Kizlar merhaba.cok sinirim bozuk yine. Daha once esimle ankaraídan kucuk bir sehire geldigimizden burada kayinbabam kayinvalidem ve esim bir yemek sirketi kurdugumuzdan bahsetmistim. Neyse. Kayinbabam rahatsiz. Suanda hastanede. Isyerini devralmak isteyen birileri var. Esimle dun konustuk. Ben bu sene aof den mezun olucam ins. Seneye kpss girecegim. Esime sen de gir seneye dedim. Kizdi. Lise mezunu oldugu icin sadece hademe olacagini dusunuyor. Hademelere lafim yok keske hademe olsa bu isten iyi. Ama o hademe olamam vs dedi. Ben de sadece hademe olunmadigini anlattim. Annesinin yaninda anlamadan bagirdi.sonra sakinlesti. Daha sonra ise babam iyi degil bak dedim onumuzdeki yazin yogunlugunu kaldiramayabilir. Bu isyerini devredelim. Ankaraya tekrar gidelim. Bir ise gir. Ben de ise girerim orada is imkani cok dedim. Burada calismama izin vermiyor. Ona da biraz tepki gosterdi. O zaman unv bitirince bankalara basvururum buradadan kolay is bulurum. Paramizi da bankaya koyariz dedim. Uygun aklina yatan bisi olursa sadece kendi cevirecegin yine isyeri ac dedim. Ben insanlara kendimi guldurtmem de. Kuyrugunu skstirip geldi dedirtmem de vs vs. Kizdi bagirdi. Onumuzdeki yaz ayinda da gorucem burayi dedi. Ben de dayanadim. Onumuzdeki seneyi de gor bu sene gibi olur ve sen inadina devam edersen ben giderim ankaraya dedim. Git hatta simdi git 3-5 ay gelme dedi. Simdi gidemem biliyosun dedim. Cunku kayinvalidem bizde kaliyo kayinbabam hastanede.babam cikinca git dedi. Sinavlarim var maalesef dedim. Cok uzatmak istemiyorum ama not duseyim. Kizlar bu sehire geldim geleli esim bir gun izin yapmadan calisti. Evlendigimizin ikinci gunu ben bi bakip geliyjm diye ise gitti. Ne tatile gittik.ne bi surpriz yapti. Ne hadi bu aksam cikip gezelim dedi. Ben cikalim dedim. 5 ay falan hep calisti benimle disari cikmadi patlayacaktim. Kavgalar ettik.ailenin yanina git dedi kac kez. Kac kere elini kaldirdi ama vurmadi.en sonunda bi kac kez cikip gezmeye basladik. Isyeri de cok iyi cok kazandirir baskasinin emrinde calismasin falan diye kayinbabamlar ikna edip beni bu kucucuk ilceye getirdi. Ama en yogun olan yaz sezonunda kis icin 3-5 kurus kenara atmadilar. Ekstra bisiler cikmazsa kisa kiraydi mutfak masrafiydi komurdu ne yapcaz bilmiyorum. Dunden beri kus beyefendi. Sabah kaldirmadi bile. Her sabah kayinvalidemle ikisine hayirli isler derim kahvalti fln hazirlarim. Ama bugun uyandirmadi. Tesaduf kendim kalktim. Hazirladigim kahvaltiyi yemedi.msjlar attim. Cvp bile vermedi. Cok bencil. Hep kendi istedigi olsun ister. Ne kadar para kazanmis ne almis ne yapmis haberim olmaz. Evin erkegi o ya. Asla para olaylarindan haberim olmaz. Kac kez bana birak kazandigini ya da bankaya yatir harcanmasin dedim. Bana birakmaz zaten bilmem bile bugun parasi varmis yokmus. Yani anlayacaginiz ben onu icin evde otur yemek yap gezmen istiyosan tek basina cik gez parama puluma karisma tarzi bir es olmaliyim. Ama olamiyorum. 7 ay oldu evleneli. Kac kez bosanmayi dusundum. Ccok bencil beni hic dinlemiyor. Hemen bagirip cagiriyor. Yardim edin ne olur.
Son düzenleme: