gözlerinde görsün sevgiyi..
anlatabiliyo muyum??
sakın kendini çekme,ikili ilişkilerde bu iş böyle olmaz ki tatlım dimi..
sevdiği kadar sevildiğini hissetmek ister insan,bu böyle..
sen de ona,onun senin prensin olduğunu hissettir..
gerçekten olumsuz bişey göremiyorum ben,
(daha temelli bir birliktelik için düşünülmüş bi strateji sadece,ama ulvi bi nedeni var,bu yüzden tamamdır)
o halde sana ben bir düşüncemi acıklamak durumundayım bana her zaman ben tek basıma da yaparım güçlü bir kadınım durusu zarar verdi ne zaman ki ben senle bi bütünüm yarım eksik durusu oluştu bende( tabi bu duruşla görüşümde biraz yumusadı )ilişkim o oranda düzeldi bilmem anlatabildim mi canımbu benze3tmeyi sana söylediyse sanslısın acık sözlü bi sevgilin var ne düşünüosa acık acık demiş işte sıra senin onu inandırman da fedakarlık yapmanda die düşünüorum
Canım o bence bu ilişkide fazla fedakar görmüş kendisini, o yüzden senden bişeyler bekliyor.. Sende bence bu konuda iyi bi yerde duruyosun onu bunaltmadan yanında duruyosun. Tavrını değiştirme bırak biraz da onun istediği gibi gitsin dengeyi bulursunuz bu şekilde ilişkinizde.. Uzun süreli ilişkilerde yaşanan bi durum
öle bi duygu oluşmaz merak etme kendini daha hisseder ozaman D:bu arada o durusunu sadece ona karsı değiştir o anlasın diğerleri yaklaşamasın yeter hadi kaçtım bu sefer ciddi ii sabahlar diyim artık
evet tatlım,doğru kararlar aldın,çok mutlu oldum senin için..
üzülmene sebep yok,hiiçç yok hem de..
ona,ne kadar çookk sevdiğini ne zaman hissettiriceksin????
cevap: ''bu hayatta''
çünkü başka hayatlarımız yok...
öpüyorum yanaklardan,güzel bi uyku çek şimdi..:)
limorcum seni de öptüm canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?