Artik dayanamiyorum

manzarlet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
669
194
53
Merhaba arkadaslar, ben birkac haftadir saglikli beslenmeye calisiyordum hatta bir kac kilo verdim, sismanim bu arada (boyum 163 kilom 73) yaklasik 15 kilo fazlam var gordugunuz uzere. Cok iradesiz bir insanim neye baslasam devamini getiremiyorum, bugun artik cok bunaldim markete gittim elime hangi abur cubur gectiyse aldim ve yedim, hani cips desen dilim tuzdan aciyana kadar yedim, neden boyle yaptigimi anlamiyorum kendimi durduramiyorum, delirdim mi acaba? Kendimi domuz gibi hissediyorum, kusmak istiyorum hatta denemistim onceden ama basaramadim, ne yapacagimi bilmiyorum!! Boyle giderse obezlik sınırını aşıcam, kendimden biktim artik ne yapabilirim size de oluyor mu boyle kendinizi kaybediyormusunuz? Bu arada ruyamda hep kendimi yemek yerken goruyordum kac gundur, hatta ruyami anlatayim, bir gun herkes bir partiye cagiriliyoruz ve partide kostüm giyiyoruz, partide her cesit cips var, hepsini teker teker deniyoruz karideslisinden mayonezliye kadar gurme gibi, partinin ortasinda kusup tekrar yiyoruz falan, bu ruyadan baska ruyalarda gordum yemek ile alakali, bendeki problem nedir? Suan yemek yemekten karnim agriyor

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

al benden de o kadar
boğazımı tutabilmek için eve birşeyler almıyorum
yoksa mümkün değil tutamam
benim de boy 160 kilo 74
diyetteyim 79dan indim 74 e

al benden de o kadar
boğazımı tutabilmek için eve birşeyler almıyorum
yoksa mümkün değil tutamam
benim de boy 160 kilo 74
diyetteyim 79dan indim 74 e

Nasil diyet yapiyorsun? Psikolojik olarak nasil oluyorsun yani benim psikolojim bozuluyor diyet yaparken, cok sacma gelebilir ama cidden oyleyim

kilo problemim yok ama o konuda ben de iradesizim malesef..cips kola jelibon vs hiç yemek yemeden sadece bunlarla beslensem benden mutlusu olmazdı heralde..ben de çözüm olarak arkadaşın dediği gibi almıyorum..zaten markette kendimi tutabilirsem eve geldikten sonra canım istese bile çıkmaya üşeniyorum..

nasıl almadan duracağım dersen; markete giderken sadece alacaklarına yetecek kadar nakit al yanına, kredi kartını sakın alma böylece istesen de alamazsın zaten..

kiloyu geçtim hep kansorejen zararlı şeyler, bu beden bize emenet iyi bakmamız sağlıklı yaşamamız lazım.

Cok mantikli, yanima cok nakit almayayim, bu cok ise yarayabilir gercekten tesekkur ederim, cok haklisiniz, cidden boyle tavsiyelere ve taktiklere ihtiyacim var

Cok mantikli, yanima cok nakit almayayim, bu cok ise yarayabilir gercekten tesekkur ederim, cok haklisiniz, cidden boyle tavsiyelere ve taktiklere ihtiyacim var

rica ederim, işinize yararsa ne mutlu bana..ben de tonla alıp yiyip vicdan azabı çekiyordum bana da kilo değil sivilce yapıyordu..yazık valla vucudumuza kimbilir iç organlara ne zarar veriyordur..

rica ederim, işinize yararsa ne mutlu bana..ben de tonla alıp yiyip vicdan azabı çekiyordum bana da kilo değil sivilce yapıyordu..yazık valla vucudumuza kimbilir iç organlara ne zarar veriyordur..

Evet cok zararli ona da yaniyorum zaten kusmak istiyorum o da olmuyor, yedigimle kaliyorum ustune de bi su ohhh hepsi midemde ama vicdan azabi da tavan yapiyor tabi, sagolun tekrardan

Nasil diyet yapiyorsun? Psikolojik olarak nasil oluyorsun yani benim psikolojim bozuluyor diyet yaparken, cok sacma gelebilir ama cidden oyleyim

zayıflayabilmek için yediklerimi iyice kısmam gerekiyor
ayrıca spor yapıyorum
başka türlü zayıflayamıyorum
ekmek hiç yemiyorum mesela
sabah kahvaltım 1 yumurtadan ibaret

zayıflayabilmek için yediklerimi iyice kısmam gerekiyor
ayrıca spor yapıyorum
başka türlü zayıflayamıyorum
ekmek hiç yemiyorum mesela
sabah kahvaltım 1 yumurtadan ibaret

Sert bir diyet yapiyorsun o zaman, insallah devami gelir canim, ne zamandir yapiyorsun?

Kendini yememeye zorladığın için canın daha çok istiyor. Haftada bir gün kendine ödül ver. O hafta canın ne istiyorsa ondan ye. Mesela bi hafta canın cips istiyor, pazar günü en büyük boyundan al ye, yada kocaman bir hamburger menü ye. Sonra bütün hafta normal beslenme düzenine devam et. Ama her hafta sadece bir tek şeyden yana kullan hakkını. Ya cips ya çikolata ya tatlı falan şeklinde. Bütün hafta canın en çok ne çektiyse onu ye.

Bende bi kac kilo veriyim dedim bu aralar ama ne mumkun sunuda yiyim bunuda yiyim nede olsa diyet yapcam diye diye kilo alcam
Ha bide yedikten sonra bu vicdan azabi pismanlik niye oluyor anlamiyorum
Bi kac gun sabirli olunsa zaten alisiyo insan

O cipsler felaket ya, ben de başladım mı paket bitene kadar yiyordum, hele çikolata desen günde 5-6 tane yediğimi bilirim. Ama çok sağlıksız, hiç eve sokmamak lazım. Yoksa o abur cubur dolapta durdukça canınız çekecektir.

bu çok normal yasaklar tatlı geliyoda ondan
ama bence psikolojik destek almalısın
çok kafaya takmışsın birde benim gibi olsan 30 kilo fazlam var
diyetteyim ve kilo verdikçe mutluyum
ve o istediklerini canım çektiğinde diyorumki
cips yediğimde o anlık bir zevk alacam ama pazartesi tartıda kilo verdiğimde kendimle gurur duyacam diyorum
ve her seferinde gururu seçiyorum
kk da diyet günlüğü açmanı tavsiye ederim

Ya o zaman da kendimi tutamazsam? Yerken de vicdan azabi cekiyorum fakat durduramiyorum bundan nefret ediyorum, bana sanki ya hep ya hic yapmaliyim gibi geliyor o da cok zor

İlerde kanser olursam nedenini biliyor olucam, ah cipsler ahh

Bakmistim acicaktim bir tane ama usendim, benim bir arkadas bulmam lazim denk, gaza gelmeye ihtiyacim var, hatta o havaya girersem ben bile birilerini gaza getirebilirim

Bakmistim acicaktim bir tane ama usendim, benim bir arkadas bulmam lazim denk, gaza gelmeye ihtiyacim var, hatta o havaya girersem ben bile birilerini gaza getirebilirim

aç günlüğünü kimsede önemseme sonuçta kendin için yapacaksın
başka arkadaşlarda gelir hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…