Artik dayanamiyorum..Uzulmek icin mi evlendim?

Merhabalar canım umarım sorunlarını kısa sürede çözersin. Yaşadığın şeyler benimki ile neredeyse aynı denecek kadar benziyor, ben senin yaptığını yapmadım. Mesela altınlarımı onlar istemeden verdim hiç tartışmaya girmedim benimde kp düğünde saçma bi nedenden dolayı sorun çıkardı duymazdan geldim. Eşime saygı duyduğum için o üzülmesin diye her şeyi alttan aldım. Sonra hayatıma daha çok karışmaya başladılar inanır mısın kıyafetime bile karışır oldular ( farklı şehirde olmama rağmen) Eşimle konuştum yapılan haksızlıkların farkında olduğumu onu sevdiğim için göz yumduğumu anlattım. Şimdi konuşuyoruz ama gayet mesafeli bi şekilde gitmek veya konuşmak istemediğim zaman eşim anlayışla karşılıyor( e olsun o kadar ). Yani sana tavsiyem küs kalmaman o insanlar için eşinle aranı bozmaman ve ama samimide olmamandır.

unutamıyorsan bence kendini zorlama.
sonra acısı kötü çıkıyor bu sıkıntıların.
o zaman rest çekiyorsun eşine vs . ama o zaman da sen senden geçmiş oluyorsun

Hayir anneme verdim,kaynanama vermek.istemedim..

unutamıyorsan bence kendini zorlama.
sonra acısı kötü çıkıyor bu sıkıntıların.
o zaman rest çekiyorsun eşine vs . ama o zaman da sen senden geçmiş oluyorsun
Aslnda simdi de rest cekmiyor degilim. Su ana kadar bikaci ciddi bi cok kavgamiz oldu... sonra yine baristik,birbirimizi sevdgimizi dusunduk cunku sonunda.. aileler karismasin biz kendimize bakalim desek de.. sonrasinda aman ne yapalim.yani,gecmis zaman hadi hop.unutalim a dondu is...

Belki de iyisini sen yapmissindir.. cunku ailesiyle aramiz.kotu oldukca,esime karsi da saygimi yitiriyorum... uzuluyorm ve uzuntmun farkinda olup olmadigndan emin olamiyorum. Lafta evet bana hak veriyor ve uzuldugumun farknda vs.. ama o halde ailemle sunu yapalm babam bunu dedi anam soyle istyo ne dersin ,gidelm gelelim vs vs basimin etini yemesin...

Kesinlikle uzak dur mutlukugun ruh saglivin icin kv denen hayatinda hic bir yeei hakki olmayan kadindan uzak dur
Kesin bi cikari istegi vardirda yanasmaya calsiiodur

Benzer seyler yasamisiz. 8 yil oldu hala unutmadim cunku hep birseyler oldu devam etti. Mesela dogumumda birsuru tantana cikti. Sanirim seninde boyle olacak gibi. Ama zamanla esim anladi suan mesafeliyiz.

Seni Benim kadar iyi kimse anlayamaz. İnan okurken gözlerim doldu öyle benzer hatta aynı şeyleri yaşamışız ki. Şu an içinde bulunduğun durum için Rabbim sana sabır versin. Gel geleyim konuya. Canım benim bak aynı şeyleri ben de yaşadım. Düğüne kadar kimse YÖK, düğünden sonda yer mantarı gibi birden hayatıma girmeye çalıştılar. Almak istemedim en başta. Eşim de tıpkı senin eşin gibi ailesinden nasibini aldı. Bi yıl kadar her zmn engellemeye çalıştım ama olmadı. Sonra gidio gelmeye başladım aöa öyle mesafeliydim ki onlar aska düzenleyeceğini anladılar. Umudu kestiler öi hayır. Hamile kalınca eşimle karar aldık ve o şehirden taşındık. Hamikeliliği de zehir ediyorlardı çünkü. Asla bağırmadım, karşılık vermedim şimdi dert içime ams yanlış yapmadığımı anladım. Kv diğer oğlunu evlendirdi sindi gördü dünyayı. Bana nispet yapa yapa ne düğün yaptıklar görme. Ben güldüm geçtim. Şimdi sağ olsun eltim canlarına yetiyor. Ban çok kıymetliyim şimdi kızımı da göremiyorlar. Çok net bir şekilde iş işten geçti artık ağlasan ne fayda dedim.
Eşimle ben de çok tartıştım unutamadığım için yaşananları. Boşanmayı bişe düşündüm. Ama Allah öyle bi kurtardı ki bizi. Seni de kurtaracak arkadaşım ama eşine eziyet etme ona daha çok yazık. Hepsi geçecek İnan. Zamanı geldiğinde onlar kapının önünde kalacaklar azıcık sabır. Uzun oldu kb.
Asla unutma sen bunları hak ettiğin için yaşamıyorsun sen hak ettiğin şeyleri onlar tarafından görmedin ama İnan bana değerli birisin açgözlülük yapmadın. Tas yerinde ağır. Gör bak hepsi gececek

Uzun yazmaniza sevindim,ne kusuru ..
Ben de uzuluyorum unutamiyorum. Dogru soyluyorsun ben haketiigim icin.olmadi aslinda ..Halden anlamasam.acgozluluk yapsaydim.biseylerde diretseydim boyle olmazdi..
Bizimkinin de bi erkek kardesi var . Keske o da evlense..valla istiyorum. Benim yerimde baskasi olsa,tek gorexegi gelin ben.oluyum baska cocugundan torun da goremesin..ister ama.. istiyorum dger cocugu da evlensin. Hatta yeni bi torunu olsun gelini.oolsun..Ben de yakami.kurtarayim. Kendilerine gore bi gelin alsinlar ve kendilerine yeni bi mesgale bulsunlar istiyorjm.. Karsilik vermiyorum,he hu diyip geciyorum ama.. laflara bak vay beee oluyorum cogu zaman.. sanki hic bisey yapmamis gibi,kadin bugun sabah daha bana mesaj atti ve dedi ki,sana da bebege de kiyamiyorum siz benim icin cok onemlisiniz... aglayan bi bebegim var.. canima okuyomus bebek,, beni rezil rusva edermis evden ciktigimda insan icine girdigimde,cocugu alistirmak lazimmis falan filan.. haha.. etcekse etsin,ayrica ona rezillik denmez...Siz cok biliyodunuz ya herseyi,hic rezil etmediniz o yizden beni di mi...
Bi de bebegime bana karisir oldular gorusmwler basladikca..Ama.mesafeliyim ve sogugum..
Esim de simdilik pek birsey demiyor. O da gecistiriyor braz ailesini .. Insallah boyle devam eder en azindan...
Bebegi gormek istemiyor mu sizinkiler?

Benzer seyler yasamisiz. 8 yil oldu hala unutmadim cunku hep birseyler oldu devam etti. Mesela dogumumda birsuru tantana cikti. Sanirim seninde boyle olacak gibi. Ama zamanla esim anladi suan mesafeliyiz.
Ne mutlu size valla esiniz akilli biriymis demekki... bizimki 3 5 gun unutuyo sonra vay efendim ailem anam babam diye basliyo..

İstiyorlar tabi istemezler mi. Bebeğim henüz 9 aylık alın gelin hatta ben gelcem Akçam sizi bi ay bizde kalın diyor kayınpeder. Ama ben evet demiyorum. Onlar benim en güzel günlerimi zehir ettiler, ben Murat alamadım. Onlar da benim tarafımdan mahrum kalıyorlar böyle işte. Ben el kadar çocukla 12 saatlik yola gidemem kusura bakmayın henüz çok küçük. İstiyorsanız gelin kalın birkaç gün diyorum. Çizgiyi çekiyorum. Geliyorlar ama yılda bir iki kez Ancak. Onda da oldukça mesafeli davranıyorum. Kv dertleşmek istiyor benimle eltiyi kötüleyecek mesela hemen koyuyorum tavrımı. Hiçbir şey görüldüğü gibi değildir ben asla sadece görülene bakmam boş yere anlatma dinlemek istemiyorum diyorum daha çok bozuluyor sohbet dahi edemiyo. Kendini, tavrını ortaya koyman için ille yüz göz olmaya gerek yok ki değil mi ?

Bence sen mesafeni korumalısın ve oldukça ciddi davranmalısın. Her sorduklarına cvp verme mesela ya da her anlattıklarına cvp verme. Sessiz ve soğuk bakışlı davrandığın zaman ağızlarını açamıyorlar şahsen bizimkiler çünkü konuşsa be olacak ki karşılık göremiyorlar. Eşim de böyle davranıyor mesela. Ne bileyim anne bana diyorum tamam ama coooook yabancı olduğumu da gösterebiliyorum

Bravo gercekten iyi yapiyorsun..bizim bebek de yabancilamaya basladi sanki bu aralar,gecen kadin goruyum dye gelmisti aglamaktan katildi nerdeyse.. kp gormek istiyomus illa bize gelin gelin diye tutturuyorlar. Dedim ben se cocugun halini gecen geldiniz gordunuz ben nasil aglata aglata getireyim size. Rahat ettirmek benim gorevim,cocugu bile.isteye aglatamam,yerini ve insanlari yabanciliyo bu aralar..siz gelin dedim.. ve aslinda onlar da gelse cocuk yabancilayabilir de..hic degilse iceri geceriz aglarsa baska odada rahatlariz bebegimle diye dusundm... kv ona bozuluyo ,kp de biz buyuguz bize sizin gelmeniz lazim falan diyormus.. valla amaan kendileri bilir. Cocugum onemli..
Sizin de bebeginiz onemli. 12saatlik yol,bi de tadinsan yenmeyen bi iliskiniz mi var da sanki. Soguk buz ruzgarlar esen bi ziyaret olcak. Bi de cocugun rahati yolculukta da orda da bozulcak. Bosver onlarin gelmesi daha iyi. Gelemiyorlarmis da.. napalim :)

Aynen öyle. Benim için kılını kıpırdatmayan insanlar için bunu yapmam söz konusu olamaz zaten. Ben de çok dertliyim kvden. Biz evlendikten sonra da çok şeyler oldu içimde kalan cooook şey var geçen gün konu oluşturmuştum burda ama burdan sağ olsun arkadaşlarımın desteği ile bi kez daha düşündüm ve içim rahatladı. Takmıyorum artık. Kendimi ve çekirdek ailemi korumakla meşgulüm. Bu onların ayıbıydı öyle de kalsın üstelemiyorum artık. Sana sa tavsiyem canım arkadaşım önemseme. Gerçekten o kadar önemli değilmiş

Bu cinsler çok üremeye başladı son zamanlarda. Benzer şeyleri yaşadım da ben. Madem arayıp bi ihtiyacın var mı diye sormayacaksın o zaman çocuk doğurma. Manen yanında olmayacaksan dünyaya getirme. Madden olamayacaksan da çocuk sayısı düzinelerce olmasın.

Nefretlik geldi bunlarin anam babam kimetinden gercekten ya kimsede suc yok ya bu erkeklrde suc var erkek gbi durup dengeyi kuramiolar bi dur diemiyolar
Hiii evet sanki zorla evlendiler bizimle. Madem ailenin.gorusleri cok.onemliydi gidip istedikleri bi kizla evlenseydin dimi..

Maddiyat herkeste olmaz da,maneviyat da mi olmaz ya hem de cocuguna karsi. En onemli seyin senin cocugun.. mutlu olsun diye didinceginiz yerde,cocuklari.nasil mutsuz ederiz nasil sinir ederiz hatta nasil ayirirz uzerine ihtisas yapmislar/yapmaktalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…