- Konu Sahibi Toprak2516
Bende aynı konudan muzdaripdim geceleri yiyordum aç değildim ama yinede açmışım gibi yeme isteği vardı öncelikle 70 leri bulmadan bu işe Bi dur diyin beslenme alışkanlığını düzenle gece sakın yeme 6 dan sonra daha doğrusu yememen lazım bende kalan yemekleri yiyordum aman çöpe gitmesin diye diye sonra plastik kaplara koydum kalan bişeyler olunca sokak hayvanlarına vermeye başladım fazlasını neden yük yapayım vücuduma boşu boşuna 1 buçuk ay önce 68.5 kiloyla kardiyo yapmaya başladım yotubede sadece fitnis kanalın da her gün hiç aksatmadım yaptım ve bol su içtim akşamları kestim ve sonuç şuan 63 kiloyum 5 kilo daha vermek istiyorum hareket şart kilo vermek istiyorsan tatlı türü hamur işinden vazgeçmen lazım gece yememen lazım başarırsın sadece inan ve vazgeçme dahada alırsan iyice alt üst olur psikolojin dur demenin vakti gelmiş yaza kadar istediğin forma gelirsin ama kesinlikle vazgeçme pes ettiğin an başa sararSevgili Kadinlar Kulübü ailesi 1 bucuk yildir evliyim ve evlenmeden önce 48 kiloydum boyumda 1.58 gayet guzel bir fizigim vardi kendim de guzeldim ama simdi 62 kilo oldum her seferinde diyet yapicam yapicam diyorum olmuyor yapiyorum 55 kiloya dusuyorum sonra bunaliyorum geri kilo aliyorum esim istahli bir insan degil bende yemek yapmayi asiri severim o da tabaginda bir seyleri yarim birakinca onunkileride yedim sonra boyle oldum o kadar bunaldim ki napicam bilmiyorum biraz oncede yine bir seyler yedim gece vakti esimde gozume cok iradesiz gelmeye basladin artik dedi ve bana yazik sana der gibi baktigini hissettim ben bir seyler yerken. Kendimi cok kotu hissettim ve yedigim seyde kursagimda kaldi. Yemek yemeyi asiri seven bir insanim surekli zayif hallerime özlem duyuyorum motive olamiyorum kilo vermek icin her gun uzuluyorum. Uzulup bir de utanmadan hala yiyiyorum bir fikriniz var mi benim icin?