Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla suan kalkip valizimi hazirlayip gitmek istiyorum acikcasi. Ama kayinbabam hasta. Kalbine pil takilcak. Adamcagizin bu zamaninda gitmem olmaz. Kayinvalidem bizde kaliyor. Esimi zerre dusunmuhorum suan. Ama annemle babama yazk. Kayinbabam cikinca belki bende kalmadi gerekecem. Hem moral bozuklugu olmasin ona skmdi diye dusunuhorum.Eşin ailesine baglı babasından korkuyor belli ki orda yaşadığın sürece ilgi alanı vs bekleme yapmaz çünkü bi kere çok taviz vermişsin ne demek bana küstü msj atıyorum cevap vermiyor kahvaltı hazırlıyorum yemiyo ne yaptın da küstü sana ortada sebep yok beyimizin ailesinin yanında kıçı kalkmış sende küs ona ağırlığını koy baktın olmuyo blöf
yapma git ailenin yanına ve
gerçekten orda mutsuz oldugu anlayana kadar dönme!!!!
Aslinda gecer dedim. Yeni dedjm. Her evlilikte oluyodur drdim. Ama sonra baktim hayir olmuyor. Cicim aylari diye bisey varmis ben hic yasamadim. Evlenen insanlara bakiyorum. Esiylr orda burda. Haftada bi gun izinleri var. Piknige gidiyolsr yemege gidiyolar. Hic bisi yapmasalar bi kahve icmeye gidiyolar. Benim ayda yilda bir beyefendinin cani tatli isticek ya da akli gelecek de hadi cikalim diyecek. Hep benim istememle. Isin kotu yani artik ben de cikmayi istemez oldum. Onunla bisi yapasim gelmez olmus dusundum deboşan demek kolay ama senin için de başka yapacak bişey yok gibi
Aslinda hic taviz vermemeye calistim hala oyle ama bi yyerleerde yanlis yapmisim. En buyuk yanlisimda herkesi birakip gelip buraya yerlesmek oldu. Ooof offÇok üzüldüm.. böyle erkeklere uyuz oluyorum ve seni o kadar iyi anlıyorum ki.. ben de yaşadım ilgisizliği ve bencilliği.. Bu hayatta nefret ettiğim şey varsa o da kontrol edilip önemsenmemek! Ama biraz sende de kabahat ver, baştan ipleri vermişsin eline