• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artik delirmek uzereyim...

Bak askim burayi devret dedim. Gidelim ankaraya 2+1 bi ev tutalim borcumuz da kalmadi dedim. Sen bi ise gir ben bi yere giriyim dedim. Direk kizdi sen ne isi ... vs derken lafini kestim zaten iki dersim var mezun olup girerim dedim. Ikimizin maasi bize yeter suan dedim. 1 sene kpss ye hazirlaniriz dedim. Belki bi yerlere ataniriz paramizin uzerine de kredi ceker evimizi aliriz dedim. Cevap yok. Askiiim dedim cbp yok. Gulumseyerek durttum ask yaa falan diye sonrasi malum. Burayi da satalim elimizde avucumuzda bisi kalmasin kalalim. Brn millete kuyrugunu skstirdi s.kt.r oldu geldi dedirtmem dedi aynen noylr cok afedersiniz ama. E bu lafin uzerine bende de sirinlik tatli dil kalmafi haliyle. Bu sene de beklerim ama aynisi olursa seneye ben giderim dedim. Hemen git 3-5 ay gelme vs sonrasi malum iste.

Arkadasim evliliginde de sorun var senin bence. Diger arkadasin da dedigi gibi o ne yaparsa yapsin da senin ise girmen gerek kendin icin. Cunku biliyorsun ne olacagi hic belli degil. Ustelik bu adam ilk gunden anne evine gondermeye kalkan biri seni. Ustelik duzenli maasi, isi yok. Ise girmen sart. Bence ise gir, anneme gonderirsen de giderim de. Oyle kolay degil o isler, seni korkutmaya çalışıyor
Evet ko dugunda gidecegim dedim godecektim de blof degildi. Senden sogudum artik dedim. Farkimdaysan umrumda degil defi bi kez. Yarim saat bi saat sonra askim cnm geliyor sinirle decim vs hep bn giderim dedim ama hic birakmadi. Is konusuna gelince de zaten tek derdim o. Unv bitincce diyorum. O da bu donem iki dersim var sadece.ama is imkani cok kisitli burada. Ins bi is bulurum. Ama ben ciddi ciddi kayinbabam iyi olunca anneme gidip yaza kadar kalmayi dusunuyorum sinavlardan sonra. Cekilmiyor cunku artik.

Üzgünüm ama bana eşiniz çok sayko biri gibi geldi.
Laf anlayacağa benzemiyor.
Kendinizi tüketmeyin derim.
Girmezse girmesin.

Sigortali sadece bayanlarin calistigi bi cagri merkezi bildum. Bi hafta dene dedi israrlarimdan sonra. Ama babasi insanlar ne der vs konusjmca aymi gum cikardi isten. Nebkavgalar ettik. Nuh diyor peygamber demiyor.

Evet ko dugunda gidecegim dedim godecektim de blof degildi. Senden sogudum artik dedim. Farkimdaysan umrumda degil defi bi kez. Yarim saat bi saat sonra askim cnm geliyor sinirle decim vs hep bn giderim dedim ama hic birakmadi. Is konusuna gelince de zaten tek derdim o. Unv bitincce diyorum. O da bu donem iki dersim var sadece.ama is imkani cok kisitli burada. Ins bi is bulurum. Ama ben ciddi ciddi kayinbabam iyi olunca anneme gidip yaza kadar kalmayi dusunuyorum sinavlardan sonra. Cekilmiyor cunku artik.
En başta Allah kolaylık versin. Daha yeni evlisiniz, git demeler, boğazınızı sıkmalar, elini kaldirmalar... Bunlar ağır şeyler. Bunları görmemezlikten gelip bunu sırf iş durumuyla bağdaştırmak hata bence. Size söz hakkı tanımıyor ki, sizin istediğiniz gibi işe girse de bu problemler devam etmeyecek mi? Kaldı ki annenize bile bağırmış...

Üzgünüm ama bana eşiniz çok sayko biri gibi geldi.
Laf anlayacağa benzemiyor.
Kendinizi tüketmeyin derim.
Girmezse girmesin.
Gercekten boyle degildi. Ailesinin yanina gelince amlayissiz okuz bi adam oldu. Laf anlamaz soz dinlemez tuhaf biri oldu cimti. Dusunuyorum bir omur cekebilecek miyim. Sure uzadikca her sey daha zor olursa. Daha da kotusu 7 ayda soguttu beni. Ne bi surpriz ne guzel bisiler. Ne birlikte bisiler hapalim llayi yok. Olsa da com nadir belki 1-2 kez olmistur. Gerisi hep benim zorlamamla. Bulundugumuz sehir nevsehir. Kapadokya cok guzel. Ama bir kez bugun is yogun degil senle urgup e goremeye gidelim dedi mi. HAYIR. Ancak ankaradan misafir fln gelir de onlarla gezecek olursak.

En başta Allah kolaylık versin. Daha yeni evlisiniz, git demeler, boğazınızı sıkmalar, elini kaldirmalar... Bunlar ağır şeyler. Bunları görmemezlikten gelip bunu sırf iş durumuyla bağdaştırmak hata bence. Size söz hakkı tanımıyor ki, sizin istediğiniz gibi işe girse de bu problemler devam etmeyecek mi? Kaldı ki annenize bile bağırmış...
Aynen oyle. Anemin gzoleri dlldu elleri titredi. Tansiyonu var ve kalp hastasi rengi atti. Cunku haketmedigi bir bagiristi. Nisan altinlarim sizde kalsin anne el opmeye geldigimizde alirim ben dedim. Babasi gelince ankaraya kendi akrabalarinin taktiklarini vermeyeceklerse hic takmasinlar dugunde de demis. Bu yuzden anneme siz bize guvenmiyosunuz diye bagirdi. Halbuki ben demisyim. Ustelik esime de demistim. Noyle bir durum var bilgin olsun diye.

Gercekten boyle degildi. Ailesinin yanina gelince amlayissiz okuz bi adam oldu. Laf anlamaz soz dinlemez tuhaf biri oldu cimti. Dusunuyorum bir omur cekebilecek miyim. Sure uzadikca her sey daha zor olursa. Daha da kotusu 7 ayda soguttu beni. Ne bi surpriz ne guzel bisiler. Ne birlikte bisiler hapalim llayi yok. Olsa da com nadir belki 1-2 kez olmistur. Gerisi hep benim zorlamamla. Bulundugumuz sehir nevsehir. Kapadokya cok guzel. Ama bir kez bugun is yogun degil senle urgup e goremeye gidelim dedi mi. HAYIR. Ancak ankaradan misafir fln gelir de onlarla gezecek olursak.
Bazen acaba erkekler mutant mı diye düşünüyorum.
Ama bunu ben ex sevgilimde de gördüm.
Hani kız evlat aileye daha bağlıdır denir ya , yalan o.
Asıl erkekler ölür ana-baba-abla için.
Sanki onlar olmadan hayatın bi anlamı yokmuş gibiler.
O yüzden aileyle ilgili küçücük bir şey size yansır , yansıyacak.
Beklentilerinizi düşük tutun.

Bende onu söylüyorum ya demek ki bu evlilik yolunda gitmiyor bu yüzden bir kadın olarak öncelikle kendinizi garanti altına alın bir iş sahibi olun diyorum.
Gitmiyor ama is bulsam degisecek mi onu bilmiyorum. Buldugum her ise bir bahane bulunuyor. Izjn verilmiyor. Devlet meselesine donusuyor olay. Onlarin aklina yatan bi is de aof bitmeden bulamam hos bitince de 2 yillik bi bolumden nasil bi is bulurum bilemiyorum o da ayri bi mesele ya.

Bazen acaba erkekler mutant mı diye düşünüyorum.
Ama bunu ben ex sevgilimde de gördüm.
Hani kız evlat aileye daha bağlıdır denir ya , yalan o.
Asıl erkekler ölür ana-baba-abla için.
Sanki onlar olmadan hayatın bi anlamı yokmuş gibiler.
O yüzden aileyle ilgili küçücük bir şey size yansır , yansıyacak.
Beklentilerinizi düşük tutun.
Ama benim hayalimdeki evlilik ve tanidigim sevdigim adam bu degildi ki.

Arkadaslar bunlar bosanma icin yeterli gerekce midir. Yani bu kadarvik seye hemileri yakmaya degmez diyen var mi.ben inanin cok yoruldum. Sadece kendimi yipratiyorum. Biktim.bu kadar etkisiz eleman olmaktan gercekten. Belki sinirle mi soyluyorum bilmiyorum ama cidden bugun konusm
ayi dusunuyorum esimle.

Bi tartismamizda esime yeter artik ya burayi sat gidelim ya da ben tek gidecegim dedim. Cok fena kavga etmistik o zaman. Kayinbabama soyledi sanirim. Adam burayi sat git oglum yoksa yuvan dagilacak demis. O adam bile anladi. Bizim ki anlamiyor. Gelmis bana hayallerimi vs birakip gidecegim senin icin diyor uzgun uzgun. Gel de gidelim de. Karsimda kedi yavrusu gibi. Ama en ufak kotu bir sey olsa eyvah yani yer basimi. Gidelim diyemedim oyle yapinca.

kendi işinizin iyi bir geliri varsa eşiniz bırakmasın bence sizde okulununz bitince iş ararsınız eğer uygun bir iş bulursanız o zaman eşinizi iknaya çalışırsınız..yoksa inanın iş bulmak çok zor özellikle evli insanlar için tecrübeyle sabit öyle az maaşlar veriyolarki ev geçindirmek kirada oturmak hele birde çocuk olunca masraflar iyice artıyor bütün bunları karşılamak zorlaşıyor ...geçim sıkıntısı yüzünden eşim beni gezdirmiyo yada süprizler yapmıyo durumları hiç aklınıza gelmiyor hep ay sonu nasıl gelir düşünüyor insan ...biraz daha sabredin düzeninizi hemen bozmayın bence : ))

Ama dusunun yani bunum bile onayini almis ondan sonra gelip satalim tamam vs vs diyor. Allahim cildircam eski zamanlarimi hatirladikca.

Ama dusunun yani bunum bile onayini almis ondan sonra gelip satalim tamam vs vs diyor. Allahim cildircam eski zamanlarimi hatirladikca.
Sonuç nasıl oluşmuş buna bakmayın, satmayı kabul ettiyse istediğiniz olur. Ama problem bence sadece iş değil. Eşinizin size yaklaşımı.

kendi işinizin iyi bir geliri varsa eşiniz bırakmasın bence sizde okulununz bitince iş ararsınız eğer uygun bir iş bulursanız o zaman eşinizi iknaya çalışırsınız..yoksa inanın iş bulmak çok zor özellikle evli insanlar için tecrübeyle sabit öyle az maaşlar veriyolarki ev geçindirmek kirada oturmak hele birde çocuk olunca masraflar iyice artıyor bütün bunları karşılamak zorlaşıyor ...geçim sıkıntısı yüzünden eşim beni gezdirmiyo yada süprizler yapmıyo durumları hiç aklınıza gelmiyor hep ay sonu nasıl gelir düşünüyor insan ...biraz daha sabredin düzeninizi hemen bozmayın bence : ))
Maddi sikintilar yuzumden degil ki benim esimin gezdirmemesi surpriz yapmamasi. Bir yere gidip yurumek icin ya da bir cay icmek icin cok paraya ihtiyac yok. Sabah operek uyandirmak icin. Ara sira kahvalti hazirlayip surpriz yapmak icin. Yazin iyi para kazandi esim evet. Ve sonuc yine ayniydi. Peki gezmedik ozel bisiler yapmadik romantik bi hemek yemedik. Birikim icin mi dersiniz. Kis ayinda kiramizi odemek mutfak masraflarini karsilamak icin uc kurus kenarra atmadik. Esimin bi lafi geliyor aklima. Kimsenin gunahini almak istemem ama. Siz bisey cikarir misiniz bu.laftan. kahvaltilik bitmisti. Esimin de parasi oldugu icin markete girip kahvaltilik alalim dedim. Gulerek dedi ki zaten bi babam bi sen cebimde para gormeyin yeter ki. .

Son düzenleme:
Sonuç nasıl oluşmuş buna bakmayın, satmayı kabul ettiyse istediğiniz olur. Ama problem bence sadece iş değil. Eşinizin size yaklaşımı.
O blof yapti eminim. Satacak insan cidden bana deger veren insan satmaz der ki hayatim bundan sonra hesabimizi beraber tutalim. Kararlarimizi kendimiz verelim. Annem bab evet uzulmesin kirilmasin diye her seye karismalarina izin verdim ama bu bizkm hayatimiz. Bundan sonra daha dikkatli olalim. Kendimizi yopratmayalim. Der. Ama hic sucunu kabullenmeyip tmm sen istiyosun diye satalim demez.tum hayallerimi burada birakicam diye duygu somurusu de yapmaz. Ben zaten isyerinin satilmasini degil onjn degismesini istedim en cok ama o sinirle is yeri dedi.. simdi ise cidden istihorum cunku kayinbabamin artkk cok calismasi hastalihindan dllayi yasak. Adam yazin yogunluga dayanamaz.

evlenirken işi bu degil miydi? bunu bilerek evlenmişsin... bu işler böyle olur normaldir. önce sen şirketi geçindirirsin sonra şirket seni geçindirir. memurluk degil ki bu. madem çalışabilen birisin bi süre sen de yardım et adama. düze çıkarsınız belkii. daha 7 ay olmuş altı üstü. kocanın sana vakit ayırması lazımdı tabi o başka.

evlenirken işi bu degil miydi? bunu bilerek evlenmişsin... bu işler böyle olur normaldir. önce sen şirketi geçindirirsin sonra şirket seni geçindirir. memurluk degil ki bu. madem çalışabilen birisin bi süre sen de yardım et adama. düze çıkarsınız belkii. daha 7 ay olmuş altı üstü. kocanın sana vakit ayırması lazımdı tabi o başka.
Tanistigimizda isi bu degildi. Bu ise girerken de bana soylenen annem babam var kendi isimiz baskasinin emrinde calismicam sana vakit ayiririm. Paramizi birimtirip evimizi aliriz bi sure sonra. Cok sklrsan calisirsin sana da sogorta fln yapariz vs vs idi. Bu is degil sorun. Esimin bu is ve ailesine verdigi degerden benim nasil psikolojimin bozuldugunu ondan baska kimsem olmadigini ona ihtiyac oldugunu gormemesi.

Eşin ailesine baglı babasından korkuyor belli ki orda yaşadığın sürece ilgi alanı vs bekleme yapmaz çünkü bi kere çok taviz vermişsin ne demek bana küstü msj atıyorum cevap vermiyor kahvaltı hazırlıyorum yemiyo ne yaptın da küstü sana ortada sebep yok beyimizin ailesinin yanında kıçı kalkmış sende küs ona ağırlığını koy baktın olmuyo blöf
yapma git ailenin yanına ve
gerçekten orda mutsuz oldugu anlayana kadar dönme!!!!

Back