Artik dayanamiyorum..Uzulmek icin mi evlendim?

Maddiyata takilmak degil aslnda iste,manevi olarak arkamzda durulmadi uzulduk. Ama kimse durmak zorunda da degil,haklisiniz.. hayir hic birsey olmamiscasina davraniyorlar simdi de..burnumdan getirdiler zamaninda..

Ayy inanmıyorum aynı ben. Yalnız benim düğün ve kınam da olmadı. Ben istemedim ama teklif de yoktu zaten. Şu anda da sinirden zıplıyorum çünkü süpriiiiz bir şekilde kayınpederciğim geldi dün. Yüzümüze bakmayan insanlar. 9 ay sonra oğlunun evini ilk defa görüyor. Çikolata bile getirmemiş.

Bana dün akşam sürekli oğluşunun eski sevgiliciklerini anlattı. Doktor bir kız varmış kocamı isteyen. Kocamın haberi bile yok, benim de yok. Üstelik 6 senelik birliktelikten sonra evlendik. Olsa bilirim.

Bana biz evlenirken bişeyimiz yoktu, sizin her şeyiniz var dedi. E senelerce çalışıp biriktirdik böyle olsun diye dedim. Ooooo lafa bak dedim içimden sakince.

Sonra kiracısı varmış yeni evli onlardan iki ay kira almamış düğün hediyesi onu anlatıyor bana. Valla iyi yapmışsınız, evlenmek çok zor sevaptır dedim. Bize hiç yardım eden olmadı annemin dışında dedim. İçimden yine oooooo dedim lafa bak.

Aşırı sinirliyim. Sinirden kendimi kesmek üzereyim. Eve geldim işte, yemek yaptım, sofra açtım. Gelecekler şimdi oğluyla. Kurulacak. Sonra çay faslı, yok çayın yanında böreği çöreği. Oğlunu da göresim yok şu an.

Allah sabır versin size de ne diyim.

Hayir sakin kalmasin sizde. Daha neler. Bi de anneniz gitmis artik ..Allah rahmet eylesin. Hic mi saygisi yok. Siz annenize uzulurken bi de onla mi ugrasacaksiniz. Ailenizi uzen bi kisi ayrica. Yazik uzuldum durumunuza da annenize de babaniza da
Insallah bir bebeginiz olur . Ama esinizin tavrindan emin olmadan yapmayin en.iyisi bebek falan. Ve evet herseyde misafir oldularsa,bebek oldugunda da oyle olacaklar. Su an biz oyleyiz. Mesafwli gorusuyoruz bi bebegimiz oldu. Hamilelikte hic gorusmedik,dogumda gormeye geldi anasi ziyaretci gibi,geri gitti. Uzun suredir ilk hastane odasibda gorusmus olduk yani..smdilerde de esim evdeyken ara sira gelip gidiyorlar. Annesi gelmek etmek istedi acikcasi dedi evinin isini yapayim falan filan da.. ben kirginim onun benle samimi olmasini istemedim. Icli disli olmaya gerek.yok diye dusundum..
Bence siz de mesafeli olun..

Haha insan ogullarini da gormek istemiyo di mi oyle hirsla dolunca falan. Aynen ben de oyle cook oluyorum. Esimle olan iliskimize yansiyo yani.
Eee babasi kalcak miymis gitsin ne isi var. Bi de cikolata bile getirmemis yuh insan bisey alir da gelir. Ayni bizimkler gibiymis baba da, hem yapmayip hem de keni g.tlerini acar laflar edip insani iyice sibir ediyorlar galiba. Hayir yapmayan sensin,milleti ornej veren sensin..
Gecen benim kv de geldiydi,yegenini evlendirmisler,oglani,kizin ailesi evli cifte dublex ev alip oturtmus onu anlatiyo. Vay be benim ailem de alicakti heralde onh bekliyo bi de .. sanki oglana aldilar. Aldiysa Da adamlar kizlarinaal mislardir yani. Kendini yoldurtmaz kimse su donemde..

Bizdede var cnm öyle ben baska memleketliyim eşim baska zamanında cok kız bakmıslar eşim beğenmemiş bide bana anlatır kv şunu istedik bunu istedik la havle.. hiç umrumda değil kapının dışında ne hali varsa görsün üç yıldır yarancam diye biyerim yırtıldı azıcık o bana yaransın boşver hiiç takma

Ben de mesafeliyim zaten evime kimse gelip gitmesini çok istemiyorum zaten ilk evliyken densiz kuzeni eşim yanımda eşime diyor ki bir gün kuzenlerle gelelim ordan çıkıp arabaya binmemle zaten ben orada essek basimiyim da evet diyorsun dedim haklısın dedi şimdi zaten kim gelmek istese karıma sormam lazım diyor.. annemin hastalığında da az yapmadılar ya annem hastanede kalıyor ben yanındayım tek çocuğum zaten gelip birde burada kaldılar felan pişman bir halta yaradıkları yok birde onlar yüzünden annemin hastalığında eşimin bana destek olacağız yerde KV gezdirdi etti birde onun yüzünden devamlı kavga ya eşimi de kırmak istemiyorum ama insan hırs yapıyor gerçekten ve konuşuluyor bunlar devamlı şuan hamilemiyim inan kıraç bilmiyorum ama olabilirim adetimi bekliyorum eğer öyleyse mde zaten dogumumda da kimseyi istemiyorum nasıl misafir gibi gelip gittiler herşeye aynı şeyi yapsınlar dedim zaten direk bunu da ben lohusa lohusa çekemem onların nazini.... Bir boş gebelik geçirdim zaten o zaman hamileyim düşük tehlikem var dedim kuzenleri gelmek istiyordu neyse dedim gelsinler birşey yapmicam utanmazlar bir boka yaramadilar yine...

Hic birsey yapma evet. Sanki cok sevdigin kisiler sana yarar dkunan seni seven kisiler de mi hazirlik yapacaksin.. gelsin oyle bos bos gitsinler geri. Baskalarina yap hazirligini,onlara yapma ..anlasinlar yani..
Ufff icm şişti gercekten. Sizi esiniz de uzmus annenizin hastaligi zamaninda. Kendi anasi.yuzunden,sizin yaninizda olmamis. Ama Ne yapalim.. keske olmasaymis ama olmus iste bazi seyler

Berbat bir aileye gelin gitmişsin seni baştan istememişler , aman uzakdur onlardan

Bende senin yasasiklarini yasadim ama esim adan zye herseyimi fazlasiyla yapti.esim hicbirseyimi eksik etmedi bekarken calismis birikim yapmis ailesinden bir kurus gormedim.borcsuz evlendik sukur.ancak gecen esim anneme niye bu hafta gitmedik niye benim aileme soguksun diye kavga edince bende doktum icimi bes senedir tek kelime etmemistim.
Senin ailen tanidigim gun soz nisan dugun hep asik surat soguk.senin bi istedigin var mi kizim nasil gidiyor dugun hazirliklari sormadilar..yapcagimiz birsey var demediler herseye tek basina sen kosturdun.ne ekerse onu biciyor iste dedim.haklisin ne diyebilirimki dedi.ama yine gorusuyoruz mecburuz yani.

1 sene önceki mevzu. Kim hortlattı acep. Konu sahibesi umarım atlatmistir. Zira konu uzun okumak güç

Gözlerim mahvoldu yav ama azmettim okudumm..
Valla ben olacaktim yerinizde asla ama asla kv.nin ne tlflarina cevap verirdim ne yuzune bakardim..
oglu da varsin kavga cikarsin hiiic umrumda olmazdi..
bu ne boyle ya neler yasatmis size enn mutlu olmaniz gereken zamanlarda..
seytan gorsun yuzunu bosverin.. diretin diretebildiginiz kadar esinize.. taa ki galip gelen taraf siz olana kadar. kv haketmiyor cunku belli nasil bir mahluk oldugu..
cok sinir oldum kv.ye..
Agrisiz basinizi agritmayin derim.. hic bulasmayin.. konusmamakta diretinnn

Istenmeyen gelin olmussunuz. Esinizde sizinle evlenebilmek icin butun yuku sirtina almis.

Yazınız birazdan fazla uzun olmuş
Yazınız birazdan fazla uzun olmuş
Geçmişe takılmayın bi yuvanız olmuş artık.

Ortalama aynı şeyleri yaşamışız. Buraya yazdıklarını eşine de anlat. Yine anlayışsız davranırsa da kv ve kp her geldiğinde ufak ufak laf sok. Zaten gelmezler daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…