Bıktım bu kilolardan

158 boya 62 kilo cok mu kilolu diyosunuz bence siz pofpoflanmak icin konu açmişsiniz gayet balik etlisiniz işte dertlenecek kadar kilo görmemişsiniz anlasilan
158 boya 62 kilo tabi fazla diyecek,göbeği vardır yanları çıkmıştır balık etli tabirinin biraz dışına çıkmış yani anlayacağınız. Balık anlayışınızı bilemiyorum tabi..

Öyle bis yazmışsınız ki görenler 150 kilo sanar 62 kilo fazla degil 55 de fazla degil boyunuza göre ideal siz fazla takılı kalıyorsunuz demek ki kendiniz le barışık değilsiniz bilemedim 48 kilo da neymiş yaaa 10 yaşındaki kizim 43 kilo abartmayin
8 yasindaki oglum 150 boy kilo 50 🤣🤣🤣🤣essek sipasi boyumu geçecek

Esiniz yemeyecegi kadarini tabagina almamayi ögrensin.
Onun artiklarini yemeniz bence hic hos degil. Ne dusunuyorsunuz bunu yaparken? Ziyan olmamasini mi? Eger oyleyse doymaniza ragmen yemeniz de ziyan, hem de sagliksiz.
Evet ya dusunsene cope gitmesin diye hapur hupur yiyip kendince tutumlu zannedip sonra aldigi kiloları vermek icin spor salonlari zayiflama icin bir sürü masraf falan ..

Sevgili Kadinlar Kulübü ailesi 1 bucuk yildir evliyim ve evlenmeden önce 48 kiloydum boyumda 1.58 gayet guzel bir fizigim vardi kendim de guzeldim ama simdi 62 kilo oldum her seferinde diyet yapicam yapicam diyorum olmuyor yapiyorum 55 kiloya dusuyorum sonra bunaliyorum geri kilo aliyorum esim istahli bir insan degil bende yemek yapmayi asiri severim o da tabaginda bir seyleri yarim birakinca onunkileride yedim sonra boyle oldum o kadar bunaldim ki napicam bilmiyorum biraz oncede yine bir seyler yedim gece vakti esimde gozume cok iradesiz gelmeye basladin artik dedi ve bana yazik sana der gibi baktigini hissettim ben bir seyler yerken. Kendimi cok kotu hissettim ve yedigim seyde kursagimda kaldi. Yemek yemeyi asiri seven bir insanim surekli zayif hallerime özlem duyuyorum motive olamiyorum kilo vermek icin her gun uzuluyorum. Uzulup bir de utanmadan hala yiyiyorum bir fikriniz var mi benim icin?
tek fikir boğazını tutmak :kk77:

Zayıfken şyi kıloluyken asagılanmak da ne demek. Bı kere kıloluysan kılolusun.kımse sana iradesizsin yok gobegını kı saklıyosun diyemez.o gitsin bakım yapmayı diş fırçalamak zanneden zihniyetinş degistirsin.tanımıyoruz da kesın bıyledir yanı her tğrk erkeği gibi.. kılo bu alırsın werirsin. Kafaya koydun mu yaparsın. Sekeri kes.ekmeği azalt gece yemeyi kes.farkıngorursun zaten

Oncelikle gece yemesini kesin. Sonra abur cubur, hamur işi ve tatli yemeyi kesin. İmkanlar dahilinde disarida yuruyus ya da evde Leslie tarzi egzersizlere baslayin. Tabi hepsine bir anda degil. Mesela 15 dklik 1 mile leslie ile başlayin. İlk hafta sadece gece yemesi ve abur cuburu kesin.

Sonra öğünleri duzenleyin if aralıklı oruc ile cok kilo verenler. Ya da ara öğünlerle destekleyip saat 9-10 arasi kahvalti. Ogle yemegi ara ogun ve aksam yemeği seklinde öğünleri oluşturun. RahatsiZliginiz yoksa yesilcay, kiraz sapi cayi gibi demleme caylar ile destekleyin. Sebze ile yogurt, bakliyat ve et ile salata yiyin.

Ben gecen yil ramazan bayraminda 115 kg gormustum.
30 Eylül'de 111.1 ile başladım. Şuan 96.6 yım.

Sebze ağırlıklı beslenin ekmeği sabahları hariç yemeyin tatlı ihtiyacınızı kuru meyvelerden karşılayın acıktığınızda havuç ayva gibi tok tutacak meyveler yiyin madem yemek yapmayı seviyorsunuz şu aralar çok meşhur yulaf lapalı meyveli tabaklar hazırlayın baklagilli salatalar hazırlayın az kalorili tarifler veren diyetisyenler var onları takip edin bol su için ve hareket edin.

Ben spora başladık bugün 98 kiloydum Herbalife içiyorum 72 kiloyum şu an bende yapamıyordum kafama koydum birde diyet grubu buldum daha çok hırslandım

Bende evlendiğimden beri 10 kilo aldım 8 aydır evliyim :KK43: boy 153 kilo 65 :KK43: nasıl vericez bu kiloları. Bende öğretmenim uzaktan eğitim beni mahvetti

Eşinin tabağındaki yemek artıklarını nasıl yiyorsun ya hiç mi tiksinmiyorsun iyi eşin bu zamana kadar bir şey dememiş benim eşim ya da her kimse böyle bir şey yapsa tepki gösteririm. Çok itici bir davranış bence.
Eşimizden niye tiksinelim ki. Ben tabağımı bitiremezsem eşimde bana yardım eder. Dürümümün son lokmasını hep eşime bırakırım, o benden önce bitirir seninki daha lezzetli der. Aynı çikolatayı beraber ısırırız. Bazen farklı bir içecek içiyorsak onunkini de arada yudumlarım. Gayet doğal şeyler bence

X