Artık dayanamıyorum olanlara , yaşadıklarıma başıma gelenlere..

eşim yazmıılsında canım her neyse..
bence yol yakınken ayrıl bu çocuktan evlenince çok daha mutsuz eder seni bu

Ayrılmak tek çözüm olsa unutmak tek çözüm olsa tamam ayrılıyım o kadar aciz veya cahil değilim. Ama benim karşıma ilk defa böyle biri çıktı ne biliyim eski çıktıklarımda oldu hep altlarına almaya çalıştılar konuştukları cümleler felan hep düzgün birini aramıştım sonunda buldum ama buda böyle oldu ben neyin günahını neyin bedduasını çekiyorum bilmiyorum. Benim her yerde onunla hatıram var anım var parkta , piknik , deniz , havuz , yazlık kiralama ya bunun gibi bir çok şey. O beni hep anlımdan öper 2 defa dudağımdan öptü oda sadece öpme onu denemek için üstüne gittiğimde " seni ben telli duvaklı alıcam o evden şimdi değil " demişti. Yani böyle güzel güzel şeyleride var ama şu geçmiş hakkında bana dediğini bırakmıyor. Anlatabildiysem ne mutlu bana.

Ayrılmak tek çözüm olsa unutmak tek çözüm olsa tamam ayrılıyım o kadar aciz veya cahil değilim. Ama benim karşıma ilk defa böyle biri çıktı ne biliyim eski çıktıklarımda oldu hep altlarına almaya çalıştılar konuştukları cümleler felan hep düzgün birini aramıştım sonunda buldum ama buda böyle oldu ben neyin günahını neyin bedduasını çekiyorum bilmiyorum. Benim her yerde onunla hatıram var anım var parkta , piknik , deniz , havuz , yazlık kiralama ya bunun gibi bir çok şey. O beni hep anlımdan öper 2 defa dudağımdan öptü oda sadece öpme onu denemek için üstüne gittiğimde " seni ben telli duvaklı alıcam o evden şimdi değil " demişti. Yani böyle güzel güzel şeyleride var ama şu geçmiş hakkında bana dediğini bırakmıyor. Anlatabildiysem ne mutlu bana.

şimdi iş daha karmaşık oldu..
tamamen çekilmez biri olsa bırak git derim ama böyle unutmak çok zor olur
o zaman karşına alıp çok ciddi konuş canım, eğer böyle davranmaya devam ederse seni kaybedeceğini belirt
gerçi o da böyle olsun istemiyordur eminim, seni kaybetmeyi de istemiyordur
muhtemelen söz verecektir dikkat edeceğine dair.. ama tabi ne kadar tutacağı meçhul o sözü

canım benim sana dokunmaya kıyamayan bir adam başkasının dokunmasını kaldıramaz tabi
şimdi farzet ki evlendinn (10 kadında 2sinin başına gelen) kızlık zarı Esnekliğin var
kanaman olmadı gelde şimdi sen bu adama anlat..
doktor raporu ile gitsen dahi (değmez sakın böyle birşey yapma) Doktoru ayarladın der..
her açıdan düşün derim daha önce dediğim gibi şimdi ayrılırsan 1 yıl ağlarsın ama evlenirsen bir ömür ağlatır bu tipler..

Allah karşınıza böylesi bir insanı çıkararak sizi hatalarınızla yüzleştiriyor demek ki diye düşündüm bu sözlerinizden sonra... Şimdi İki katı pişmansınızdır yaşadıklarınızdan, zamanında bilseydiniz hayatınıza böyle doğru insan çıkacağını hiç cahilce hatalar da bulunur muydunuz? elbette bulunmaz beklerdiniz...
Allah yardımcınız olacaktır, hataların pişmanlıkların bedeli biraz canınızı yakacak ama bir gün siz de hayırlısıyla erkek arkadaşınızın da dediği gibi "telli duvaklı" evinizden çıkıp sevdiğinize emanet edileceksinizdir... Allah sabredenle beraberdir..

canım çok üzüldüm bende... ama biri demiş zaten sana ilerde de seni hep üzcek diye doğru demiş.. eminim evlensen ilerde bile en ufak bişeyde şüphe duycak,kafasında kurcak kurcak sana patlıcak.. ayrıl demek kolay değil ama ilerde çok acı çekersin bu yüzden.. keşke bi şekilde inkar etseydin de bu olmasaydı.. aynı şeyi kendin içinde düşün o böyle yaşamış olsaydı napardın düşünüp düşünüp sinir olurdun, güvenin sarsılırdı belki ona..

canim senin icin cok zorda olsa ayrilmalisin,cünkü bu iliski cok saglikli görünmüyor. daha simdiden saygimi ve sevgimi kaybetmeye basliyor diyorsun ki, haklisin da zaten, sürekli senin onuruna laf eden birine saygi ve sevgi duysan garip olurdu bence.sana sunu söyleyeyim,erkekler bu tip seyleri hic unutmuyorlar.bir arkadas yazmis ya 50 senede gecse basina kakar diye,cok dogru söylemis.bizim bir komsu vardi,oglunu evlendirdi,2 hafta sonra bosandilar.yani ortalama 55-60 yaslarinda, 30-35 yaslarinda cocuklari var.hic kavga gürültü,saygisizlik olmadigi halde adam bosanirken karisina,zaten bana geldiginde sen temizmiydin sanki,simdi temiz gibi davranma dedi.agzim acik kaldi,böyle bir terbiyesizlik yok,cocuklarin annesine,kac yillik kahrini cekmis karisina laf eden adam(!) larda var yani, onun icin biran önce is ciddiye binmeden bitir derim ben.insan onuru icin yasar,onurunu sürekli ayaklar altina alan biriyle ne kadar süre bilrikte olabilirsin ki, bence bunu düsün.bence bu hergün agladigin günleri ararsin,simdi gönlünü almak icin ugrasiyor ama ilerde onuda yapmaz emin ol.

aciz ve cahillikle ne alakası var ??
her gece ağlıyorum yazan sensin
bu takıntısı hayatı sana da kendisine de zehir eder
sevgi herşeye çare çözüm olmuyor malesef
gerçekten değer ve aşkı görmüşsün bunda ama
sürekli seni geçmişinle ezerse mutsuz olursun
o sebeple dedim
hayat senin hayatın

ya sevgilini sert bir şekilde uyaracaksın.
birdaha geçmişimi yüzüme vurursan seni ezer geçer bir daha da arkama bakmam dersin.
yada ayrılırsın.
diğer türlüsü senin için çok yıpratıcı olacak.

yaşadığın duyguların korkunç olduğunu anlayabiliyorum.amma birde şu açıdann düşün.bu kişi seni sürekli aşağılayarak psikolojini bozmuş ve kendisini sana bir lütuf gibi göstermiş.sen bu yüzden ondan kopamayacağını sanıyorsun ama ayrıdığın gün derin bir nefes alacaksın.yaşın daha çok küçük bana göre çocuk denecek yaştasın bu yüzden tecrübelerime dayanarak haddim olmadan eleştiride bulunacağım.birincisi yaptığın hiç bir şey için kendini suçlu hissetme.her ne yaşadıysan bu senin hayatın ve yaşadıklarından dolayı iki gözün bile olsa kimsenin seni ezmesine izin verme.hangi devirde yaşıyoruz...herkes hayatının kahramanını bulmadan önce bazı ilişkiler yaşıyor.seni aşağılayıp kendisine mecbur etmeye çalışan bir ruh hastasından sana mmutluluk gelmez.hiç kimse seni geçmişte yaptıklarınla suçlayamaz aşağılayamaz.ancak yazdıklarından anladığım bu şahıs sağlıklı bir ruh haline ssahip değil.evlenirsen hayatının sonuna kadar her gece ağlayacaksın.ayrıldığında unutamayacağını sanma bir ay en fazla....sonrası herseyi unutur derin nefes alır ve ondan kurtulduğun için mutlu olursun.ilerleyen hayatında 17 yaşındaki tercihinden dolayı asla vicdan azabı çekip kendini kötü ve değersiz hissetme.hayat çok kısa ve yaptığın hataların hesabını tutacak kadar vakit tanımıyor.üstelik birisiyle kendi isteğinle birşeyler yaşamak vicdan azabı sebebi olamaz.aynı şeyi karşı taraf için düşün.sen tekk yaşamadın.peki yaşadığın erkekte ben bi kızla ilişki yaşamıştım diye vicdan azabı çekiyormu...yada hayatını kararttımı senle birlikte olduğu için.neden herşeyin faturası ve günahı kadınlara çıkarılıyor.vicdanın rahat hayatına devam et.bundan sonraki hayatında kanı beş para etmez erkeklere prim verme.seçimlerin çok yanlış.iki insanın yaşadığı gizli kalmalı.birinci herşeyi diğerine anlatacak kadar adileşmiş ve ikincisi bunu sana karşı kullanıp hayatını karartmış.bence bu adamdan hemen ayrıl ve bundan sonra adam gibi birileriyle saygın bir birliktelik yaşa....umarım herşey gönlünce olur.

evlenseniz bile başınıza kakacaktır bunu.
hele o piknikte söyledikleri ne kadar iğrenç şeyler.
daha ne kadar katlanacaksınız?
2 sene de değişmeyen insan artık değişmez.

1incisi: yasin gercekten ufakti ozamanlar, keske böyle birsey olmasaydi hic... kendinde zaten pismansin...

2ncisi: esim diye bahsediyorsun ama anladigim kadariyla evli degilsin...

3üncüsü: ondan hayir gelmez, güven eksikligi var, ve bu yüzden evlilik icin atacaginiz adimin temeli saglam degil... ve bilirsinki ev insaat yapiminda temel saglam atilmayinca o bina ilk sarsintida dökülmeye baslar ve sonu bellidir..
kendini bile bile atesin icine atma....

kendi cehennemimde mi yanıyorum ? :) ben bunu nasıl söylüyebilirim ki biraz düşünebiliyomusun ? Ben söylemedim , ben o kişiden ayrıldım direk o gün ve o günden sonra ben ne yapsam karşıma çıktı ve 2 yıl önce işte şu anki eşimle beraber olmaya başladığımız günden itibaren direk gidip ona anlatmış. Ben bunu nasıl söylerim..

birincisi o senin eşin değil dikkatimi çekti eş olmak öyle kolay değildir.o senin sadece sevgilin.aslında sen zaten o karanlık hayatı kabul etmişsin neden konu açtın ki.ayrılmayı düşünmüyorsun herkese herseye verecek cevapların var.ve evet sen kendi cehenneminde yaşıyorsun o kelimeye de neden güldün anlamadım.

senin başına geldiğinde sen yalanlarsın kuzum bakalım nereye kadar gidicek bakalım nereye kadar küçük düşüceksin önünde başına geldiğinde anlarsın belki o dil çıkarma smileylerlerini :) vicdan dedikleri gerçekten doğru nereye kadar kandırabiliceksin ileriyi düşündüğün adamı ? Elbet çıkar ortaya sen merak etme o yüzden ben doğru söylemeyi tercih ettim.

bravo seni tebrik ederim çok dürüstsün dürüstlüğünün ödülünü alıyor musun peki ? Burda kimse sana kötü
ol demiyor sen niye tersliyorsun ki.''başına geldiğinde anlarsın'' ne demek ya beddua eder gibi.inş. Kimsenin başına gelmez.vicdan var,dürüstlük var ama hakedene.senin sevgilin haketmiyor, bunları aşamamış.

canım ben anlamadım şimdi bu çocuk senin eşin mi sevgilin mi?

eşi filan değil sevgilisi ama ne kadar sahiplendiyse eşi gibi görüyor.eş olmak o kadar basit olsaydı ...ben zannetmiyorum sen bu cocuktan ayrılmasan bile o senle evlensin. Bu takıntılı tipler asla kabul edemezler şimdi kabul ediyor gibi göründüğüne bakma sen. Hakkında hayırlısını versin allah

birincisi o senin eşin değil dikkatimi çekti eş olmak öyle kolay değildir.o senin sadece sevgilin.aslında sen zaten o karanlık hayatı kabul etmişsin neden konu açtın ki.ayrılmayı düşünmüyorsun herkese herseye verecek cevapların var.ve evet sen kendi cehenneminde yaşıyorsun o kelimeye de neden güldün anlamadım.

bravo seni tebrik ederim çok dürüstsün dürüstlüğünün ödülünü alıyor musun peki ? Burda kimse sana kötü
ol demiyor sen niye tersliyorsun ki.''başına geldiğinde anlarsın'' ne demek ya beddua eder gibi.inş. Kimsenin başına gelmez.vicdan var,dürüstlük var ama hakedene.senin sevgilin haketmiyor, bunları aşamamış.

eşi filan değil sevgilisi ama ne kadar sahiplendiyse eşi gibi görüyor.eş olmak o kadar basit olsaydı ...ben zannetmiyorum sen bu cocuktan ayrılmasan bile o senle evlensin. Bu takıntılı tipler asla kabul edemezler şimdi kabul ediyor gibi göründüğüne bakma sen. Hakkında hayırlısını versin allah

Sanki doğrulayınca başı göğe ermiş gibi hala yaptığının arkasında arkadaş.. Söyle söyle herşeyini anlat... Yolda biri sana laf atsa onu da anlat sen de kıvırmasaydın cevabını almana şaşırmam bu adamdan.. Benim nie başıma gelsin, beddua etmene ne gerek var:KK47:

22 yaşıma girdim daha önce açtığım konularda var bu konu biraz daha farklı olucak çünkü baya bir uzun yazıcam okuyan okur okuyamıyan yine de bir göz gezdirir hanımlar.

Küçükken yaptığım tek bir hata şu anda sanki benim tüm hayatımı ve hayatta mutlu olmamı engelledi gibi geliyor bana artık. 2 sene olucak ilişkim şu anda devam ediyor ama birde bana sorun bakalım bu ilişki nasıl devam ediyor. ? Ya napıyım kendimi mi kesiyim napıyım yani bu zamanı geri almak için artık böyle madde mi kullanayım alkol mü içeyim ben bir gün akşam olduğunda kafamı yastığıma koyduğumda ağlamadan yarın nolcak acaba diye düşünmeden uyuyamıcakmıyım abartmıyorum bu halimi tam 2 yıldır bu konu üzerine konuşuyoruz. 2 yıllık ilişkim sürüyor ama ilişkimdeki kişi her allahın günü geçmişle ilgili bir sorular soruyor yaptığım tek bir hata yüzünden bana güvenmiyor.
17 yaşımdayken birine güvendim harbiden çocukluk yada merak diye adlandırabiliyorum o yaptığımı. Biriyle cinsel deneyimim oldu 17 yaşımdayken anal yolla ama ya yemin ederim ilişkiye girmedik yani olmadı nasıl anlatıyım izin vermedim olmadı acıdı ve direk kalktım ama tabi öpüşme felan oldu. Yaa o çocuğu sevmedim , hoşlanmadım etmedim bana hep o konularda konuşuyordu en son artık canıma tak etti tamam dedim kabul ettim ama parmaklarım kırılsaydıda etmeseydim kabul ben sonumu düşünemedim ki şimdi ki aklım olsa bu yaşımda bile nişanlanmadan veya birine tam olarak güvenmeden evine değil artık kendimi bile öptürtmem yaa dersimi çok büyük aldım ben. !

Ben 22 yaşımdayım eşim 24 yaşında bilgisayar dükkanı var işi ve çevresinde çok sevilen bir kişiliktir. Ama bana hep diyor ki
" Sana güvenmekten sana inanmaktan korkuyorum " ( Zamanında beni kandırdın başımı öne eğdin )
" Ufakken olsada bu karşılıksız olucak bir şey değil , ben hiç bir şey yaşamamışken senin bir şeyler yaşaman bana koyuyor " ( Beni hep üsteliyor doğruyu söyle diye )

Bana geçmişimle ilgili tek olarak o yaptığım hata ve yanlışla ilgili sorular soruyor ben cevaplıyorum yemin ederim ki her şeyi doğrusuyla anlatıyorum ama inanmıyor ( YOK ÖYLE DEĞİLDİR bir şeyler kuruyor kafasında O BÖYLEDİR O BÖYLE OLMUŞTUR ) diyor. Ben alttan alıyorum yapıcak bir şeyim yok çünkü tüm dediği lafları zamanında ağır konuştuklarını zaten yuttum soğuk su içer gibi hepsini içime attım yüzüne vurmak istemiyorum çünkü gene beni haksız çıkarıcak. Ben onunla gelecek düşünüyorum onunla bir şeyler düşünüyorum ailesiyle tanıştırdı annesinin , anneannesinin elini öptüm her şey çok güzel. Ama kendi aramızda hep bir tartışmalar hep bir laf kavgaları. Şu an ki yaşımıza göre baya bir geride olan geçmiş yüzünden tartışıyoruz tamam haklı evet bu konuyu belki hiç ama hiç unutamaz ama ne biliyim yani ben kimseyi sevemicekmiyim sırf yaptığım bu hata yüzünden o zaman ben öleyim niye yaşıyorum ki ?

Bana bazen konuşmaları sanki böyle ben kaşarmışım ben her şeyi yaparmışım ne bileyim zoruma gidiyor bakın bir şey anlatayım siz olsanız naparsınız ya :KK43:

Pikniğe gittik arkadaşlarla birlikte yaa ne biçim kafasnda kuruyor ne biçim senaryo yazıyor bana dedi ki

" Şimdi ben burdan arabama atlayıp gitsem seni burda bıraksam burdaki adamlardan biri gelip seni evine bırakmak istese gidersin dimi sen sen her şeyi yaparsın zaten dedi ortada hiç bir şey yokken. "

Bende bu lafına karşılık sağlam bir tokat atıp ağlamaya başladım sonra geliyor sarılıyor özür diliyor. Benimle olan büyük hayallerini gece ben uyuduğumda uzun uzun mesaj olarak atıyor sabah kalkınca seviniyorum gülüyorum böyle kendi kendime " oh be bundan sonra hep mutlu olcaz sanırım ne güzel. " diyorum ama yok gene geçmişsiz bir günümüz geçmiyor. Ben ne yapmalıyım ? Ona artık ne demeliyim ? Yıllarca sabır ettim düzelcek o beni bırakmıcam o bana kötü olmucak diye ama yok kendini toparlamıyor ve bendede her geçen gün o böyle yaptığı sürece aşk , sevgi , saygı bitiyor bitmek üzere ne biliyim tabi o biterse ben artık 1 yıl felan boş boş dururum çünkü çok şey yaşadık bana çok iyi davrandı hep alışveriş , hediyeler , süprizler yaptı unutulmucak anılarımız var onunla.

Artık ona bir şeyler demenin zamanı geldi çünkü bu gidişle biz ne geleceği nede hayallerimizi gerçekleştirebiliriz.:KK5::KK5:

İnsan hayatında herşey olur...
Her zaman savunduğum birşey var, insan oğlu şaşar beşerdir! Kimin ne zaman ne şekilde hata yapacağını bilemeyiz.
Bizim başımıza da gelebilir, en yakınındaki insanın başına da gelebilir!
Evet, sen bir hata yapmışsın ve açık yüreklilikle bunu birlikte olduğun kişiye anlatmışsın, anlatmayabilirdin de!
Saklayabilirdin, sonuçta sen anlatmadığın sürece bilmeyecekti.

Bunun gibi bir konu daha okumuştum, kadıncağız evliydi ve daha önce olan bir birlikteliğini doğal olarak eşi ile paylaşmış.
Eşi de ona güvenmiyordu ve evlilikleri tam bir kabus haline gelmiş, bu şekilde bir paylaşımdı.
O yüzden sana tavsiyem ilişkinde görmüş olduğun tavır, hareket, hakaretler NORMAL DEĞİL!
Bir an önce karşındaki insandan uzaklaşmaya bak derim, çünkü sen tek taraflı hayal kuruyorsun!
Kadınlar duygusal ve herşeyi sineye çekebilen insanlardır, bizim kalbimiz bir okyanus gibi herşeyi sindirir, herşeyi içinde barındırır ve bir o kadarda sırlarla dolu karanlıktır.
Her erkek bunu kaldıramaz, tabulardan tutta aile yapısına kadar etkendir bu. O yüzden sen karşındaki insanı değiştiremezsin.
O belirli bir kalıplarda, namusun ve hayanın sadece iki bacak arasında olduğunu düşünen (çok afedersiniz) erkek tiplerinden!
Ama çok şükür ki hayat bu değil, ar - haya sadece bununla ölçülemez.
En başta dediğim gibi, insanız, başımıza herşey gelebilir, rızalı veya rızasız. Allah kötü insanlardan korusun hepimizi.

Allah senin hakkında da hayırlısını versin inşallah, bu kadar üzülmeye değecek bir durumda değilsin bununda altını çizmek isterim.
Kendi yaptığın yanlışın zaten farkındasın, kendini bu konuda yiyip bitirme, kendini değersiz hissetme, seni değersizmişsin gibi hissettirenlerden uzak dur!
Tek yapman gereken (dikkatimi çekti herşeyde bu yorumu yapar oldum) kendi özgüvenini kazanmak, hayatta ne yapmak istediğine karar vermek
Ve bu karar çizgisinde yol almak!

En yakın arkadaşlarımdan bir tanesi doğum gününde alkol aldığından dolayı, o zamanki sevgilisi tarafından o anki durumundan faydalanılıp tecavüze uğradı.
3 ay boyunca acaba hamilemiyim diye kendi kendini yedi, asla mutlu olamayacağını düşünerek olmadık şeyler geldi aklına.
1 sene boyunca kendisini ancak toparladı...
Fakat sonuç, şu anda farklı bir adam ile evli ve bir bebek bekliyor, eşi de onu çok seviyor, sayıyor ve el üstünde tutuyor!

Hayat böyle birşey işte. Bir kötü insan ile hayatının bir evresinde karşılaştığın için, tüm hayatın bu kötülükler üzerinden yıkılacak diye birşey yok!
Hiç ummadığın bir zamanda, hiç ummadığın şekilde karşına birisini çıkar ve elinde bir sihirli değnek varmışçasına hayatını değiştirir.
Ama önemli olan senin psikolojik olarak stabile olabilmen. Kendini bir silkin ve hayatında ne istiyorsun ne istemiyorsun buna karar ver.
Ona göre de hayatını şekillendir. Sana değer vermeyenleri ve seni hak etmeyenleri de hayatından uzaklaştır!

Rabbim gönlüne göre versin inşallah, mutlu olmanı temenni ederim.
Yaşın daha genç, bu kadar üzülme ve kimse karşısında ezilme!

Son düzenleme:
22 yaşıma girdim daha önce açtığım konularda var bu konu biraz daha farklı olucak çünkü baya bir uzun yazıcam okuyan okur okuyamıyan yine de bir göz gezdirir hanımlar.

Küçükken yaptığım tek bir hata şu anda sanki benim tüm hayatımı ve hayatta mutlu olmamı engelledi gibi geliyor bana artık. 2 sene olucak ilişkim şu anda devam ediyor ama birde bana sorun bakalım bu ilişki nasıl devam ediyor. ? Ya napıyım kendimi mi kesiyim napıyım yani bu zamanı geri almak için artık böyle madde mi kullanayım alkol mü içeyim ben bir gün akşam olduğunda kafamı yastığıma koyduğumda ağlamadan yarın nolcak acaba diye düşünmeden uyuyamıcakmıyım abartmıyorum bu halimi tam 2 yıldır bu konu üzerine konuşuyoruz. 2 yıllık ilişkim sürüyor ama ilişkimdeki kişi her allahın günü geçmişle ilgili bir sorular soruyor yaptığım tek bir hata yüzünden bana güvenmiyor.
17 yaşımdayken birine güvendim harbiden çocukluk yada merak diye adlandırabiliyorum o yaptığımı. Biriyle cinsel deneyimim oldu 17 yaşımdayken anal yolla ama ya yemin ederim ilişkiye girmedik yani olmadı nasıl anlatıyım izin vermedim olmadı acıdı ve direk kalktım ama tabi öpüşme felan oldu. Yaa o çocuğu sevmedim , hoşlanmadım etmedim bana hep o konularda konuşuyordu en son artık canıma tak etti tamam dedim kabul ettim ama parmaklarım kırılsaydıda etmeseydim kabul ben sonumu düşünemedim ki şimdi ki aklım olsa bu yaşımda bile nişanlanmadan veya birine tam olarak güvenmeden evine değil artık kendimi bile öptürtmem yaa dersimi çok büyük aldım ben. !

Ben 22 yaşımdayım eşim 24 yaşında bilgisayar dükkanı var işi ve çevresinde çok sevilen bir kişiliktir. Ama bana hep diyor ki
" Sana güvenmekten sana inanmaktan korkuyorum " ( Zamanında beni kandırdın başımı öne eğdin )
" Ufakken olsada bu karşılıksız olucak bir şey değil , ben hiç bir şey yaşamamışken senin bir şeyler yaşaman bana koyuyor " ( Beni hep üsteliyor doğruyu söyle diye )

Bana geçmişimle ilgili tek olarak o yaptığım hata ve yanlışla ilgili sorular soruyor ben cevaplıyorum yemin ederim ki her şeyi doğrusuyla anlatıyorum ama inanmıyor ( YOK ÖYLE DEĞİLDİR bir şeyler kuruyor kafasında O BÖYLEDİR O BÖYLE OLMUŞTUR ) diyor. Ben alttan alıyorum yapıcak bir şeyim yok çünkü tüm dediği lafları zamanında ağır konuştuklarını zaten yuttum soğuk su içer gibi hepsini içime attım yüzüne vurmak istemiyorum çünkü gene beni haksız çıkarıcak. Ben onunla gelecek düşünüyorum onunla bir şeyler düşünüyorum ailesiyle tanıştırdı annesinin , anneannesinin elini öptüm her şey çok güzel. Ama kendi aramızda hep bir tartışmalar hep bir laf kavgaları. Şu an ki yaşımıza göre baya bir geride olan geçmiş yüzünden tartışıyoruz tamam haklı evet bu konuyu belki hiç ama hiç unutamaz ama ne biliyim yani ben kimseyi sevemicekmiyim sırf yaptığım bu hata yüzünden o zaman ben öleyim niye yaşıyorum ki ?

Bana bazen konuşmaları sanki böyle ben kaşarmışım ben her şeyi yaparmışım ne bileyim zoruma gidiyor bakın bir şey anlatayım siz olsanız naparsınız ya :KK43:

Pikniğe gittik arkadaşlarla birlikte yaa ne biçim kafasnda kuruyor ne biçim senaryo yazıyor bana dedi ki

" Şimdi ben burdan arabama atlayıp gitsem seni burda bıraksam burdaki adamlardan biri gelip seni evine bırakmak istese gidersin dimi sen sen her şeyi yaparsın zaten dedi ortada hiç bir şey yokken. "

Bende bu lafına karşılık sağlam bir tokat atıp ağlamaya başladım sonra geliyor sarılıyor özür diliyor. Benimle olan büyük hayallerini gece ben uyuduğumda uzun uzun mesaj olarak atıyor sabah kalkınca seviniyorum gülüyorum böyle kendi kendime " oh be bundan sonra hep mutlu olcaz sanırım ne güzel. " diyorum ama yok gene geçmişsiz bir günümüz geçmiyor. Ben ne yapmalıyım ? Ona artık ne demeliyim ? Yıllarca sabır ettim düzelcek o beni bırakmıcam o bana kötü olmucak diye ama yok kendini toparlamıyor ve bendede her geçen gün o böyle yaptığı sürece aşk , sevgi , saygı bitiyor bitmek üzere ne biliyim tabi o biterse ben artık 1 yıl felan boş boş dururum çünkü çok şey yaşadık bana çok iyi davrandı hep alışveriş , hediyeler , süprizler yaptı unutulmucak anılarımız var onunla.

Artık ona bir şeyler demenin zamanı geldi çünkü bu gidişle biz ne geleceği nede hayallerimizi gerçekleştirebiliriz.:KK5::KK5:

evlenince bu cocuktan baya çekersin canım yaa baksana adam paranoyalara baglamıs ole bi hata yapmıssın seni hafif bi insan bellemiş her olayda her şyde bi hata yapıcaksın gibi senaryolar yazmaya baslamıs kafasında.tamam olmus bi hata ama bu kadarıda terbiyeszlk yok baskası eve bıraklm dese biner gidersin afedersin seni ne olarak görüoo bu ?

Sanki doğrulayınca başı göğe ermiş gibi hala yaptığının arkasında arkadaş.. Söyle söyle herşeyini anlat... Yolda biri sana laf atsa onu da anlat sen de kıvırmasaydın cevabını almana şaşırmam bu adamdan.. Benim nie başıma gelsin, beddua etmene ne gerek var:KK47:

Allahım yarabbim şu cevaplara bakarmısınız ya :KK43: Gerçekten bunları gördükçe içim parçalanıyor bana hep iyi yorum yapın felan diye gelmedim ben buraya insan biraz empati kurar. Ayrıca doğrulayınca başım göğe felan ermedi , aynısı sende olsa yalanlayıp başını göğe mi kaldırcaktın ?

X