• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık dayanamıyorum!

içinden geldigi gibi davran
bastırma kendini ben bundan yanayım
sacmaysa da senin sacmalıgın içinden gelen demek ki sacmalamak
sen bilirsin tatlimkaydirigubbakcemile

hmmm :)) tam emin olamadım içimden % kaç geliyor diye :D
bu arada hala ders çalışıyorum güya! sabahlıcam bu gidişle ilk defa bi sınav için ya..
umarım kalmam dua edin bana! :(((
ben derse döniyim canım öptüüüm ii gecelerrr

pamuk prenses sınavın nasıl geçti bakalım?boshayallersmile haber var mı seninkinden aradı mı, sen akşam mesaj attın mı ona?

kızlarr sınavım baya iyi geçti ya rahatladım valla, sözlüde hoca çalıştığım yerlerden sordu zaten çok tatlı adam hiç zorlamadı. yazılı da fena değildi yaptım bişeyler geçmişimdir heralde (inş :))
benimkinden haber yok canım henüz dün de bişey yapmadım ben yapsam çalışamıcaktım gece çünkü zaten zor çalışıyordum. aslında şimdi aramayı düşünüyorum ama korkuyorum işte ters bişi dicek umutlarım yokolcak diye :((
bi de sinema işini ayarlayalım diye düşünüyorum ama bugün bizim kızlarla sınav bitişi şerefine kutlayalım diye bişeyler yapalım diyorduk, yarın da bi arkadaşımın doğum günü var. eksem mi acaba onları? yoksa çok yüz vermemiş olmak için ctesi mi buluşsak?
eskiden olsa ekerdim ya da birlikte giderdik. ama şimdi birlikte gitmek saçma olcak daha hiç bişey belli değil. direk eksem mi yoksa onu da mı davet etsem planlarıma karar veremiyorummm pofff!

canım bence biraz daha bekle, aramazsa sen onu ara sinema işini ayarlama bahanesiyle kaydirigubbakcemile3 olumlu bişeyler söylerse doğumgününü ekersin, söylemezse bişey deme zaten sen aramış olcaksın çok da peşinden koşuyo gibi olma :1no2: kaçan kovalanıyo malesef

docc, bence bu olayda iki olasılık var. ya bu adam seni kendi düşünceleri çizgisine getirmeye çalışıyo, hani diyosun ya sabırlı diildim şimdi sabırlıyım filan diye. kendi istediği kıvama gelicek misin ona bakıcak.

ya daaa önceden de dediğim gibi canım, seni kendinden soğutarak ayrılmaya çalışıyooo.

bi soru sorucam canını acıtabilir ama aklında da bulunsun yaniii, başka birinin olmadığından emin misinn???

Canim, sanki iliskinizde sen erkek o kadin olmus.
Genelde alttan alanlar, uzun sürede alttan aldiklari icin artik buna dayanamayip terkedip gidenler kadinlar oluyor..
Sanirim sevgilin cok sakin yapida sabirli bir erkek.
Sende tam aksine biraz baskin bir kisilige sahipsin.
Kadinlari otoriter ve baskin erkekler nasil yoruyorsa, erkekleride ayni sekilde sürekli alttan almak yorabilir.
Ben sevgilinde bir hata göremedim acikcasi. Seviyor ama cok yorulmus gibi gözüküyor.
Ona karsi biraz daha ilimli olmani tavsiye ederim. Daha sabirli ol. O nasil seni prensesler gibi yasattiysa, sende onu prensler gibi yasatmalisin.

Hatta sevgilinle bunlari konusun. Bize anlattigin gibi, "sen bana prensesler gibi davrandin, hic kirmadin beni" demelisin. Yani o simdi söyle zannedebilir; "ben ona o kadar iyi davraniyorum, o bana hep ters davraniyor, sevgimi görmüyor mu, yaptigim iyilikleri bosa mi sayiyor"..
Bence cok yipratmissin. Demekki gercekten ona karsi ters davranmissinki alttan aldi beni sürekli diyorsun.
Niye o duruma getiriyorsun ki? Stresli olman bahane, herkes stresli dönemler geciriyor.
Daha bir kez olsun en stresli dönemlerimde bile nisanlimi kirmamisimdir.
Ama o yapti cok kez, alttan alan ben oldum. Ama sonunda tasiyorsun artik, dayanamiyorsun.
Bende actim agzimi yumdum gözümü (yanlis anlasilmasin küfür etmedim).
Sonra kendine ceki düzen verdi.
Bence sende kendine bu konuda ceki düzen vermelisin.
Ne kadar stresli olursan ol, kirici davranman gerekmez.

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr güzel haberlerim varrrrrrrrrrr!
dayanamadım aradım ben ve güzel güzel konuştuk.. ben duygularımdan eminim kararımı verdim dedi.
ctesi günü buluşcaz konuşcaz. korkuyorum dedi. aynı sorunları yaşamak istemiyorum aynı sorunların devam etmiceğini düşünüyor musun gerçekten dedi. ben de evet dedim. kafamı toparladım dedi.
ben de kalbini de toparladın mı dedim. o da büyük bi kısmını ama bazı şeyler var tabi. konuşuruz ctesi dedi.
yapıcı olmak istiyorum artık dedi. heh bi de ben şey demiştim korkuyorum artık aramaya olumsuz bişey söylersin diye demiştim konuşmanın başında. o da devam ettiğimiz zaman böyle sürekli korkarak davramanı istemiyorum hani sürekli tetikte dikkatli dedi. ben de öyle hissetmiyorum öyle niye davranmıcam dedim. işte böyle bugün buluşmak istedi aslında ama ben çok yorgundum yarın da arkadaşımın doğum günü var diye ctesiye aldık ama aslında onla görüşmek istiyorum çok özledim. ama sıkışık zamanda görüşmek istemiyorum şöyle rahat rahat konuşalm istiyorum..

bu arada onu deliler gibi seviyorum ve değer veriyorum ama hala buna emin olamıyor davranışlarımla hissettiremiyorum ona demek ki ve bu beni çok üzüyor yani nası belli edersiniz ki karşınızdaki insana onu çok sevdiğinizi??

yorumlarınızı bekliyorum kızlarr!!!!!!!!!!!!!!

canim olumlu gelismeler bunlat sen zaten onu nakadar sevdigini kanitladin bence o kafasini toparlamak isterken sen hep sevdigini belirtin hatalarin olduysa bu iliskide bundan sonra onlara dikat ederek ilerliceksin daha neye emin olamuyo ben ona sasiriyorum ve sevgiline gercekten cok kiziyorum ya gercekten onu cok yipratin yada baska seyler var icinde her zaman dedigim gibi eger sevgisinden eminsen onu kazanmaya calis yok kem kum ediyosa yol vergitsin yaramaz sana.bulusucan zaman detayli konusursun ben hatalarimi gordum ve seni sevdigimden eminim diycek bukadar kasma kendini canim. Buarada sinablarinin iyi gecmesine cok sevindim canim

prensesimmm o kadar çok sevindim kiiii artık cumartesi daha da iyi haberlerini bekliyoruz opuyorumnanaktan
bir insana sevdiğini nasıl mı belli edersin? hımm.. bence içten,doğal davranarak.. aşkını sınırlara sokmadan doyasıya yaşa, gözlerinin içine bak tüm kalbinle.Sensible'ın dediği gibi onu prensler gibi yaşat, küçük hediyeler al bi çikolata bile olabilir bu.Cumartesi günü de hatalarını anladığını gözlerinin içine bakarak elini tutarak söyle, zaten o kadar içtensin ki yazdıklarında o gün sana inanmaması için hiçbir engel yok.Bir de hediyem diye bir yazı yazmışsın ya ordaki hayallerini anlat ona..Her şey yoluna giricek canım merak etme :1hug:

harika yaa cok sevindim ara dedim sana dimi ama:D:D:D
ona olan sevgişni zmaanla göstereceksin sorunun oldugu zaman ona surat asıp ters davranmak yok artık unut bunları sıkıntın mı var onla paylaş ama onu paylama öyle zaten sen bunu yaparsan onu hayatında ilk sıralara koyarsan o da bunu anlayacaktır tamam mı canımboshayallersmile

canim olumlu gelismeler bunlat sen zaten onu nakadar sevdigini kanitladin bence o kafasini toparlamak isterken sen hep sevdigini belirtin hatalarin olduysa bu iliskide bundan sonra onlara dikat ederek ilerliceksin daha neye emin olamuyo ben ona sasiriyorum ve sevgiline gercekten cok kiziyorum ya gercekten onu cok yipratin yada baska seyler var icinde her zaman dedigim gibi eger sevgisinden eminsen onu kazanmaya calis yok kem kum ediyosa yol vergitsin yaramaz sana.bulusucan zaman detayli konusursun ben hatalarimi gordum ve seni sevdigimden eminim diycek bukadar kasma kendini canim. Buarada sinablarinin iyi gecmesine cok sevindim canim

canım biliyorum şimdi hani kızların dayanışması açısından bende suç görmek istemiyorsun :)) onu suçlamak istiyorsun.. ama gerçekten hata bende.. yani şu süre içerisinde ben de baya düşündüm ve gerçekten bazı şeylerin farkına vardım. başka bişi olmadığına eminim.. başka biri vs.. ve öyle bişey ki anlatamam yani.. sevgisinden o kadar eminim ki.. kendimi kasmıyorum ama bu kadar değer vermeme, sevmeme rağmen gösterememe paniğindeyim şuan. yani ya farkedemezse hissedemezse diye korkuyorum.. yapmacık olmıcam zaten asla zorlasam da içimden gelmeyen bişiyi yapamam. ama kaçırdığım bazı noktalar var galiba onu farkediyorum.. ve bunlardaki hatalarımı bulmak istiyorum..
az önce annemle konuştuk.. ayrıldığımızdan beri ilk defa.. o bile ben bu çocuğun seni çok sevdiğinden eminim, kırma onu yıpratma dedi ya.. annemlere de bazen aynı şeyleri yapıyorum çünkü (sadece en yakınlarımı yıpratıyorum) mustafayla aramızdakileri bilmemesine rağmen aynı şeyleri söyledi. ama kesinlikle artık bu bakış açısından bakıcam hayata.. gerçekten artık hem kendi içimde huzursuz olmak istemiyorum, hem de sevdiklerimi kendimden uzaklaştırmak istemiyorum ben ya :çok üzgünüm:

prensesimmm o kadar çok sevindim kiiii artık cumartesi daha da iyi haberlerini bekliyoruz opuyorumnanaktan
bir insana sevdiğini nasıl mı belli edersin? hımm.. bence içten,doğal davranarak.. aşkını sınırlara sokmadan doyasıya yaşa, gözlerinin içine bak tüm kalbinle.Sensible'ın dediği gibi onu prensler gibi yaşat, küçük hediyeler al bi çikolata bile olabilir bu.Cumartesi günü de hatalarını anladığını gözlerinin içine bakarak elini tutarak söyle, zaten o kadar içtensin ki yazdıklarında o gün sana inanmaması için hiçbir engel yok.Bir de hediyem diye bir yazı yazmışsın ya ordaki hayallerini anlat ona..Her şey yoluna giricek canım merak etme :1hug:

ay sedefcim çok sağoll :))) inş daha güzel haberlerle gelicem..
canım evet küçük şeyler çok önemli ama ben bunu kaçırmışım mesela..
yani ona bi hediye almak için 40 gün düşünüp kılı 40 yarıyorum
ama o 40 gün içinde ufak şeylerle belli etsem eminim o hediyemden çok daha anlamlı olucak..
evet canım o hikayemi de ileride okutmayı düşünüyorum ona
artık bişeyleri yanlış yapmak ve onu kaybetmek istemiyorum bu yüzden korkuyorum
(ki bu onun olmasını en korktuğu şey umarım bi an önce atlatırım)

harika yaa cok sevindim ara dedim sana dimi ama:D:D:D
ona olan sevgişni zmaanla göstereceksin sorunun oldugu zaman ona surat asıp ters davranmak yok artık unut bunları sıkıntın mı var onla paylaş ama onu paylama öyle zaten sen bunu yaparsan onu hayatında ilk sıralara koyarsan o da bunu anlayacaktır tamam mı canımboshayallersmile

hehe canım evet dayanamadım :)))))
evet şu surat asma ve soğuk durma huyumu kesinlikle değiştiricem..
o zaten hayatımda ilk sırada.. ayrıca daha verimli zaman geçirmeye taktım şimdi ben..
diyelim öğlenleri fln yemek yiyoruz bazen ikimiz bazen arkadaş grubumuzla..
ve kimi zaman tek görüşmemiz bu oluyor. (hatta aylardır öyle resmen ders çalıştığı için)
dolayısıyla ikimize ait bi zaman dilimi olmuyor.
birlikte konuşabilceğimiz ilişkimizi konuşabilceğimiz benim kendi sevgimi ifade edebilceğim..
tartışmaktan o kadar yoruldum ki şu son zamanlarda devam ettiğimizde sanki 1 yıl boyunca hiç bişeye tartışmayacağımızı hissediyorum ya huzur istiyorummmm...

bi de bi şekilde onların evlerine sızmayı düşünüyorum kızlar ya
ders çalıştığı için kısıtlı vakti. bir de hep dışarda hep dışarda bi süre sonra ilişkiniz hakkında hiç konuşmuyorsunuz..
bunun için süpriz yapıp fln onlara gitmeyi düşünüyorum mesela atıyorum bi kek yapıyım ben geldim diyim biraz yarım saat oturup geleyim fln ama kararsızım..
sizce ablası bana tepkili olur mu?
yada erkek arkadaşım nası tepki verir buna garipser mi yoksa hoşuna mı gider?

ablası ne düşünürse düşünsün neden taktın buna bu kadar sen erk arkının gönlünü yaparsan o zaten seninle ilgili bir yorumda bulunmaktan artyık cekinecektir bence evt vakit ayırın ilişkinize

ablası ne düşünürse düşünsün neden taktın buna bu kadar sen erk arkının gönlünü yaparsan o zaten seninle ilgili bir yorumda bulunmaktan artyık cekinecektir bence evt vakit ayırın ilişkinize
canım ne biliim aile kavramı içine giriyor ya bi nevi kutsal yani.. gerçi ben seni ablamdan da çok sevdim fln demişti hani ama belki aramız kötü olur diye korkuyordur ondan çekiniyor yani ikimizi bi araya getirmeye.. ondan öyle hissettiğim için ben de üstüne gitmiyordum yoksa ablasının ne düşündüğü umrumda değil gerginlik olmasın istedim.. ama bi iki yaparsam ablasıyla da iyi geçinirsek (ki iyi davranıcaktır bana) o gerginliği geçer diye düşnüyorum

canım bi dene şansını bence sonuçta kötü bir şey yapmıcaksın ki ne güzel kek yapıp onlarla paylaşıcaksın kaç yıldır çıkıyodunuz? ablasıyla tanışmanın erken olduğunu düşünmüyosan git derim erkek arkadaşını biz tanımıyoruz nasıl tepki vereceğini bilemem ama istersen haber verip de git eğer hoşuna giderse ilerde bi gün süpriz yapıp gidersin boshayallersmile

canım ablasıyla tanıştık zaten. tanıyor beni.. hatta belki o da memnun olur ama işte o adımı atabilsem yani ilki bi başarabilsem gerisi güzel gidicek bence ama.. bakalım neyse daha bunlar için erken bi kesinleşsin herşey ondan sonra düşünülcek şeyler bunlar..
yarın buluşcaz güya ama ne aradı ne bişey yaptı ya :((
illa benden mi bekliyor yani hep peşinden mi koşucam artık nolcak böle

yok canım tabii ki hep sen peşinden koşmıcaksın ama sana kırıldığı için belki de senin aramanı bekliyodur.Dur bakalım belki yarın arar, sıkma canını :1hug: her şey düzelince o seni peşinden koşturmaya kıyamaz, zaten seni kırmamak,üzmemek için yaptıklarına karşı sabırlı davranmış ki sen de hatanı fazlasıyla anladın o da uzatmasın artık işte yarın güzel haberlerini bekliyorum :Saruboceq:

aradım az önce.. niye aramadın dedim. arıcaktım birazdan doğum günü daha bitmemiştir diye düşündüm dedi.
biraz korktuğumu bişey olcak diye yine anladı. ben burdayım beni kaybettiğin yok dedi.
bi de telefonla konuşmayı sevmediğini fln sölemişti bi konuşmamızda
ben de dedim zorunlu değilsin tabi aramaya hem sevmiyodun sen telefonla fln dedim
o da ben seni aramayı sevmiyorum diye kastetmemiştim ki niye yanlış anladın genel durumum o fln dedi..
ben de yani bana konuşuyordun üstüme alınmam doğal dedim. neyse öyle atlattık onu yani..

Back