- 25 Nisan 2014
- 669
- 194
- 53
Merhaba arkadaslar, ben birkac haftadir saglikli beslenmeye calisiyordum hatta bir kac kilo verdim, sismanim bu arada (boyum 163 kilom 73) yaklasik 15 kilo fazlam var gordugunuz uzere. Cok iradesiz bir insanim neye baslasam devamini getiremiyorum, bugun artik cok bunaldim markete gittim elime hangi abur cubur gectiyse aldim ve yedim, hani cips desen dilim tuzdan aciyana kadar yedim, neden boyle yaptigimi anlamiyorum kendimi durduramiyorum, delirdim mi acaba? Kendimi domuz gibi hissediyorum, kusmak istiyorum hatta denemistim onceden ama basaramadim, ne yapacagimi bilmiyorum!! Boyle giderse obezlik sınırını aşıcam, kendimden biktim artik ne yapabilirim size de oluyor mu boyle kendinizi kaybediyormusunuz? Bu arada ruyamda hep kendimi yemek yerken goruyordum kac gundur, hatta ruyami anlatayim, bir gun herkes bir partiye cagiriliyoruz ve partide kostüm giyiyoruz, partide her cesit cips var, hepsini teker teker deniyoruz karideslisinden mayonezliye kadar gurme gibi, partinin ortasinda kusup tekrar yiyoruz falan, bu ruyadan baska ruyalarda gordum yemek ile alakali, bendeki problem nedir? Suan yemek yemekten karnim agriyor
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü