sınav konusu şu şekilde, benim ailem izmirde onun ailesi farklı şehirlerde ve biz istanbuldayız. isteme nişan için hsonu git gel olcak ya cocuklar sınava hazırlanırken derslerinden geri kalırmış. ve bunu sadece annesi değil ablaları da söylüyo.
ben hiç anlam veremiyorum şaka gibi bahaneler, sevgilime kızıyorum en çok herkes istediğini der sen ne istediğini söyleyip ona uydurman lazım herkesi.
onlarla zıtlaşmamak sürtüşmemek için beni delirtti aylardır. ve bi sıkıntı oldugunda ben gelir ailenle konusurum diyo. öyle bir iletişimsizlik var ki aralarında benim ailemle konusmayı kendi annesiyle ablasıyla konusmaya tercih ediyo.
bana da geldi bir keresinde annemi de anla oğlunu kaybedicek dedi, ben de bi kızım daha olcak gözüyle bakcağna oğlumu kaybedicem diye düşünüyosa beni hiç kazanamaz dedim.
Üzerine hazır değil işte evlenmeme onu da anla diyince en sonunda dayanamayıp benim de babamın kızını s…..ler adam naapsın o zaman dedim o zamandan beri bidaha öyle kaybedecek fln sesini çıkaramadı zaten cok ağır oldu ama hakettiii