Artık dayanamıyorum, ne yapacağımı bilmiyorum.. :(

Haha kendi eşimi ve annesini kardeşlerini gördüm.
Aman diyim kardeşim arkana bile bakmadan uzaklaş. Ben şu an o noktadayım. O anne ile asslaaa ve asslaa aile olamayacaksınız.
eşin düzeldi mi?

ne kadar tatli bi babaniz var

ben boyle bir adamla kesinlikle evlenmezdim
35 yasindaki insan kendi basina kendi kararlarini alir ailesine teblig eder ve uygulatir , bunu yapmaktan aciz adamla hayatta evlenmezdim
Babam öyledir cok şükür..
Ben artık evlilik kararından şüphe etmeye başladım zaten..

Offf içim patlıcak artık gerçekten, zaten bu gidişle bizimkiler izin vermicek artık
babanla annen çoktan vazgeçti emin ol.
sen bir yetişkin olduğun için senin kendi isteğinle vazgeçmeni umuyorlar ve bekliyorlar.

istersen dene; bu akşam ben bu işten vazgeçtim de, ailen mutluluktan havaya uçacak, kızımız başını yakmadı diye.

Karşımdaki adamda sıkıntı.. haklısınız. Kelimesi kelimesine hissettigim bir yorum oldu. Teşekkürler

Adam ailesi izin vermeyince ağzınıza bi parmak bal çalmış bence. Olay o. Bu adamla işiniz zor. 35 yaşında koskoca adam. Ben olsam çoktan göndermiştim ailesinin dizinin dibine beni çok seviyorsa resti çekerdi. Yok öyle değilse otursun evinde. Çok itici bir tip bence.

evlenmesi ailesine ihanet değil ki, neyin iznini bekliyor?
anneciğim seviyorum, evleneceğim. şu güne hazır ol istemeye gideceğiz diyecek. hepsi bu.
Size Katılıyorum o konuda . Bende ihanet demedim zaten. Ama babası da yoksa annesinin tam gönlü olsun o zaman evleneyim diyordur . Tabi doğrusunu yapıyor haklı diyemem

Onlar bence sevgilimi cok sevdikleri için ve sevgilim de onlara cok iyi davrandıgı için bunları görmezden geliyorlar. Ama ailemin gözünde ailesi bitik durumda, bana sorarsanız da ben de coktan bitti..

Karşımdaki adamda sıkıntı.. haklısınız. Kelimesi kelimesine hissettigim bir yorum oldu. Teşekkürler

bak sana bilmediğin bir şey daha söyliyeyim.
sen uzak otururuz falan diyorsun ya, halbuki onların fikri birlikte oturmak
yakın zamanda sevgilin bunu da teklif edecek demişlerdi dersin.

sevgiline çok sinir oldum
ben de benzer durumları yaşadım
eşim ;boşanmış ablası,iki yegeni ,annesi ve babasıyla aynı evde yasıyordu
benım eşim de 35 yasındaydı biz evlenirken
annesi hep beni , ablanı, yeğenlerini bırakıp gidecek misin diye baskı kuruyordu eşime
eşim ne yaptı , yasadıgı şehiri , işini gücünü terk edip benim yasadıgım şehire geldik ve beş kurussuz evlendik o ara.

evlendik ama annesi vazgeçmedi evliliğimizin ilk 2 yılı hiç eşimi eşim evlendi diye aramadı sormadılar ailece.
eşim aradığında da duygu sömürüsü uzun zamanlar devam etti
hep eşime telefonda yeğenlerini unutmak,bizi evini unutmak yok evlendin diye baskı kurdular
hatta annesi aradı hiç unutmuyorum bir ara ; berberin seni çok özlemiş çık gel de şu adamı bir gör diye mesaj attı
benim eşim de sessiz sakin bir adamdır ama ailesinin bu baskısı eşimin onlara mesafe koymasına sebep oldu aslında

Sizde de sevgilin daha pasif gibi ve sana ve ailene ayıp edilmiş gibi
Sonuç olarak ya sen onların her dediğine uyup sessiz kalıp bu şekilde mutlu olacaksın ya da resti çekeceksin gibi görünüyor.

İlk yüzügü ondan geri verdim zaten, resmen bana sus payı olsun gibiydi geridin geri attım. Napıcam bilmiyorum.. sırf ailesi yüzünren bu sıkıntılar yoksa biz ikimizle herşey güzel..

bak sana bilmediğin bir şey daha söyliyeyim.
sen uzak otururuz falan diyorsun ya, halbuki onların fikri birlikte oturmak
yakın zamanda sevgilin bunu da teklif edecek demişlerdi dersin.
Kendi de istemiyo onu daha önce ben bi yoklamıştım. Öyle bi dünya yok, ben katıyımdır o konularda evlendikten sonra da öyle bişile gelemez bana bu saatten sonra. Önceden ben diyodum annen yalnız kalcak yakın olalım diye, şimdi kıta değiştircem

annesi o yüzden ayak diretiyor olabilir o zaman.
sevgilin öyle bir ihtimal yok dediyse.

Helal olsun eşinize, benimkinde de bu baskılardan sorunlardan aileine karşı bi dolmusluk var ama herşeyi içine atıyo arada kalıyo ama bi aksiyon da almıyo su anda cık de ya su gün diye bitir olayı kimse gelmiyosa da ailem anlayıssız değil senin agzına bakar senin durusuna bakar. Öyle oldugu noktada da ailesi benim için komple bitmiştir açmam o defteri bdiaha

Sen sessiz kal o halde
madem sevgilinin doldugunu hissediyorsun ailesine beklemede kal.
sen eğer olumsuz bir yorum yaparsan daha çok aileye döner annemler haklıymış vs der
senin yanında huzur bulsun kedi gibi ol
eminim evde annesi ve iki ablası yeterince başının etini yiyiyorlardır.

annesi o yüzden ayak diretiyor olabilir o zaman.
sevgilin öyle bir ihtimal yok dediyse.
Direkt öyle konusuldugnu sanmıyorum ama insan az cok oglunu tanır anlamıs olabilir
Benim anlamadıgım insan nasıl bu kadar bencil olabilir evladına, resmen be kadar geç evlenirse okdar iyi kafasındalar

benim eşim pat diye geldi işte benim yasadıgım şehire
hatta öyle birsey oldu ki
eşim biz evlenmeden benim baa evimde kaldı iki ay boyunca
bizimkiler masraf etmesin bir odamızda yatar kalır işe gider gelir
siz de o ara düzeninizi kurarsınız dediler
bu kadar zorulukta evlendik yani

benim eşim de çıktı geldi ama o da ailesine cok tavır alamadı
suanda 4 senelik evliyiz mesela
hala annesi her görüşmemizde ağlar
ben çok fedakar anneyim diye:)
eşim de agzını açıp ben evlenirkenn nerdeydin anne demez
eşim demez ama ben derim :)

bu tarz erkek annelerinden nefret ediyorum gerçekten
allah inşallah size güzel günler yasatsın , senin ailen de yapıcı iyi bir aile belli.

Direkt öyle konusuldugnu sanmıyorum ama insan az cok oglunu tanır anlamıs olabilir
Benim anlamadıgım insan nasıl bu kadar bencil olabilir evladına, resmen be kadar geç evlenirse okdar iyi kafasındalar
beciller sevgilin evin ihtiyaçlarına da koşuyorsa elleri ayakları kesilecek diye ödleri kopuyordur
benim kv ; sen de evlendin beni gezmeye kim götürecek, ne güzel seninle alısverıs yapıyorduk şimdi kimle çıkacagım der eşime :)
yegenlerin babalarından cok seni sever sakın hainlik yapma derler eşime:)

bunlar bencil insanlar işte
kendi cıkarları için oğullarını sevdiklerini sanan insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…