• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık dayanamıyorum!

prensesim çok doğru şeylere karar vermişsin yerimseniben ya çocukcağız çalışıyo n'apsın o da ister seni görmeyi ama elinde değil, bak benim sevgilim de bu yıl öss ye hazırlanıyo ben üniversitedeyim tabii bir sürü boş vaktim var, buluşmak istiyorum her an onunla olmak istiyorum ama çok çalışıyo sadece haftada 1 kez buluşabiliyoruz :sinifsinif: n'apalım biz onları özlicez ama onlar yeter ki çalışsınlar, sonuçta bu hep böyle gitmicek, sınav da geçicek ve onlara doyasıya kavuşucaz :asigim:

Kuzum hani demiştin ya kek falan yapıp supriz yapıcam ona.Bence bunu uygulamanın zamanı ders çalıştığı bir gün ona supriz yap.

prensesim çok doğru şeylere karar vermişsin yerimseniben ya çocukcağız çalışıyo n'apsın o da ister seni görmeyi ama elinde değil, bak benim sevgilim de bu yıl öss ye hazırlanıyo ben üniversitedeyim tabii bir sürü boş vaktim var, buluşmak istiyorum her an onunla olmak istiyorum ama çok çalışıyo sadece haftada 1 kez buluşabiliyoruz :sinifsinif: n'apalım biz onları özlicez ama onlar yeter ki çalışsınlar, sonuçta bu hep böyle gitmicek, sınav da geçicek ve onlara doyasıya kavuşucaz :asigim:

evet canım çok haklısın. gerçi onun bitince benim ders çalışmalarım başlıcak bakalım o katlanabilcek mi.. ama ufak şeylere takılmıcam çok büyük stres çünkü bu artık ona daha tahammüllüyüm sanırım tabi ki tahammüllü olmam gereken şeylere :))
bugün bi arkadaşımla buluştum (erkek) kız arkadaşından ayrılmış kız neler neler yapmış telefonda anlattım üstü kapalı bak ne kızlar var fln dedim:p azcık da kıymetimi bilsin dimi :)

bu arada o arkadaşımın kankası beni eve bıraktı arabayla baya kıskandı biliyorum ama aslında ters hiç bişey yok hatta arabadayken aradım ben aşkımı içi rahat etsin diye o arkadaşı da merak etmesin fln dedi arkamdan sevgilime iyi çocuklar yani :) eve gelince de bi esaslıca sordu açıkladım hiç sorun yapmadı. umarım gerçekten sorun yoktur içine atmıyordurr

Kuzum hani demiştin ya kek falan yapıp supriz yapıcam ona.Bence bunu uygulamanın zamanı ders çalıştığı bir gün ona supriz yap.

jelibon tatlım çoook haklısın bence de tam zamanı aslında pazar günü uygulamayı düşünüyorum bunu çünkü bugün deneme sınvına girdi tabi morali bozulmuş baya ara verdiği için çok çalışması gerek çalışıyım pazar günü sinemaya gidelim demişti olur demiştim ama sinema yerine daha kısa sürede daha verimli görüşebilmek için öyle bişey yapasım geldi benim de. çünkü dışarı çıkmak için hazırlanma+ gitme + gelme + eve gelip konsantre olma
fln derken baya bi vakit boşa gidiyor.
ctesi benim nöbetim var yarın da vaktinin bi kısmında dışarıda olucak okulu var ondan çalışma süresi az olcak zaten ondan pazar günü yapıcam böle bişeyi :)
bayadır kek yapmadım inş güzel oluur :asigim:

jelibon tatlım çoook haklısın bence de tam zamanı aslında pazar günü uygulamayı düşünüyorum bunu çünkü bugün deneme sınvına girdi tabi morali bozulmuş baya ara verdiği için çok çalışması gerek çalışıyım pazar günü sinemaya gidelim demişti olur demiştim ama sinema yerine daha kısa sürede daha verimli görüşebilmek için öyle bişey yapasım geldi benim de. çünkü dışarı çıkmak için hazırlanma+ gitme + gelme + eve gelip konsantre olma
fln derken baya bi vakit boşa gidiyor.
ctesi benim nöbetim var yarın da vaktinin bi kısmında dışarıda olucak okulu var ondan çalışma süresi az olcak zaten ondan pazar günü yapıcam böle bişeyi :)
bayadır kek yapmadım inş güzel oluur :asigim:

bi de zehirlenirmiş:))

ayy valla çocuk ne kadar olgun davranmış, sevgilisine güveni tam olan bi erkek olarak gördüm sevgilini.. ahh keşke biz kızlar da öyle olabilsek boshayallersmile ama hemen kafamızda 40 tane şey kuruyoruz kaydirigubbakcemile3

ayy valla çocuk ne kadar olgun davranmış, sevgilisine güveni tam olan bi erkek olarak gördüm sevgilini.. ahh keşke biz kızlar da öyle olabilsek boshayallersmile ama hemen kafamızda 40 tane şey kuruyoruz kaydirigubbakcemile3

evet canım ya benden de aynı şeyi bekliyor doğal olarak ama ben kıskançlığımı normal derecede tutamadığım için olmuyor :)) yavaş yavaş geliştiriyorum ama kendimi :)))
tam tersi olsa ya da o bi kızı evine bıraksa delirebilirdim tabi ben :oklava: :asigim:

evet canım ya benden de aynı şeyi bekliyor doğal olarak ama ben kıskançlığımı normal derecede tutamadığım için olmuyor :)) yavaş yavaş geliştiriyorum ama kendimi :)))
tam tersi olsa ya da o bi kızı evine bıraksa delirebilirdim tabi ben :oklava: :asigim:

bunu dediğini hiç unutma tamam mı piyensesim..
ilerde bigün de,''ama sen yapıyosun ve sana göre normalse,ben de yapabilirim o halde'' diyebilir..
bunu da gözardı etmemelisin bana kalırsa,ki bunu söylerse,söylenecek pek fazla bişey de kalmıyo dimi..
empati olayı çoookk önemli çookk:)
bi de,sen sınırlarını genişlettiğin ölçüde,onun sınırlarını da belirlemiş oluyosun eş zamanlı olarak..

Son düzenleme:
bunu dediğini hiç unutma tamam mı piyensesim..
ilerde bigün de,''ama sen yapıyosun ve sana göre normalse,ben de yapabilirim o halde'' diyebilir..
bunu da gözardı etmemelisin bana kalırsa,ki bunu söylerse,söylenecek pek fazla bişey de kalmıyo dimi..
empati olayı çoookk önemli çookk:)
bi de,sen sınırlarını genişlettiğin ölçüde,onun sınırlarını da belirlemiş oluyosun eş zamanlı olarak..

aynen katılıyorum, yaptıklarını koz olarak kullanabilir.a.s

kızlar anlıyorum demek istediğinizi teke tek buluşmamak için çok uğraştım bi kız arkadaşım da gelicekti aslında ama ekti beni sonradan o arkadaşım bozuştuk biraz zaten.
bu arkadaşım da 6 senelik arkadaşım aynı zamanda üniversiteden hocamın oğlu oluyor yani o açıdan hiç tanımadığı biri değil bire bir tanışmasalar da.
ama ben açıkçası teke tek buluşmasını istemem o yüzden elimden geldiğince böyle bişey yapmamaya çalışıyorum hep grup şeklinde buluşuyorum arkadaşlarımla

bunu kastettiniz sanırım.. ama şu var ki o beyfendilikten öldüğü için en alakasız insanları bile evlerine bırakır yani bunlardan biri kız olsa onu da bırakır biliyorum biraz benimki onun yapısını bildiğim için yaptığım bişey oldu :)

bu arada pazar günü size geliyim mi dedim tamam gel dedi sevinerek :))
kek de getiriyim mi dedim :)) tamam dedi
ama bu keki sen mi yapıcaksın yapılmış keki mi getirceksin dedi hehehe
ben yapıcam tabi ki dedimm :kedi:
biraz yakarım belki ama ben yapıcam dedim
merak etme yanık şeylere alışığım ben ablam sağolsun dedi
beğenmezsen yemezsin dedim
hiç beğenmez miyim dedi :asigim:

yaniii pazar kek yapmam gerekiyoooor :)))

bu arada pazar günü size geliyim mi dedim tamam gel dedi sevinerek :))
kek de getiriyim mi dedim :)) tamam dedi
ama bu keki sen mi yapıcaksın yapılmış keki mi getirceksin dedi hehehe
ben yapıcam tabi ki dedimm :kedi:
biraz yakarım belki ama ben yapıcam dedim
merak etme yanık şeylere alışığım ben ablam sağolsun dedi
beğenmezsen yemezsin dedim
hiç beğenmez miyim dedi :asigim:

yaniii pazar kek yapmam gerekiyoooor :)))
oleyyyy kaydirigubbakcemile2 ayy canımm çok eğlenceli olur ya süper bi pazar günü geçirinboshayallersmile
bu arada tuzlu kahveyle ilgili konuyu bulamadım ben sen yerini biliyosan atabilir misin bana canım?

bişey değil canım benim :)

off ben aşkımı çoooooooooooooook özlüyorum ya ders çalışıyor o şimdiik

bugün buluştuk ilişkiler hakkında konuştuk biraz bu siteden bazı örnekler verdim siteyi söylemeden yoksa benim yazımı da görür diye korktum :) hep bi arkadaşım şöyle böyle fln dedim :)
şu doktordan hoşlanan bayanı örnek verdim o da kendi bi olayını anlattı. bi kız varmış anal fissürü varmış o ne diceksiniz şimdi :) işte alt bölgesinde yara varmış diyim. yeni pansuman yapılmasına rağmen ertesi gün yine gelmiş pansuman yapın diye tutturmuş sevgilime o da pazartesi gelin o günkü görevli arkadaşlar yaparlar demiş. allahtan kendisi de aldatmaktan nefret eden bi insan. ben tabi fırsat bulmuşken yine duygusal ya da cinsel aldatma farketmez ikisi de bitirir diye belirttim biliyordu zaten o da kendi de onay verdi. ki ablası bi çocukla çıkıyordu meğer çocuğun sevgilisi varmış başka bunu öğrenince bitirdi ama yine de seviyor sanırım arada özlüyorum fln diyince kızıyormuş.. allahım ona çok güveniyorum ya kıskançlığım biraz olsun azaldı en azından korkuyor insan ama bunları konuşunca rahatlıyorsun zaten sadık olduğunu biliyorum ama ara ara hatırlamak gerekiyor konuşarak anlaşmak gerekiyor biraz olsun içime su serpildi kızlar :)

bugün kek yapamadım ama dışarı çıkmak istedi benim kek yattı böylece yarın da annesi geliyormuş iyice yattı :)

Back