ben genelde yedikten sonra ki pişmanlığımı düşünüyorum
nasıl pişman olacağımı
birde bebekten sonra ona zarar diye light ürünleri de bıraktım light cola yok light çikolata bisküvi vs...
benim iradem sonradan geldi nasıl geldi bilmiyorum bilincim değişti sanırım önceden bende çok iradesizdim
şimdi bi hırs yapınca lokma almıyorum ağzıma
ben genelde yedikten sonra ki pişmanlığımı düşünüyorum
nasıl pişman olacağımı
birde bebekten sonra ona zarar diye light ürünleri de bıraktım light cola yok light çikolata bisküvi vs...
benim iradem sonradan geldi nasıl geldi bilmiyorum bilincim değişti sanırım önceden bende çok iradesizdim
şimdi bi hırs yapınca lokma almıyorum ağzıma
Ne guzel iradeli olmak cok iyi bir sey, gipta ediyorum, biraz once aglama krizi gecirdim cok kafama takmisim, etrafimda da cok kilolu kisi olmadigindan kendime cok kiziyorum
Evet cok zararli ona da yaniyorum zaten kusmak istiyorum o da olmuyor, yedigimle kaliyorum ustune de bi su ohhh hepsi midemde ama vicdan azabi da tavan yapiyor tabi, sagolun tekrardan
tatlım öncelikle kafandaki ismi değiştireceksin bikere rejim olmayacak bunun adı herşeyi yiyerek az yiyerek, 7.den sonra bir şey yemeyerek en az 2 litre su içerek çok rahat kilo verebilirsin ben bu şekilde 3 ayda falan 8 kilo verdim ve hiç stres yapmadan yeri geldi tatlımıda yedim bisküvimide yedim çikolatamıda yedim ama inan hiç kafama takmadım sana diyeceğim dikkatli beslen ama buna rejim adını koyma dikkat ediyorum de ,çünkü ismi rejim olunca daha fazla çıldırmış gibi yiyor insan, ama altın kural 7.den sonra kesinlikle hiçbirşey yeme ha belki enerjinin düştüğü akşamlarda 1 adet meyve veya 1 kase yoğurt yiyebilirsin
ayyy sen çok tatlısın. boşver ya. seni böyle de sevecek çok insan vardır hayatın da. artık sen de sev kendini.
kafana takınca zaten daha kötü oluyor.biraz salla.
ben de öyleydim. kafama taktığım için strese giriyordum, strese girince yemek yiyordum, yemek yiyince kilo alıp gene stres falan böyle kısır bir döngüydü işte.
bence sürekli ev dışında ol. ev kıyafetleri giyme. evdeysen bile iki dirhem bir çekirdek giyin. yoksa o bol ve rahat kıyafetlerle anlamıyor insan. sürekli gezmeye çık, işin yoksa boş boş dolaş sokaklarda . hatta git bir akrabanda ya da arkadaşında yatılı kal. o zaman dikkat ediyordum ben yediklerime. utanıyordum başkalarının evinde hemen doydum diyordum, kibarlıktan daha yavaş da yiyordum bir de. işe yaradı kaç kez.
bir de ya çok mutluluktan ya da çok üzüntüden iştahım kesilir benim.
mesela bu ara üzüntüden çok verdim. lise sonda çok kilo almıştım, üni. de 2 sınıfta zayıfladım nası irade geldiyse bilmiyorum bir daha gelmedi. son iki yıldır gene çok almıştım yaklaşık 15 kilo da benim fazlam vardı. tartılmadım ama 5 falan vermişimdir.
abi böyle bi şekilde vermezsin inşallah.
tatlım öncelikle kafandaki ismi değiştireceksin bikere rejim olmayacak bunun adı herşeyi yiyerek az yiyerek, 7.den sonra bir şey yemeyerek en az 2 litre su içerek çok rahat kilo verebilirsin ben bu şekilde 3 ayda falan 8 kilo verdim ve hiç stres yapmadan yeri geldi tatlımıda yedim bisküvimide yedim çikolatamıda yedim ama inan hiç kafama takmadım sana diyeceğim dikkatli beslen ama buna rejim adını koyma dikkat ediyorum de ,çünkü ismi rejim olunca daha fazla çıldırmış gibi yiyor insan, ama altın kural 7.den sonra kesinlikle hiçbirşey yeme ha belki enerjinin düştüğü akşamlarda 1 adet meyve veya 1 kase yoğurt yiyebilirsin
Bugun kendime geldim artik tekrar baslayacagim SAGLİKLİ BESLENMEYE evet adi saglikli beslenmek olacak rejim demeyecegim cidden psikolojimi bozuyor, bugun bi aglayip dusunup icimi bosaltip kendime geldim, insallah kararli olurum iradeli olurum insallah ya artik bir seyi yarida birakmak istemiyorum omur boyu saglikli yemek istiyorum, ilerde kanser olucam diye de korkuyorum, saglik her seyden once geliyor tabiki,sonra kilo suanlik
Bugun kendime geldim artik tekrar baslayacagim SAGLİKLİ BESLENMEYE evet adi saglikli beslenmek olacak rejim demeyecegim cidden psikolojimi bozuyor, bugun bi aglayip dusunup icimi bosaltip kendime geldim, insallah kararli olurum iradeli olurum insallah ya artik bir seyi yarida birakmak istemiyorum omur boyu saglikli yemek istiyorum, ilerde kanser olucam diye de korkuyorum, saglik her seyden once geliyor tabiki,sonra kilo suanlik
tatlım hiç stres yapma ki kilonda abartı bir kilo değil öncelikle başarısız rejim girişimlerini rafa kaldır unut onları yarından itibaren kendine yeni bir sayfa aç kendini aç bırakma ara öğünlerde seni tok tutacak şeyler ye canın birşeyi o an çok mu istiyor git ye aklın onda kalmasın haa ne yap tamamını yeme ama bir kısmını ye nefsinin çok düştüğü şeylerde kendinle çok savaşma kolay gelsin şimdiden:)porsiyonlarını küçült zaten bir süre önceden yediğin miktarların fazla geldiğini yiyemediğini göreceksinnn
tatlım hiç stres yapma ki kilonda abartı bir kilo değil öncelikle başarısız rejim girişimlerini rafa kaldır unut onları yarından itibaren kendine yeni bir sayfa aç kendini aç bırakma ara öğünlerde seni tok tutacak şeyler ye canın birşeyi o an çok mu istiyor git ye aklın onda kalmasın haa ne yap tamamını yeme ama bir kısmını ye nefsinin çok düştüğü şeylerde kendinle çok savaşma kolay gelsin şimdiden:)porsiyonlarını küçült zaten bir süre önceden yediğin miktarların fazla geldiğini yiyemediğini göreceksinnn
Cook tesekkur ederim, dediklerinizi deneyecegim umarim basirili olurum daha cok etrafimdan laf yemek istemiyorum zayiflamam gerek, tekrardan tesekkur ederim
Bence iradeniz zayifsa yiyin ama hareket edin. Yemek yemek kimileri icin zevktir, siz de onlardansiniz belli ki. Ilk etapta ayni seyleri yiyin ama bir hareket programi olusturun. Gunde 2 kez merdiven cikip inin, 10 kez evin odalarini hizli hizli dolasin, muzik acip dans edin gibi basit seyler. Yediginizi yakmaya baslarsiniz, zamanla da iradenizi guclendirip abur cubur yerine saglikli seyler yemeye baslarsiniz.
Bu ara ben de öyleyim. Sadece yemekle mutlu oluyorum psikolojik olarak zor dönemlerden geçtiğimden.
Yanına nakit almamak filan değil de kendini ikna etmek gerekiyor. Yalnızken bi gün oturup üç dört saat kendî kendine konuşup kendini ikna etmelisin. Ama öyle beş dakkalık ikna değil. Cîddi konuşcan.
Bak benim bi diyet mantığım var. Geçici diyet yapıp diyet bitince kiloları geri almamak için. Bir de yapamayacağımız kadar sıkı diyetlere başlayıp da kendimizi boşuna kandırmayalım diye. Spor destekli bi yaz planı yaptım kendime. Burdan isteyen arkadaşlar gelirse diyet forumunda bir başlık açar oraya yazarım planımı, hep beraber birbirimize destek olup dayanışırız.
Canımız bişi yemek isterse foruma yazarız, abur cubutlara alternatif diyet tarifler uydururuz benim aklımda var bikaç tane.
Bence olur sizce :2: