- 20 Haziran 2017
- 1.118
- 4.240
- 133
- Konu Sahibi Cokrenksiz
-
hahaha..pasif demek benimkine iltifat kalır.. diyemiyo bana gelmiş kafalarına silah mı dayayayım diyo vermiyolar gün diyo işte..
Gün verememek nedir yahu?
Bu gidişle siz istemeye gidersiniz gibi duruyor.
o da cok sallamıyo onları benim izlenimim, sadece karşılarında bişi diyemiyo ama bu da bi sorun tabi..
Ben de aynısını düşündüm biliyomusun, yemişim ailesini, gelsin tek başına cıksın istesin beni diye anneme söyledim annem de valla olmadı gelsin baban da alnından öper cesareti için dedi :)
bak sana iki örnek.ben şimdiye 10 kere gidip geri dönmüştüm..
evet ama bu bile bile batağa saplanmak demek.Verdiği emeklere ve Yıllara kıyamıyor zaten mükemmel insan da yok diye düşünüyor
pasif demek benimkine iltifat kalır.. diyemiyo bana gelmiş kafalarına silah mı dayayayım diyo vermiyolar gün diyo işte..
Ben kimseye kolay kolay ayrılmayı tavsiye etmem sonuçta ortada yıllar vsr güçlü bir arkadaşlıkları var bazen erkekler bunalıp bocalayabiliyorlar. Aileden etkileniyorlar hepimiz yaşıyorız zaman zaman . Ama şişenin de karışması tabi ki doğru değil . Adam belli ki evlenmek istiyor ama annesine de karsı kıyamıyor . Bende iki medeni insan gibi ikisi oturup konuşup karar vermeliler .evet ama bu bile bile batağa saplanmak demek.
evlenmesi ailesine ihanet değil ki, neyin iznini bekliyor?Ben kimseye kolay kolay ayrılmayı tavsiye etmem sonuçta ortada yıllar vsr güçlü bir arkadaşlıkları var bazen erkekler bunalıp bocalayabiliyorlar. Aileden etkileniyorlar hepimiz yaşıyorız zaman zaman . Ama şişenin de karışması tabi ki doğru değil . Adam belli ki evlenmek istiyor ama annesine de karsı kıyamıyor . Bende iki medeni insan gibi ikisi oturup konuşup karar vermeliler .
sınav konusu şu şekilde, benim ailem izmirde onun ailesi farklı şehirlerde ve biz istanbuldayız. isteme nişan için hsonu git gel olcak ya cocuklar sınava hazırlanırken derslerinden geri kalırmış. ve bunu sadece annesi değil ablaları da söylüyo.
ben hiç anlam veremiyorum şaka gibi bahaneler, sevgilime kızıyorum en çok herkes istediğini der sen ne istediğini söyleyip ona uydurman lazım herkesi.
onlarla zıtlaşmamak sürtüşmemek için beni delirtti aylardır. ve bi sıkıntı oldugunda ben gelir ailenle konusurum diyo. öyle bir iletişimsizlik var ki aralarında benim ailemle konusmayı kendi annesiyle ablasıyla konusmaya tercih ediyo.
bana da geldi bir keresinde annemi de anla oğlunu kaybedicek dedi, ben de bi kızım daha olcak gözüyle bakcağna oğlumu kaybedicem diye düşünüyosa beni hiç kazanamaz dedim.
Üzerine hazır değil işte evlenmeme onu da anla diyince en sonunda dayanamayıp benim de babamın kızını s…..ler adam naapsın o zaman dedim o zamandan beri bidaha öyle kaybedecek fln sesini çıkaramadı zaten cok ağır oldu ama hakettiii
Evlilik teklifi ve nişan farklı seyler, ben teklif aldım isteme nişan gibi şeyler olmadı bunları da beklemek en dogal hakkım bence. Ve bunlarla ilgili evet düşünüyorum cıkamıyorum içinden..O yuzuk ne anlama geliyor ki? Ben anlamadim? Hem yuzugun var hemde yine gelsinler de sizi istesinler diye konusuyorsunuz. Istemeye gerek mi var? Yuzuk parmaginiz da iste. Belli ki bu sadece formalite olacak yani..
Bu kadar cok istenilmeye takmanizi anlamiyorum. Bence dugun tarihi kararlastirmaya calismaniz, isteme tarihi kararlastirmaya calismanizdan daha mantikli olur.
Ayrica 35 yasindaki adam anasina “ben yaza evleniyorum” yerine “ne zaman evleneyim annecigim” diyorsa, bir durun dusunun derim. Hayatiniza bu kadin ne kadar dahil olacak? Bunun evliligi, colugu cocugu da var.
Offf içim patlıcak artık gerçekten, zaten bu gidişle bizimkiler izin vermicek artıkBu kadin kolay kolay evlenmenizi kabul etmez gonlu olan bahane sunmaz. Oldu ki evlendiniz o zaman da rahat vermez ve oglum yalniz olamiyorum der ve omur boyu sizinle yasar ha bu arada 1 degil 3 kaynanan olacak. Ve evlendiginde aileleri de kiymete biniyor erkeklerin. Bu heyecanli gunler bitip gercek hayata gecince bunlari cekerim dersen buyur evlen. Hayirlisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?