Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim olumlu gelismeler bunlat sen zaten onu nakadar sevdigini kanitladin bence o kafasini toparlamak isterken sen hep sevdigini belirtin hatalarin olduysa bu iliskide bundan sonra onlara dikat ederek ilerliceksin daha neye emin olamuyo ben ona sasiriyorum ve sevgiline gercekten cok kiziyorum ya gercekten onu cok yipratin yada baska seyler var icinde her zaman dedigim gibi eger sevgisinden eminsen onu kazanmaya calis yok kem kum ediyosa yol vergitsin yaramaz sana.bulusucan zaman detayli konusursun ben hatalarimi gordum ve seni sevdigimden eminim diycek bukadar kasma kendini canim. Buarada sinablarinin iyi gecmesine cok sevindim canim
prensesimmm o kadar çok sevindim kiiii artık cumartesi daha da iyi haberlerini bekliyoruz opuyorumnanaktan
bir insana sevdiğini nasıl mı belli edersin? hımm.. bence içten,doğal davranarak.. aşkını sınırlara sokmadan doyasıya yaşa, gözlerinin içine bak tüm kalbinle.Sensible'ın dediği gibi onu prensler gibi yaşat, küçük hediyeler al bi çikolata bile olabilir bu.Cumartesi günü de hatalarını anladığını gözlerinin içine bakarak elini tutarak söyle, zaten o kadar içtensin ki yazdıklarında o gün sana inanmaması için hiçbir engel yok.Bir de hediyem diye bir yazı yazmışsın ya ordaki hayallerini anlat ona..Her şey yoluna giricek canım merak etme :1hug:
harika yaa cok sevindim ara dedim sana dimi ama
ona olan sevgişni zmaanla göstereceksin sorunun oldugu zaman ona surat asıp ters davranmak yok artık unut bunları sıkıntın mı var onla paylaş ama onu paylama öyle zaten sen bunu yaparsan onu hayatında ilk sıralara koyarsan o da bunu anlayacaktır tamam mı canımboshayallersmile
canım ne biliim aile kavramı içine giriyor ya bi nevi kutsal yani.. gerçi ben seni ablamdan da çok sevdim fln demişti hani ama belki aramız kötü olur diye korkuyordur ondan çekiniyor yani ikimizi bi araya getirmeye.. ondan öyle hissettiğim için ben de üstüne gitmiyordum yoksa ablasının ne düşündüğü umrumda değil gerginlik olmasın istedim.. ama bi iki yaparsam ablasıyla da iyi geçinirsek (ki iyi davranıcaktır bana) o gerginliği geçer diye düşnüyorumablası ne düşünürse düşünsün neden taktın buna bu kadar sen erk arkının gönlünü yaparsan o zaten seninle ilgili bir yorumda bulunmaktan artyık cekinecektir bence evt vakit ayırın ilişkinize