Artık dayanamıyorum, ne yapacağımı bilmiyorum.. :(

Nerden nereye ya. Eskiden 35 yaşında bekar oğlu olan anneler insan içine çıkmaya utanirlardi. Ama bu kadın eşini kaybetmiş oğluyla yaşıyor. Şimdi o da gidecek. Kendimi onun yerine koyuyorum ama, bir anne yüreğine taş basar çocuğunun mutluluğunu engellemez

İşte ben de bunu anlamıyorum, ben baştan cok yakın hissediyodum daha tanısmadan ykınında yanında oluruz kafasındaydm ama yaptıklarıyla beni itiyolar farkında değiller

Arkadaşlar çok güzle yorumlar yapmışlar aslında diyecek pek birşey kalmamış ama üşenmedim o kadar okudum bari birkaç cümle de ben yazayım.
Öncelikle babanın davranışları takdire şayan. Kıymetini bil onların...
Sevgiline gelince 35 yaşında ama böyle bir konuda bile annesi tarafından parmağında oynatılıyor. Sevgilin fazla pasif kalmış annesi de bir o kadar baskın...
Kararı verecek olan sensin. Düşün taşın ama bir arkadaşın da dediği gibi düğün tarihi almak bir bitiş değil başlangıç olacak senin için. Bu KV ile işin zor gibi...

Vardır bında bir hayır. 3 lü etkiden kurtulmanız için son treni kaçırmayın.

Birde erkekler evlenince annelerine daha düşkün oluyorlar

Kadın oğlunu kocası yerine koymuş belli ki , kaybetmek ne demek hem? Evlenince çocuklar kayıp mı edilmiş oluyor , düşünün işte kadının seçtiği sözcük bile bilinçaltını açığa çıkarıyor.Ayrıca 35 yaş yahu , 35 yani.Yetişkin kocaman bir adam nasıl böyle davranır akıl alır gibi değil. Babanızı çok takdir ettim , olgun ve akıllı bir insan , size de destek oluyor belli ki.Bu kadınla işiniz zor , evlenirseniz umarım aynı şehirde yaşamak zorunda kalmazsınız ki bence evlenmeyin ama çok istiyorsanız da bunları göze alın.

Sevgiliniz sizin ince damarınızı bir kere bulup , sizi oyalamış .
Otuz beş yaş , şair yolun yarısı demiş ama sevgiliniz malesef yolun başında bile değil bence.
Yarın gidiyoruz demesi lazım olan bir yaşta ;
Liseli gibi gidelim mi , yapalım mı vs.
Bir kere kapıldığınız büyüye tekrar kapılmamanız dileğim ile.

Sizinki şu ağlayan kaynana değil mi? Sizin kaynana meşhur yahu , sorduğu sorular filan çok ilginçti.

öyle deme, berber önemli :)

Ark

arkadaşım evlendikten sonra düzelen olmaz. Bırakın artık bunları. Adam olur yola gelir sanmayın. Nikahı kıymış evi düzmüş nasıl düzelebilir???
konu sahibi de okusun diye bilhassa soruyorum.

aileni takdir ettim. ama bu koca adamın bebek annesinide anlamadım bir türlü değişik.

Offf hiç çekilmez ya! Anlatırken bile ne çok annesi şöyle demiş ablası böyle demiş yazmışsınız, siz kendi aranızda konuşurken ne çok annem-ablam diyodur düşünmek bile istemiyorum.
1) Siz de sizi çok seven bir anne babanın çocuğusunuz üstelik çok anlayışlı ve mantıklı bir anne ve babanın... onlar kızlarını destekliyorken, tamam diyorken erkeğin annem daha hazır değil demesi ne demek ben anlayamıyorum.
2) Tam olarak anlayamadım ama sanırım sevgiliniz annesiyle beraber yaşıyor eğer öyleyse- 35 yaşında bir adam işi, maaşı da yerinde nasıl annesiyle yaşar hala ben anlayamıyorum kendisinin rahat edememesi lazım (kaldı ki 2 tane ablası varmış tek yaşayan annelerini yanlarına alabilirler dönüşümlü olarak)
3)Mesela yüzük konusunda annesi git düzgün bir şey al da sonra başına kakmasın demiş bunu gelip size mi yetiştiriyor annem böyle dedi diye bir erkeğin bunları gelip size anlatması bile komedi
4)Görümceleriniz de ayrı herşey tamam da çocukların sınavı mı kaldı anlaşılan o ki kardeşleri evlenince düzen bozulacak annelerinin bakımı vs.
5)İNSANLAR ASLA DEĞİŞMEZ! Yani yakvar yakar belirleyeceksiniz tarihi sonra ne olacak müdehale bitmez yani bence siz bi resti çekin hadi eyv diyerek
Hala ama annem diyosa ağzına bi tane çakın bi senin mi annen var diyin k.çına bi tekme anasıyla yaşasın sonsuza dek

Offf içim patlıcak artık gerçekten, zaten bu gidişle bizimkiler izin vermicek artık

Siz 30 yasinda kendi ailenizden izin bekliyorsaniz, aslinda simdi daha anlayisli davranmak lazim 35 yasindaki sevgilinize :))

Kusura bakmayin ben 13 yasindan beri amerikadayim. Bana cok ters geliyor yasini almis insanlarin anne baba izni beklemesi

Adam gelmiş 35 yaşına hala anası yokluğuna alisamamis ne saçma zaten bir gün evlenecek hadi kız olsa neyse de yaş 35 erkek evlencek zaten günün birinde bunu da anlamadım yani kv zor biri gibi

Nedense bana sevgiliniz ailesini bahane ederek sizi geçiştiriyor gibi geldi. Bu kadar basiretsiz bi adamdan koca olmaz kusura bakmayın. 20 yaşında çocuklar elini masaya vuruyor evleniyoruz diye.
Şimdi arkanızda duramayan adam ilerde hiç duramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…