Bıktım bu kilolardan

Sevgili Kadinlar Kulübü ailesi 1 bucuk yildir evliyim ve evlenmeden önce 48 kiloydum boyumda 1.58 gayet guzel bir fizigim vardi kendim de guzeldim ama simdi 62 kilo oldum her seferinde diyet yapicam yapicam diyorum olmuyor yapiyorum 55 kiloya dusuyorum sonra bunaliyorum geri kilo aliyorum esim istahli bir insan degil bende yemek yapmayi asiri severim o da tabaginda bir seyleri yarim birakinca onunkileride yedim sonra boyle oldum o kadar bunaldim ki napicam bilmiyorum biraz oncede yine bir seyler yedim gece vakti esimde gozume cok iradesiz gelmeye basladin artik dedi ve bana yazik sana der gibi baktigini hissettim ben bir seyler yerken. Kendimi cok kotu hissettim ve yedigim seyde kursagimda kaldi. Yemek yemeyi asiri seven bir insanim surekli zayif hallerime özlem duyuyorum motive olamiyorum kilo vermek icin her gun uzuluyorum. Uzulup bir de utanmadan hala yiyiyorum bir fikriniz var mi benim icin?
69 kilodan 61e dustum.Aynanin karsisindan cekilemiyom😂Ne gobek kaldi ne bisey.62 kilo da nasil kilolu duruyosunuz anlayamadim

Boya göre kilonuzu 55 ideal. Limonlu tarçınlı su iştah kesiyor denedim bide 4812412 sayılarını tek tek tekrarlayın.

Esim gobegini saklamaya mi calisiyorsun bir de dedi belli etmedim ama kendimi cok kotu hissettim belkide gercekten iradesizimdir. Evet hep esimin tabagindakileride ben yedim gunahtir cope gitmesin yaptim o kadar kafasindaydim😔
O zaman porsiyon küçültmesi yapacaksın yada küçük tabaklara koyacaksın.Büyük tabaklara ne kadar yemek koysan da az geliyor insanın gözüne sonra bitirmek için uğraşıyorsun.Ve ayrıca kesinlikle Leslie yapmanı öneririm çok güzel sıkılaştırıyor.

Ayni boydayiz o yuzden dedim.Belirtmeyi unutmusum.Bi de konu basligini okuyunca bayaaa bi kilolu sandim.
Bence gayet kilolu. Annem yaklaşık o boylarda 62-63 kilo civarı bildiğiniz şişko kadın. Tombik diye seviyoruz. Benim boyum konu sahibinden oldukça uzun 62 kilo olsam şu boyla acil diyete girerim.

Neden motive olamıyorsunuz acaba kilonuzla memnun değilsiniz, ben eski kiyafetlerime bakarak motive oluyorum mesela.
Bir de bir anda yemeyi kesmek gercekten zor azaltarak kesmeyi deneyin eşinizinkileri yemeyi birakin mesela ilk aşamada ve az yemek yapın artıyorsa kolaydan başlayın bir kilo bile gitse moraliniz yerine gelir devamı gelir.

Sevgili Kadinlar Kulübü ailesi 1 bucuk yildir evliyim ve evlenmeden önce 48 kiloydum boyumda 1.58 gayet guzel bir fizigim vardi kendim de guzeldim ama simdi 62 kilo oldum her seferinde diyet yapicam yapicam diyorum olmuyor yapiyorum 55 kiloya dusuyorum sonra bunaliyorum geri kilo aliyorum esim istahli bir insan degil bende yemek yapmayi asiri severim o da tabaginda bir seyleri yarim birakinca onunkileride yedim sonra boyle oldum o kadar bunaldim ki napicam bilmiyorum biraz oncede yine bir seyler yedim gece vakti esimde gozume cok iradesiz gelmeye basladin artik dedi ve bana yazik sana der gibi baktigini hissettim ben bir seyler yerken. Kendimi cok kotu hissettim ve yedigim seyde kursagimda kaldi. Yemek yemeyi asiri seven bir insanim surekli zayif hallerime özlem duyuyorum motive olamiyorum kilo vermek icin her gun uzuluyorum. Uzulup bir de utanmadan hala yiyiyorum bir fikriniz var mi benim icin?
kilo verip geri almak kilo verdiğiniz biçimi hayat biçimi haline getirmediğinizi gösterir. dyelim 5 ay diyet yapıp şekeri karbonhidratı vs kısıp 10 kilo verdiniz. tekrar yemeye başlarsanız geri alırsınız. kilo vermenin ilk koşulu yeme sisteminizi ve genel olarak hayat tarzınızı komple değiştirmek. gece yemek yememelisiniz. başkasının yarımını yememelisiniz. paketli gıda, şekerli asitli içecekler bunlar tamamen hayatınızdan çıkacak. gofrettir şerbetli tatlıdır cipstir vs. hiç yemeyeceksiniz. aşırı yağlı kızartmalar, hamur işleri pirinç, makarna iki haftada bir kere. sebze ve protein ağırlıklı beslenip sağlıklı yaşayacaksınız. bunu da kilo vermek için yapmayacaksınız. tüm bunu hayatınıza uyarlarsanız kilo verme kendiliğinden gelir zaten.

ben de pandemi sırasında ( evden çalısıyordum. sıfır hareket) 59 hatta itiraf etmekte zorlansam da 60 ı gördüm. Boyum 159 ve bu kilolar bizim için fazla. Pandemiden önce 51 kiloyu görmüştüm en fazla. Tüm kıyafetlerim xs ya da s ydi. 59 olduğumda m almak durumunda kaldım ve göbek falan olduğu için o da çirkin durdu. Eylülden beri yoğun dönemlerim hariç haftada 2 gün reformer yapmaya başladım. Yemeği cok kısmadım ama sağlıklı seyler yemeye çalıştım daha cok. şu an kilom 56- 57 arası. Artık yine 36 beden ya da small alabiliyorum. Hedef fit bir şekilde 50 olmak. Kendinizi motive edin yapabilirsiniz.

Hayir soyleyemedim cok istahli yiyorsun her seyi sapir supur rahatsiz oldum karsimda yiyince dedi
Ya eş söyleyince bunu kötü oluyor biliyorum ama ben de kızkardeşime uyuz olurdum her seferinde kıtlıktan çıkmış gibi saldırarak yerdi aynen şapur şupur kafasına kaşıkla vurasım gelirdi şuan zaten 80 kilo vardır boyuda var 1,80 filan tam bir yarmagül afedersin yeme dedikçe yedi bizimkinin alınma kırılma huyu da yok siz yine farkındasınız

X