvaltı hazırlıyorum yemiyo ne yaptın da küstü sana ortada sebep yok beyimizin ailesinin yanında kıçı kalkmış sende küs ona ağırlığını koy baktın olmuyo blöf
yapma git ailenin yanına ve
gerçekten orda mutsuz oldugu anlayana kadar dönme!!!!
Valla suan kalkip valizimi hazirlayip gitmek istiyorum acikcasi. Ama kayinbabam hasta. Kalbine pil takilcak. Adamcagizin bu zamaninda gitmem olmaz. Kayinvalidem bizde kaliyor. Esimi zerre dusunmuhorum suan. Ama annemle babama yazk. Kayinbabam cikinca belki bende kalmadi gerekecem. Hem moral bozuklugu olmasin ona skmdi diye dusunuhorum.

boşan demek kolay ama senin için de başka yapacak bişey yok gibi
Aslinda gecer dedim. Yeni dedjm. Her evlilikte oluyodur drdim. Ama sonra baktim hayir olmuyor. Cicim aylari diye bisey varmis ben hic yasamadim. Evlenen insanlara bakiyorum. Esiylr orda burda. Haftada bi gun izinleri var. Piknige gidiyolsr yemege gidiyolar. Hic bisi yapmasalar bi kahve icmeye gidiyolar. Benim ayda yilda bir beyefendinin cani tatli isticek ya da akli gelecek de hadi cikalim diyecek. Hep benim istememle. Isin kotu yani artik ben de cikmayi istemez oldum. Onunla bisi yapasim gelmez olmus dusundum de

Cok tartistik.bu yuzden yazin burada kucuk bi park var. Gondol var orada. Oraya gidip gondola binelim dedi bi kac kere gunahina girmeyim. :)

Çok üzüldüm.. böyle erkeklere uyuz oluyorum ve seni o kadar iyi anlıyorum ki.. ben de yaşadım ilgisizliği ve bencilliği.. Bu hayatta nefret ettiğim şey varsa o da kontrol edilip önemsenmemek! Ama biraz sende de kabahat ver, baştan ipleri vermişsin eline

Çok üzüldüm.. böyle erkeklere uyuz oluyorum ve seni o kadar iyi anlıyorum ki.. ben de yaşadım ilgisizliği ve bencilliği.. Bu hayatta nefret ettiğim şey varsa o da kontrol edilip önemsenmemek! Ama biraz sende de kabahat ver, baştan ipleri vermişsin eline
Aslinda hic taviz vermemeye calistim hala oyle ama bi yyerleerde yanlis yapmisim. En buyuk yanlisimda herkesi birakip gelip buraya yerlesmek oldu. Ooof off

Back